هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
gomnam gharib 0 فکر نکن تو سال 1970 همه اندیشمندان جمع شدن فکر کردن اخرش این شد در سال 2020 تمام شهر ها سقف دارن بعضی ها روی اسمونن مردمون به صورت انفرادی در اسمون پرواز میکنن لباس های خاص و پیچیده میپوشن.
مجتبی ازاد
خیلی بده واقعا
من واقعا انقدرر پیشرفت رو دوست ندارم
همین الانشم به خاطر این پیشرفت ها اتفاقایی میفته که نباید ییفته اون موقع دیگه فکرنکنم هیچکس اصلا از خونش بیرون بره دیگه
همش میگن وقت وقت
امیدوارم انسان رو تبدیل به یک رباط بی احساس بی عاطفه نکنن -
تجربیات عاطفی
ممکن است به دلیل شاد نبودن، از کارتان اخراج شوید؟ در حال حاضر کامپیوترهای دوربیندار میتوانند ناراحتی، عصبانیت یا اضطراب شما را تشخیص بدهند. در نتیجه شرکت میتواند احساسات شما را بر اساس حالت چهرهتان ارزیابی کرده و از آن برای تصمیمگیری استفاده کند. سنسورهای ارزانقیمتی وجود دارند که میتوانند مشخصات بیولوژیکی را ارزیابی کرده، محاسبات خود را مبتنی بر وضعیت روانی فرد انجام دهند و تجربه شخصیسازیشدهای را ارائه کنند. در واقع گارتنر پیشبینی میکند که تا سال ۲۰۲۴، تشخیص عواطف با استفاده از هوش مصنوعی روی نیمی از تبلیغهایی که در اینترنت مشاهده میکنید تأثیر خواهد گذاشت. -
توی یکی از فیلم های آلا ک داشتم میدیدم
میگفتن که از سال ۲۰۲۱ به بعد قراره که دنیای دیجیتال ها عضوی از بدن ما بشن
مثلا یک ابزار کوچیکی روی مغزمون وصل میکنیم و با فکرکردن فقط با فکرکردن میتونیم عین گوشی ازش استفاده کنیم
مثلا یک صفحه میاد جلومون و من دارم با شما چت میکنم ولی هیچی نمینویسم فقط با فکرکردن این اتفاق میفته
یا...
الان واقعا کلی سوال تو ذهن من جولان داده شده
اون موقع قطعا یک تحول عظیم که نمیدونم خوبه یا بد رخ میده ولی اونجوری انسان دیگه از عقلش استفاده نمیکنه آیا؟ یا مثلا دیگه مدرسه نباید بریم؟ چون مغز ما دیگه نقش یک گوگل یا فراتراز اون میشه کهgomnam gharib 0 متاورس!
-
توی یکی از فیلم های آلا ک داشتم میدیدم
میگفتن که از سال ۲۰۲۱ به بعد قراره که دنیای دیجیتال ها عضوی از بدن ما بشن
مثلا یک ابزار کوچیکی روی مغزمون وصل میکنیم و با فکرکردن فقط با فکرکردن میتونیم عین گوشی ازش استفاده کنیم
مثلا یک صفحه میاد جلومون و من دارم با شما چت میکنم ولی هیچی نمینویسم فقط با فکرکردن این اتفاق میفته
یا...
الان واقعا کلی سوال تو ذهن من جولان داده شده
اون موقع قطعا یک تحول عظیم که نمیدونم خوبه یا بد رخ میده ولی اونجوری انسان دیگه از عقلش استفاده نمیکنه آیا؟ یا مثلا دیگه مدرسه نباید بریم؟ چون مغز ما دیگه نقش یک گوگل یا فراتراز اون میشه کهgomnam gharib 0 هرکاری که تو دنیا واقعی میکنیم رو تو دنیا دیجیتال انجام میدیم مدرسه رفتن درس خوندن کار کردن و
-
تجربیات عاطفی
ممکن است به دلیل شاد نبودن، از کارتان اخراج شوید؟ در حال حاضر کامپیوترهای دوربیندار میتوانند ناراحتی، عصبانیت یا اضطراب شما را تشخیص بدهند. در نتیجه شرکت میتواند احساسات شما را بر اساس حالت چهرهتان ارزیابی کرده و از آن برای تصمیمگیری استفاده کند. سنسورهای ارزانقیمتی وجود دارند که میتوانند مشخصات بیولوژیکی را ارزیابی کرده، محاسبات خود را مبتنی بر وضعیت روانی فرد انجام دهند و تجربه شخصیسازیشدهای را ارائه کنند. در واقع گارتنر پیشبینی میکند که تا سال ۲۰۲۴، تشخیص عواطف با استفاده از هوش مصنوعی روی نیمی از تبلیغهایی که در اینترنت مشاهده میکنید تأثیر خواهد گذاشت.gomnam gharib 0 همه چیز تو دنیا دیجیتال هم هست حواس و...
-
gomnam gharib 0 متاورس!
@yasin-sheibak اها یاسین یک هفته پیش 7 روز رو یک گیم متاورسی نشستم تایم گذاشتم لامصب عربای پول دار اومدن تو مپ زدن هرچی کلن ملن داشتیم شستن بردن . از اونور یک ولتم گم شده بود پیدا کردم دیدم توش 7 تا توکن هارمونیه بعد رفتم به بایننس تبدیل کردم فرستام تراست ولت رفت که رفت هنوز نیومده اصن اعصاب ...
