هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@امیرمسعود-جعفری ن دلم افسردهس  amir ahmadi درست جواب بده خب  
- 
amir ahmadi چطوری داداش؟ 
 حال احوال می زونهsina bigdeli قربانت مخلصیم 
 تو خوبی؟
- 
@امیرمسعود-جعفری  دهنتو دهنتوsina bigdeli آبگوشت   
- 
@zahra-zahraii مشکلات احتمالا با دانشگاه رفتن اینجانب حل میشه  amir ahmadi خدایی امسال برو    
- 
فوضولو بردن جهندم  
- 
amir ahmadi ندیدم... 
 اهنگ بندری بزن شاد شی @zahra-zahraii خود سندی هم بلند بشه بیاد اینجا امشو شوشه بخونه حالم گرفتهس 
- 
sina bigdeli قربانت مخلصیم 
 تو خوبی؟amir ahmadi فداتم 
 شکر 
 پشت کنکور داداش؟
- 
amir ahmadi درست جواب بده خب  @امیرمسعود-جعفری تا عید  اونوقت یا دلم خوب میشه یا پودر اونوقت یا دلم خوب میشه یا پودر
- 
فوضولو بردن جهندم  sina bigdeli فضول دومی رو بردن زیر زمین پله نداشت خورد زمین  
- 
amir ahmadi خدایی امسال برو    @zahra-zahraii کوفت  میرم میرم
- 
@zahra-zahraii خود سندی هم بلند بشه بیاد اینجا امشو شوشه بخونه حالم گرفتهس amir ahmadi چیزی شده یا همینجوری گرفته ای؟ 
- 
@امیرمسعود-جعفری تا عید  اونوقت یا دلم خوب میشه یا پودر اونوقت یا دلم خوب میشه یا پودرamir ahmadi انشاالله خوب بشه دانشگاه هم قبول بشی همه چیز بیفته رو روال 
- 
amir ahmadi فداتم 
 شکر 
 پشت کنکور داداش؟sina bigdeli یس  
 بچه کدوم وری؟
- 
sina bigdeli آبگوشت   @امیرمسعود-جعفری جمشید دیدی چطوری حالش از خرمالو بهم می خورد  من اون طوری از ابگوشت بدم میاد من اون طوری از ابگوشت بدم میاد 
- 
amir ahmadi چیزی شده یا همینجوری گرفته ای؟ @zahra-zahraii نمیدونم هیچی سر جاش نیست  
- 
amir ahmadi انشاالله خوب بشه دانشگاه هم قبول بشی همه چیز بیفته رو روال @امیرمسعود-جعفری مرسی مرسی 
 تو هم برات همه چی روال شه 
- 
@zahra-zahraii کوفت  میرم میرمamir ahmadi قلقلی؟    
 عاورین عاورین 
- 
sina bigdeli فضول دومی رو بردن زیر زمین پله نداشت خورد زمین  @امیرمسعود-جعفری انقد فوضولی زیر زمینم یواشکی نگا می کنی  
- 
@zahra-zahraii نمیدونم هیچی سر جاش نیست  amir ahmadi خو بزار سرجاش  
- 
sina bigdeli یس  
 بچه کدوم وری؟amir ahmadi من زنجان شما کجا؟ 

|
 |

شعردانه
شعردانه