هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@fargol-sh بزار بارون بیاد  sina bigdeli یادم به این جمله افتاد که میگه برو اونور بذار باد بیاد   
- 
@fargol-sh شک نکن  sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @fargol-sh شک نکن  از این بلاها سر منم اومده میخرش نکن    
- 
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @fargol-sh  مگه چقدرع؟ مگه چقدرع؟عرضم به حضورتون 
 خو من چطو بگم چقده که تو بفهمی  
 یه وجب از دستم بلند تر
 ینی وقتی وایسادم دستام ازاده سمت پایین یه وجب بلند تره@fargol-sh خو دستت چقده  
- 
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @fargol-sh میدونم اون امیده شما فاطمه 
 انگار خیلی از امید ناراحتی اخه نمیدونم ابن امید کیه هر چی میخواین واسه من بستنی بخرین باید ببینین واسه اون خریدین یانه  
- 
sina bigdeli یادم به این جمله افتاد که میگه برو اونور بذار باد بیاد   @امیرمسعود-جعفری بیا اینو  بگیر بخور بگیر بخور
 تو کار بزرگترا دخالت نکن 
- 
@fargol-sh خو دستت چقده  sina bigdeli یه لحظه حس حسن و عطا گشت ارشاد ۱ بهم دست داد 
- 
@fargol-sh بزار بارون بیاد  sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @fargol-sh بزار بارون بیاد  هاع 
 بیا
 جمعه عصر اینجا بارونه
- 
@امیرمسعود-جعفری بیا اینو  بگیر بخور بگیر بخور
 تو کار بزرگترا دخالت نکن sina bigdeli   دیشب بدجوری سوختیا دیشب بدجوری سوختیا
- 
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @fargol-sh شک نکن  از این بلاها سر منم اومده میخرش نکن    @fargol-sh طعمش چگونه بود      
- 
@fargol-sh طعمش چگونه بود      sina bigdeli زر زر نکن فضولی موقوف  
- 
sina bigdeli یه لحظه حس حسن و عطا گشت ارشاد ۱ بهم دست داد @امیرمسعود-جعفری  سگ تو روح ذهنییتت سگ تو روح ذهنییتت
- 
@امیرمسعود-جعفری  سگ تو روح ذهنییتت سگ تو روح ذهنییتت
- 
sina bigdeli   دیشب بدجوری سوختیا دیشب بدجوری سوختیا@امیرمسعود-جعفری ولی مثل پوتی جبران کردم  
- 
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @fargol-sh بزار بارون بیاد  هاع 
 بیا
 جمعه عصر اینجا بارونه@fargol-sh حله پ خبر ت  
- 
@zahra-zahraii از ته دل؟  
- 
@امیرمسعود-جعفری ولی مثل پوتی جبران کردم  sina bigdeli چی آوردی سرکم و شکستی بال و پرکم 
 یادمه یار یار یارم یاره یار یار   
- 
از بالا اشاره میکنند امیر تتل مجاز بنویس 
 اومدم از رشت اومدم، بی برو برگشت اومدم
 راهِ جادّه بسته بود و من از راهِ دشت اومدم
 با یه ماشین و یه ویلای درندشت اومدم
 بچّه تبریز اومدم و با یه قِرِ ریز اومدم
 سَنَه حیران اومدم و دنبالِ جیران اومدم
 من بی دوشواری پریدم پشتِ نیسان اومدم

- 
@zahra-zahraii از ته دل؟  sina bigdeli همممم)) 

|
 |

شعردانه
شعردانه