ثبت نام کنکور مشکل سایت سوابق تحصیلی
-
سلان دوستان کسی کنکور ثبت نام کرده ؟ چه جوری کد سوابق گرفتین سایت مشکل داره بالا نمیاره@دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@yeganeh-fallah سلام عزیزم
برای گرفتن سوابق تحصیلی اول باید بری توی سایت ساهت قسمت ثبت نام دانش آموز اگه عضو نیستی اونجا کد ملی و شماره موبایلی که مدرسه به سیستم داده وارد میکنی اگه بهت نداد یعنی مدرسه وارد نکرده باید به مدرسه بگی یا حضوری بری مشکلت رو بگی که بهت سوابق بدن چون من دیروز این مشکل برام پیش اومد مدرسه وارد نکرده بود امروز مجبور شدم از مدرسه بگیرم -
@yeganeh-fallah سلام عزیزم
برای گرفتن سوابق تحصیلی اول باید بری توی سایت ساهت قسمت ثبت نام دانش آموز اگه عضو نیستی اونجا کد ملی و شماره موبایلی که مدرسه به سیستم داده وارد میکنی اگه بهت نداد یعنی مدرسه وارد نکرده باید به مدرسه بگی یا حضوری بری مشکلت رو بگی که بهت سوابق بدن چون من دیروز این مشکل برام پیش اومد مدرسه وارد نکرده بود امروز مجبور شدم از مدرسه بگیرمyasaman yazdani اصا سایت بالا نمیاره
-
yasaman yazdani اصا سایت بالا نمیاره
@yeganeh-fallah باید برید مدرسه بگیرید
-
سلان دوستان کسی کنکور ثبت نام کرده ؟ چه جوری کد سوابق گرفتین سایت مشکل داره بالا نمیاره@دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@yeganeh-fallah منم از صبح دارم میزنم , سایت باز میشه اما فیلد کد ملی و شماره تلفن رو نمیشه پر کرد , فقط قسمت ثبت نام معلمینش بازه , سایت چرتیه اگه خبری نشد باید حضوری رفت مدرسه و یا اداره ...
-
@yeganeh-fallah منم از صبح دارم میزنم , سایت باز میشه اما فیلد کد ملی و شماره تلفن رو نمیشه پر کرد , فقط قسمت ثبت نام معلمینش بازه , سایت چرتیه اگه خبری نشد باید حضوری رفت مدرسه و یا اداره ...
Eshagh Saki دقیقا منم دیشب نمیتونستم کدملیم بزنم فقط اون شماره پایینی تونستم وارد کنم))
-
Eshagh Saki با کامپیوتر باید وارد بشینا
-
-
@yeganeh-fallah سلام دو تا ادرس داره با اون یک برو باز میکنه با این لینک بروhttps://sahat.medu.ir/
-
سلام
بی دردسر از مدرسه بگیر -
من از دیروز هرچه قدر میزنم نمیاره حتی به مدرسه هم رفتم گفتن شمارت رو زدیم اما هر چه قدر میزنم ثبت نام نمیکنه
-
سلام
بی دردسر از مدرسه بگیرsina bigdeli دادا خیلی مدرسه ها میندازن گردن دانس اموز ها میگن خودتون برین بگیرید
-
Eshagh Saki فقط با کامپیوتر و لب تاب
-
سلام
بی دردسر از مدرسه بگیرsina bigdeli ما ک مدرسه نداریم چی
-
sina bigdeli دادا خیلی مدرسه ها میندازن گردن دانس اموز ها میگن خودتون برین بگیرید
mahmood 0 من زنگ زدم گفتن بهم
-
sina bigdeli ما ک مدرسه نداریم چی
@zahra-zahraii
برای شماکنکور واجب نیس
-
@zahra-zahraii
برای شماکنکور واجب نیس
sina bigdeli کاششش