هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
gomnam gharib 0 من کی ناراحت شدم از دست تو یا کسی خیلی برام مهم نیست مجازی ارزش نداره yasin sheibak 
 ۱۵۰۰ بار گفتم این گلم و قلب و این چیزا رو بزار واسه مائده خانمت ای بابا
- 
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi به کنجکاویتون ادامه بدین تا یه سال و نیم دیگه    
 نه دیگه پیداش میکنم  
 خیلی زود
- 
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a نه جالب نیست:/ اصن خیلیم جالبه  نیست   @roghayeh-eftekhari اوکی  
- 
@infinitie-a 
 اون گلم یه چیز دیگه است بحثش خارج از اینجاست کلا خواهر برادریه از خودشون بپرسید   gomnam gharib 0 هه بخندم یا گریه کنم کدوم بنظرت؟  
- 
@roghayeh-eftekhari چرا؟ 
 منشن کردی ندیدم؟
- 
@saghi-mortazavi    به نام خدا بازم من به نام خدا بازم من @masoumeh-shokrollahi 
 نکن لپام درد گرفت انقد خندیدم       
- 
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi سلام خبری نیست  
 دیشب اومدم  
 نظر بدید خبعهه افرین به این مقاومت  
 نگا کردم
 به نظرم سومی@kosar-mottaghi یعنی چی سومی؟   
- 
@roghayeh-eftekhari انشاالله حتما 
- 
@saghi-mortazavi خیلی مهربون و خوبیم واسه همینه  
 پ.ن : نمیدونم چه ربطی داش ولی خب باید یه جوری خودمو قانع کنم دیگ  
- 
gomnam gharib 0 هه بخندم یا گریه کنم کدوم بنظرت؟  yasin sheibak 
 همه چیز رو به مائده خانم میگم
 یه آشی واست میپزم
 یه خواهرشوهر بازی ای دربیارم من
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi اقا این خیلی منه  @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi دقیقا  چرا واقعا چرااااا       
 قیافش فقط همینههه همییینهه   فهمیدر به خودمم بگو   
 یعنی اصلا مو نمیزنه  موزیک ویدیو هم میسازی یا من فقط تو دیوارم   
- 
@kosar-mottaghi یعنی چی سومی؟   @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi یعنی چی سومی؟   فیلم سومی که بود 
 ولی خو به نظرم اصلا این چیزا مهم نیس
 مهم زندگی خوش هستش 
- 
yasin sheibak 
 یه آشی واست میپزم
 یه خواهرشوهر بازی ای دربیارم منgomnam gharib 0 حله ابجی زیاد وارد بحث نشیم بهتره دمت گرم 
- 
@roghayeh-eftekhari واقعا ندیدمش حالا میرم میگردم پیدا میکنم 
- 
gomnam gharib 0 هه بخندم یا گریه کنم کدوم بنظرت؟  yasin sheibak 
 شما گریه کن
 اگه رفتم خواستگاری
- 
@saghi-mortazavi خیلی مهربون و خوبیم واسه همینه  
 پ.ن : نمیدونم چه ربطی داش ولی خب باید یه جوری خودمو قانع کنم دیگ  @masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi خیلی مهربون و خوبیم واسه همینه  
 پ.ن : نمیدونم چه ربطی داش ولی خب باید یه جوری خودمو قانع کنم دیگ  جوابش اینه   
 VID_20220115_154644_294_۰۰۱.mp4
- 
yasin sheibak 
 یه آشی واست میپزم
 یه خواهرشوهر بازی ای دربیارم منgomnam gharib 0 دوم اینکه اش خور نیستم اش درست نکن  
- 
@saghi-mortazavi پاشو بریم یه جا خودمونو معرفی کنیم   
- 
gomnam gharib 0 حله ابجی زیاد وارد بحث نشیم بهتره دمت گرم yasin sheibak 
   دیرگفتی که دیرگفتی که
 ای بابا برم اونو پاکش کنم ابرو واست نزاشتم من 

|
 |

شعردانه
شعردانه