ثبت نام کنکور مشکل سایت سوابق تحصیلی
-
yasaman yazdani اصا سایت بالا نمیاره
@yeganeh-fallah باید برید مدرسه بگیرید
-
سلان دوستان کسی کنکور ثبت نام کرده ؟ چه جوری کد سوابق گرفتین سایت مشکل داره بالا نمیاره@دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@yeganeh-fallah منم از صبح دارم میزنم , سایت باز میشه اما فیلد کد ملی و شماره تلفن رو نمیشه پر کرد , فقط قسمت ثبت نام معلمینش بازه , سایت چرتیه اگه خبری نشد باید حضوری رفت مدرسه و یا اداره ...
-
@yeganeh-fallah منم از صبح دارم میزنم , سایت باز میشه اما فیلد کد ملی و شماره تلفن رو نمیشه پر کرد , فقط قسمت ثبت نام معلمینش بازه , سایت چرتیه اگه خبری نشد باید حضوری رفت مدرسه و یا اداره ...
Eshagh Saki دقیقا منم دیشب نمیتونستم کدملیم بزنم فقط اون شماره پایینی تونستم وارد کنم))
-
Eshagh Saki با کامپیوتر باید وارد بشینا
-
-
سلان دوستان کسی کنکور ثبت نام کرده ؟ چه جوری کد سوابق گرفتین سایت مشکل داره بالا نمیاره@دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@yeganeh-fallah سلام دو تا ادرس داره با اون یک برو باز میکنه با این لینک بروhttps://sahat.medu.ir/
-
سلام
بی دردسر از مدرسه بگیر -
من از دیروز هرچه قدر میزنم نمیاره حتی به مدرسه هم رفتم گفتن شمارت رو زدیم اما هر چه قدر میزنم ثبت نام نمیکنه
-
سلام
بی دردسر از مدرسه بگیرsina bigdeli دادا خیلی مدرسه ها میندازن گردن دانس اموز ها میگن خودتون برین بگیرید
-
Eshagh Saki فقط با کامپیوتر و لب تاب
-
سلام
بی دردسر از مدرسه بگیرsina bigdeli ما ک مدرسه نداریم چی
-
sina bigdeli دادا خیلی مدرسه ها میندازن گردن دانس اموز ها میگن خودتون برین بگیرید
mahmood 0 من زنگ زدم گفتن بهم
-
sina bigdeli ما ک مدرسه نداریم چی
@zahra-zahraii
برای شماکنکور واجب نیس
-
@zahra-zahraii
برای شماکنکور واجب نیس
sina bigdeli کاششش