هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بوممم
تکان دهنده! -
@yasin-sheibak
بر فرض حتی اگه حرف شما هم درست باشه(که نیست)
بازم شما باید تو همچین مسئله ایی تابع عرف باشید
کلمه اسکل، اسم یه پرنده اس، ولی اگه شما تو خیابون به یکی بگی اسکل، اون شخص باهات برخورد میکنه و روی خوشی نشون نمیده، چرا؟ چون اسکل توی عرف در معنای توهین هست، در حالیکه شاید منظور شما از اسکل، همون اسم پرنده بوده
این هم به همین شکل
همینکه الان دو سه نفر گفتن که نگو گلم، این نشون میده همچین کلمه ایی توی اجتماع رایج نیست و ناهنجاریه
من که از اول هم نگفتم شما نیت بدی داری، اون که اصن بحثش جداست
من گفتم حتی اگه شما نیت بدی هم نداری، چون تو عرف این کلمه در معنایی که تو ذهن شما هست، رایج نیست، پس نباید استفاده بشه!
خیلی بحث منطقی ایی هست!نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a حله براس حرف شما درست
فلا مشکل منو حل کنید چرا باید صفحه رو هعی ری لود کنم تا پیاما بیاد بالا!! -
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi میگم ساقی بادیگاردمو ندیدی من عینک افتابی زدم درست نمیبینم
-
@yasin-sheibak من حرفی از خراب کردن و نکردن نزدم من گفتم فوقش بهت میگه نوبت دوم همه تلاشتو بکار ببر یعنی اگه معدلت شد ۱۹ و نیم نوبت دوم همونو بکنش ۲۰
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری ولی خدایی خیلی بده چرا تمام نمرات ادم باید زیر دست پدر ادم باشه
-
@امیرمسعود-جعفری ولی خدایی خیلی بده چرا تمام نمرات ادم باید زیر دست پدر ادم باشه
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak نمراتم دست خالم بود پدرم ک جا خود داره
-
@امیرمسعود-جعفری ولی خدایی خیلی بده چرا تمام نمرات ادم باید زیر دست پدر ادم باشه
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
️
️
-
@infinitie-a حله براس حرف شما درست
فلا مشکل منو حل کنید چرا باید صفحه رو هعی ری لود کنم تا پیاما بیاد بالا!!نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak واسه خودت گفتم دوست عزیز
نمیدونم
با نت صحبت کن، شاید سرعت خودشو برد بالا -
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-zahraii فامیل بدتره پدر رو میشه یک کاری کرد باز خوبه خالت بوده خاله ها معمولا پایه هستن
-
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi از اون هیکلیان؟
-
@zahra-zahraii فامیل بدتره پدر رو میشه یک کاری کرد باز خوبه خالت بوده خاله ها معمولا پایه هستن
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak اتفاقا خالم بدتراز مادرمه
-
@yasin-sheibak واسه خودت گفتم دوست عزیز
نمیدونم
با نت صحبت کن، شاید سرعت خودشو برد بالانوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a نت خوبه همین الاخونه اینطوری رو مخه همینطوری داری روش قدم میزنه!!
-
@saghi-mortazavi اره عشق از سرت میپره بعده یه مدتی البته اون چیزی که الان اسمشو عشق میزارن
نداری همشو؟؟؟نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط Saghia انجام شده@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@saghi-mortazavi اره عشق از سرت میپره بعده یه مدتی البته اون چیزی که الان اسمشو عشق میزارن
نداری همشو؟؟؟عشقای الان که همه ابکیه باو
اما میدینی دوس داشتن به تدریجه میشه گفت میگی مم از اینو اینو اینه یه نفر خوشم میاد پس اوکیه
ولی عشق با یه بشکن میاد و میره یجور میتونه با همون بشکن به نفرت تبدیل شه
از نظر من
اونی که من دارم باز همش نیس
کل مصاحبه رو پیدا میکنم حتما
اون نصفش اینه
VID_20220115_154644_294.mp4 -
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نه کو
-
@infinitie-a نت خوبه همین الاخونه اینطوری رو مخه همینطوری داری روش قدم میزنه!!
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak از سایت اومدین؟؟؟
-
chichak am سلام عزیزم
خوبم تو خوبی؟؟
توهم همینطور گوهر نایاب شدی اینجااانوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
chichak am سلام عزیزم
خوبم تو خوبی؟؟
توهم همینطور گوهر نایاب شدی اینجاااشکر مرسی
عزیزی -
@fargol-sh عههه سلام
حال شما خوبه؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@fargol-sh عههه سلام
حال شما خوبه؟
من با بی معرفتا کاری ندارم
ممنون -
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari نه قبلا ادرس صفحه اول الاخونه رو برداشتم ثبت کردم بازم همونه
-
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
chichak am سلام عزیزم
خوبم تو خوبی؟؟
توهم همینطور گوهر نایاب شدی اینجاااشکر مرسی
عزیزینوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهchichak am سلامممممممم خوبی؟؟؟🥲
میگه که آمدی و آمدنت محشر به پا کرد
نمیدونم دلم خواست یه آهنگ بخونم برات این اومد تو ذهنم
چه خبر؟ -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رقیه نظرت چیه برم تا دو هفته نیام؟