-
gomnam gharib 0 هرکاری که تو دنیا واقعی میکنیم رو تو دنیا دیجیتال انجام میدیم مدرسه رفتن درس خوندن کار کردن و
@yasin-sheibak
این یک کابوس وحشتناکه لااقل برای من
و متاسفانه پیش بینی کردن که تو سال ۲۰۲۵ نصف این اتفاقات میفته فکرکنم ماهم باید از رفتن به رشته پزشکی منصرف بشیم -
@yasin-sheibak
این یک کابوس وحشتناکه لااقل برای من
و متاسفانه پیش بینی کردن که تو سال ۲۰۲۵ نصف این اتفاقات میفته فکرکنم ماهم باید از رفتن به رشته پزشکی منصرف بشیمgomnam gharib 0 اتفاقا خیلی پیشرفت بزرگی برای بشر هست
مزیا خیلی داره -
@yasin-sheibak اها یاسین یک هفته پیش 7 روز رو یک گیم متاورسی نشستم تایم گذاشتم لامصب عربای پول دار اومدن تو مپ زدن هرچی کلن ملن داشتیم شستن بردن . از اونور یک ولتم گم شده بود پیدا کردم دیدم توش 7 تا توکن هارمونیه بعد رفتم به بایننس تبدیل کردم فرستام تراست ولت رفت که رفت هنوز نیومده اصن اعصاب ...
مجتبی ازاد بازی رو انتخاب کن که زیاد ریسک نداشته باشه
-
مجتبی ازاد حتما ادرس رو اشتباه زدی
به یک صرافی ایرانی واریز میکردی -
دیگه وجود پزشک و معلم و مدرسه و باشگاه و طبیعت و خانواده و حتی شاید فرزنداوری...
همه هیچ میشه
یه جورایی شایدم حتی قطعا انسان تبدیل میشه به ماشین -
دیگه وجود پزشک و معلم و مدرسه و باشگاه و طبیعت و خانواده و حتی شاید فرزنداوری...
همه هیچ میشه
یه جورایی شایدم حتی قطعا انسان تبدیل میشه به ماشینgomnam gharib 0 ابجی جان همه پزشک ها معلم ها دانش اموزا سر جای خودشون هستن خوب
فقط اموزش مجازی میشه مثلا تو عینک رو میزاری رو صورتت وارد فضای مدرسه میشی گرفتی؟! -
کشاورزی هوشمند
-
gomnam gharib 0 ابجی جان همه پزشک ها معلم ها دانش اموزا سر جای خودشون هستن خوب
فقط اموزش مجازی میشه مثلا تو عینک رو میزاری رو صورتت وارد فضای مدرسه میشی گرفتی؟!@yasin-sheibak
نه اینو نگفته ببین گفته که هوش مصنوعی همه کارهارو میکنه -
مجتبی ازاد حتما ادرس رو اشتباه زدی
به یک صرافی ایرانی واریز میکردی@yasin-sheibak ن بابا چند بار چک کردم . ببین جای تعجبم اینجا بود لامصب ازم ادرس اتریوم میخواست :| بایننس میخواستم چنج بشه بره ولی ادرس اتریوم تراست رو میخواست :| این دو تا مگه شبکشون فرق نداشت . 7 تا هارمونی تو این ولت متامسک بودن
-
مثلا میری تو مغزت میگی من مریضم بعد یه صفحه جلوت از میشه وضعیتتو چک میکنه خودش نسخه تجویز میکنه
-
@yasin-sheibak
نه اینو نگفته ببین گفته که هوش مصنوعی همه کارهارو میکنهgomnam gharib 0 نگا چیزایی که مجازی امکان پذیره مثل بازی اموزش کار
-
@yasin-sheibak ن بابا چند بار چک کردم . ببین جای تعجبم اینجا بود لامصب ازم ادرس اتریوم میخواست :| بایننس میخواستم چنج بشه بره ولی ادرس اتریوم تراست رو میخواست :| این دو تا مگه شبکشون فرق نداشت . 7 تا هارمونی تو این ولت متامسک بودن
مجتبی ازاد شبکه چی بود؟!
-
@yasin-sheibak
نه اینو نگفته ببین گفته که هوش مصنوعی همه کارهارو میکنهgomnam gharib 0 خیلی بده که انقدر ساده ایی . خیلی بده واقعا . هرکی یک چرتی میگه سریع میری زندگیت رو بر پایه اون میسازی اعصاب روانت رو به هم میریزی . عادت بچگونه ایی هست . میدونی چی میگم ؟ میگیری ؟
-
مثلا میری تو مغزت میگی من مریضم بعد یه صفحه جلوت از میشه وضعیتتو چک میکنه خودش نسخه تجویز میکنه
gomnam gharib 0 ریحانه تو کلا داری قاطی میکنی
اقا دکتر تو خونش عینک میزنه تو تو خونت بعد وارد فضا مطب میشی مثلا اونجا باهم ارتباط پیدا میکنید
اون عینک همه نوع حس هارو درک میکنه