هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ببین اذیت کردنمون فرق دارع
مثلا هر کیو بیشتر دوس داشته باشیم خیلیییی بیشتر اذیتش میکنیم
یا مثلا بستگی به طرف مقابل دارع کی باشه...:/دختر نیستی نمی فهمی
zahra movahedizadeh
من همیشه میگم یک پسر رو یک دختر میفهمه
ولی هیچ دختری رو هیچ پسری نمیفهمه
ما کلا خاص هستیم -
مجتبی ازاد
آرررههه
نصفتون که با احساسات دختر مردم بازی میکنید
نصفتون فقط از زنتون انتظار پختن و شستن دارین
نصفتون که فکرمیکنید هرچی مشکله واسه خودتونه کار زنتون تو خونه خیییلی کمه...gomnam gharib 0 خب اینی که گفتی شد 150 درصد از مردا :| اممم یکم دست به حساب کتابت ضعیفه
-
چاغو زنجان مخصوص کشتن مجتبی ازاد موجود می باشد با تخفیف ویژه برای دختران
-
gomnam gharib 0 خب اینی که گفتی شد 150 درصد از مردا :| اممم یکم دست به حساب کتابت ضعیفه
مجتبی ازاد
خب حالا که چی؟
-
zahra movahedizadeh
من همیشه میگم یک پسر رو یک دختر میفهمه
ولی هیچ دختری رو هیچ پسری نمیفهمه
ما کلا خاص هستیمکاملاااا باهات موافقم:))
-
کل ارتباطم با ولنتاین اینه که هر سال میرم سرچ میکنم چندمه، بازم سال بعدش یادم میره:/
-
ببین اذیت کردنمون فرق دارع
مثلا هر کیو بیشتر دوس داشته باشیم خیلیییی بیشتر اذیتش میکنیم
یا مثلا بستگی به طرف مقابل دارع کی باشه...:/دختر نیستی نمی فهمی
zahra movahedizadeh بازم به این پشمک حاج عبدل الله یی که دارم میخورم قسم این اذیت کردن از طرف شما شیرینه ولی طرف مقابل خدا خدا میکنه بهانه جور کنه فرار کنه از دستتون . مث ادم محبت کنید دردتون چیه خب :|
-
بعدشم رفتار ما دخترا خیییلی غیرقابل پیش بینیه
ما غیر قابل توصیفیم کلمات در وصف ما نمیگنجن -
چاغو زنجان مخصوص کشتن مجتبی ازاد موجود می باشد با تخفیف ویژه برای دختران
sina bigdeli چوب چوب چوپونی خوب و خوش دست برای تو استین کردن سینا موجود هست . مایل به تمایل ؟
-
zahra movahedizadeh بازم به این پشمک حاج عبدل الله یی که دارم میخورم قسم این اذیت کردن از طرف شما شیرینه ولی طرف مقابل خدا خدا میکنه بهانه جور کنه فرار کنه از دستتون . مث ادم محبت کنید دردتون چیه خب :|
مجتبی ازاد
پشمکککک دارییییی به منم بدع هوس کردممم
نه دیگه خوبیش به همون اذیت کردنشه:)
اصن اذیت نکنیم خوش نمیگذره -
مجتبی ازاد
ما با همه اینجوری نیستیم
کرم نریزید...
بعد ما دخترا کلا یه رگی داریم به اسم رگ حرص دراوردن اگر اون رگ فعال بشه...
-
بعدشم رفتار ما دخترا خیییلی غیرقابل پیش بینیه
ما غیر قابل توصیفیم کلمات در وصف ما نمیگنجنWowwww
-
کل ارتباطم با ولنتاین اینه که هر سال میرم سرچ میکنم چندمه، بازم سال بعدش یادم میره:/
zahra movahedizadeh کل سال میگین چرا کسی طرف ما نمیاد بعد یک بدبختی میاد سمتتون فون نامبر میخواد مث گربه وحشی میپرین رو صورتش میگین بیشعور فلان فلان شده و .... دفعه اخرت باشه و .... یارو تا صد سال پشت دستش داغ میکنه سمت شماها نیاد . :| بعد از خاص بودنتون خوشتون میاد ؟!
-
sina bigdeli چوب چوب چوپونی خوب و خوش دست برای تو استین کردن سینا موجود هست . مایل به تمایل ؟
مجتبی ازاد
ملعون
-
حتی شما پسرا بلد نیستین ازهم دفاع کنید
-
zahra movahedizadeh کل سال میگین چرا کسی طرف ما نمیاد بعد یک بدبختی میاد سمتتون فون نامبر میخواد مث گربه وحشی میپرین رو صورتش میگین بیشعور فلان فلان شده و .... دفعه اخرت باشه و .... یارو تا صد سال پشت دستش داغ میکنه سمت شماها نیاد . :| بعد از خاص بودنتون خوشتون میاد ؟!
مجتبی ازاد
دیگه در این حد واقعااااا نیست:/
چرتو پرت نگو دیگع -
مجتبی ازاد
دیگه در این حد واقعااااا نیست:/
چرتو پرت نگو دیگعzahra movahedizadeh
پسرا بلوف زیاد میزنن میخوان قدرت نمایی کنن -
حتی شما پسرا بلد نیستین ازهم دفاع کنید
gomnam gharib 0 این ظاهر قضیس
-
مجتبی ازاد
پشمکککک دارییییی به منم بدع هوس کردممم
نه دیگه خوبیش به همون اذیت کردنشه:)
اصن اذیت نکنیم خوش نمیگذرهzahra movahedizadeh پشمک باید بیای مشهد خونمون که این کارم غیر قابل انجامه پس برو سوپری کوچتون چند دونه بگیر . و اگر گشادیت میشه تو هوای سرد برای پشمک بری بیرون بشین و تصور پشمک رو بکن .
-
مجتبی ازاد
کی گفته کل سااال؟؟؟
اصلا هم اینطور نیست