هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak
میبینی ؟ هارمونی رو بستر شبکه بایننس میشه چنجش کرد ولی این براش اتریوم خواست ازم :| اتریوم هم دادم نیومد
مجتبی ازاد دقت کردی که شبکه یکی باشه؟!
چون شبکه ها مختلف هست -
@yasin-sheibak
فیلمش تو آلا هم هستgomnam gharib 0 هوش مصنوعی قرار نیست تورو کنترل کنه یک
برای رباته معمولا دوم اینکه متاورس جداعه -
مجتبی ازاد
اینو از منبع معتبر خوندم یک
دو اینکه اتفاق افتاده روی یک میمون ازمایشش انجام شده
سه اینکه من زندگیمو برپایه اش نچیدم میگم اگر اتفاق بیفته خیلی بده
چهاراینکه ۴۰ سال پیش هیچکس فکرشو نمیکرد یک چیزی مثل تلفن همراه اصلا به وجود بیاد
۴۰ سال پیش هیچکس فکرشو نمیکرد که همه چیز اینجوری بشه
من زندگیمو بر پایه اون نچیدم
به یک چیز دارم فکرمیکنم یک چیزی خیلی بزرگتر...gomnam gharib 0 چهل سال پیش دنیا فکر میکرد انسان با خودروش میره فضا و عملی نشد ولی بجاش موبایل ساخته شد . خیلی چیزای تخیلی به ذهن میرسه اما در واقع یک اختراع ساده در اینده میوفته . بقول سینا دنیا دنیای متاورسی میشه . همین لازم نیست انقدر فکر کنی .بعدشم خود مایکروسافتشم بیاد بگه هیچکی بار نمیکنه . چون اینده مجهوله مجهول
-
ما فعلا در حال زندگی میکنیم
خدا آینده رو خودش بخیر کنهgomnam gharib 0 نهایت تا 10 سال دیه همه چیز عوض میشه تحول تو کل دنیا ایجاد میشه خیلی از کار به صورت مجازی انجام میشه
-
gomnam gharib 0 چهل سال پیش دنیا فکر میکرد انسان با خودروش میره فضا و عملی نشد ولی بجاش موبایل ساخته شد . خیلی چیزای تخیلی به ذهن میرسه اما در واقع یک اختراع ساده در اینده میوفته . بقول سینا دنیا دنیای متاورسی میشه . همین لازم نیست انقدر فکر کنی .بعدشم خود مایکروسافتشم بیاد بگه هیچکی بار نمیکنه . چون اینده مجهوله مجهول
مجتبی ازاد
اره اینده خیلی مجهوله
ولی هیچ چیز بعید نیست
قبول دارم -
مجتبی ازاد دقت کردی که شبکه یکی باشه؟!
چون شبکه ها مختلف هست@yasin-sheibak ببین شبکه هارمونی کلا فرق داره رو اتریوم نیست رو بایننس هست . تو قسمت اکسچنج تراست هم بری با بایننس میتونی چنجش کنی نه اتریوم :| بعد این ازم اون رو خواست
-
gomnam gharib 0 چهل سال پیش دنیا فکر میکرد انسان با خودروش میره فضا و عملی نشد ولی بجاش موبایل ساخته شد . خیلی چیزای تخیلی به ذهن میرسه اما در واقع یک اختراع ساده در اینده میوفته . بقول سینا دنیا دنیای متاورسی میشه . همین لازم نیست انقدر فکر کنی .بعدشم خود مایکروسافتشم بیاد بگه هیچکی بار نمیکنه . چون اینده مجهوله مجهول
مجتبی ازاد الان فیسبوک داره رو یک عینک جدید کار میکنه برای متاورس
همه اینایی که کریپتو اموزش میدادن الان درباره متاورس حرف میزنن -
@yasin-sheibak الان این عینکا حجم داره میتونی بازی های متاورس رو نصب کنی و انلاین بازی کنی
@yasin-sheibak برم دانشگاه یکی جور میکنم
-
@yasin-sheibak ببین شبکه هارمونی کلا فرق داره رو اتریوم نیست رو بایننس هست . تو قسمت اکسچنج تراست هم بری با بایننس میتونی چنجش کنی نه اتریوم :| بعد این ازم اون رو خواست
مجتبی ازاد خبر بد دارم برات پریده پولت
-
مجتبی ازاد
اره اینده خیلی مجهوله
ولی هیچ چیز بعید نیست
قبول دارمgomnam gharib 0 بزن متاورس تو اینترنت همه چیو میاره برات
-
gomnam gharib 0 هوش مصنوعی قرار نیست تورو کنترل کنه یک
برای رباته معمولا دوم اینکه متاورس جداعه@yasin-sheibak
نه نمیگم منو کنترل میکنه
ولی معلم فیزیکمونم که خیلی مطالعش بالاست میگفت که یواش یواش پزشکی میره کنار یه جورایی رباط ها و کلا دنیای دیجیتال به میشه عضوی ازما -
مجتبی ازاد الان فیسبوک داره رو یک عینک جدید کار میکنه برای متاورس
همه اینایی که کریپتو اموزش میدادن الان درباره متاورس حرف میزنن@yasin-sheibak ببینم خدا چی میخواد گرایش رو همین حوضه برمیدارم
-
@yasin-sheibak عا حدس زدم که یک جا ریدمالی کردم رفته
-
@yasin-sheibak عا حدس زدم که یک جا ریدمالی کردم رفته
-
@yasin-sheibak لامصب گفتم بزارم باشه تو تراست دیدی هارمونی زد بالیا یک دلار اینا
-
@yasin-sheibak
نه نمیگم منو کنترل میکنه
ولی معلم فیزیکمونم که خیلی مطالعش بالاست میگفت که یواش یواش پزشکی میره کنار یه جورایی رباط ها و کلا دنیای دیجیتال به میشه عضوی ازماgomnam gharib 0 همه چی داره به سرعت پیشرفت میکنه هوش مصنوعی ساخته بشه عملا انسان ها بی مصرف میشن
-
@yasin-sheibak لامصب گفتم بزارم باشه تو تراست دیدی هارمونی زد بالیا یک دلار اینا
-
درکل هوش مصنوعی دنیای جذابیه
درسته که زمینه سوء استفاده بالا میره ولی خب دنیای دیجیتالها جذابه -
@yasin-sheibak حالا توضیح بده ببینم چجوری پریده
-
درکل هوش مصنوعی دنیای جذابیه
درسته که زمینه سوء استفاده بالا میره ولی خب دنیای دیجیتالها جذابهgomnam gharib 0 هوش مصنوعی دنیا دیجیتال نیست اشتباه نکن