هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
M Tg 
 نه واسم مهم نیست
 گاهی اوقات منفی قشنگه دوسشون دارم
 جبهه نگرفتم ؛ من حرفامو به شخص خاصی نمیزنم هیچ وقت همیشه کلیهgomnam gharib 0 بله شما به وسط حرفای دو نفر میپرید و به یکیشون حرفی میزنید اما صحبتتون کلیه 
 صحیح شما خوبید 
- 
Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خب باید بگم اشتباه متوجه شدید من واقعا دعوا نکردم 
 منطق ایشون اینکه حرفاشون مشکل نداره
 ولی منطقی حرفای پایینترشو بخونه مشخص میشه
 و اصلا ارزش بحث ندارهM Tg آرامش خودتو حفظ کن همدیگرو بقل کنید دوست باشید  
- 
خیلی دلم میخواد با یکی والیبال بازی کنم یا با یکی برم بیرون بدوم 
- 
@f-seif-0 یادمه با تو سر سیبیلات دعوام شد نمیدونم چیشد 
 ولی اگر چیزی گفتم معذرت میخام   Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 یادمه با تو سر سیبیلات دعوام شد نمیدونم چیشد 
 ولی اگر چیزی گفتم معذرت میخام   بامن؟    
 والا من الزایمر شدید گرفتم بعد کنکور یادم نیس هیچی 
- 
M Tg آرامش خودتو حفظ کن همدیگرو بقل کنید دوست باشید  Parsa Amini باو من مشکلی ندارم چرا همچین میکنی   
- 
Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خب باید بگم اشتباه متوجه شدید من واقعا دعوا نکردم 
 منطق ایشون اینکه حرفاشون مشکل نداره
 ولی منطقی حرفای پایینترشو بخونه مشخص میشه
 و اصلا ارزش بحث ندارهM Tg من هزار بار گفتم ذهن من پاک هست شما کوتاه بیا بزار به حساب سادگیم 
- 
Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @fargol-sh فیلم ؟اقوام ؟ اوهوم 
 فیلم
 اقوام
 رمان
 بیرون
 مهمونی
 و.......@fargol-sh خب اگر بتونی به کسی بگی که کنترلت کنه مثلا مامانت خیلی خوبه 
- 
- 
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: و منی که پارسا رو پریسا میخونم :| منم دیشب پریسا میخوندم 
 چطوری   @fargol-sh    
 دوستای قشنگم هستن معلومه عالیم
 تو خوبی؟
 اون قضیه چیشد اخر تصمیم گرفتی؟
- 
Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 یادمه با تو سر سیبیلات دعوام شد نمیدونم چیشد 
 والا من الزایمر شدید گرفتم بعد کنکور یادم نیس هیچی 
- 
Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 یادمه با تو سر سیبیلات دعوام شد نمیدونم چیشد 
 والا من الزایمر شدید گرفتم بعد کنکور یادم نیس هیچی @f-seif-0 تو همون نبودی قد کوتاهه بسکتبال بازی میکردی هی میگفتی خواستگار دارم خواستگار دارم که کلاس بزاری ؟ 
- 
- 
M Tg من هزار بار گفتم ذهن من پاک هست شما کوتاه بیا بزار به حساب سادگیم مجتبی ازاد چشم میزارم به حساب سادگی شما 
 ولی شماهم انقدر بقیه رو افعی نبین 
- 
 والا من الزایمر شدید گرفتم بعد کنکور یادم نیس هیچی @f-seif-0 من داستان ارایش غلیظ و بچه همسایه رو هر از گاهی یادم میاد میخندم . گفتم حلال باشه  
- 
@f-seif-0 عه سلام خوبی ؟ مرا یادت مانده است یا خیر ؟ مجتبی ازاد سلام به شما  
 بله بله گوشه ای از ذهنم نشسته ای و نون و ماستت را میخوری   
- 
Parsa Amini باو من مشکلی ندارم چرا همچین میکنی   M Tg مردیت ثابت شده ستون 
- 
@f-seif-0 تو همون نبودی قد کوتاهه بسکتبال بازی میکردی هی میگفتی خواستگار دارم خواستگار دارم که کلاس بزاری ؟ Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 تو همون نبودی قد کوتاهه بسکتبال بازی میکردی هی میگفتی خواستگار دارم خواستگار دارم که کلاس بزاری ؟    
- 
@f-seif-0 
 سللااام ابجی فاطمه خوبی؟؟gomnam gharib 0 سلام ریحانه جونم 
 فدای تو تو خوبی؟
- 
@f-seif-0 من داستان ارایش غلیظ و بچه همسایه رو هر از گاهی یادم میاد میخندم . گفتم حلال باشه  مجتبی ازاد 
 چندوقت پیش پسره اومد حلالیت گرفت رفت
 ث

|
 |

شعردانه
شعردانه