هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
sina bigdeli
آها
اینجا چرا اینجوریه همه چی اعتبار میخوادنوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سمیه-صادقلو نمه دییم والا ایستیر دا
هیییی چ کنیم -
sina bigdeli هممم امیکرون چیزخاصی نیست چیزیت نمیشه
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط sina bigdeli انجام شده@zahra-zahraii اره بابا
میگم واکسن تاثیری داره؟من نزدم اگه تستم منفی بود بزنم ب نظرت؟ -
@سمیه-صادقلو نمه دییم والا ایستیر دا
هیییی چ کنیم -
@zahra-zahraii اره بابا
میگم واکسن تاثیری داره؟من نزدم اگه تستم منفی بود بزنم ب نظرت؟نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli دوز اول؟
-
sina bigdeli دوز اول؟
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii اره
-
@zahra-zahraii اره
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli اره دوز اول حتما بزن
-
sina bigdeli اره دوز اول حتما بزن
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii داستان نشه؟
راستی دستت چطوره -
@zahra-zahraii داستان نشه؟
راستی دستت چطورهنوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli ن دوز اول اوکیه با دوم
استارزنکا یکم دردسر داره سینوفارم بزنی بهتره من هر3 سینوفارم زدم ولی کلا دوزسوم اذیت میکنه
اصلا بهتر نشده کلا کارامو با یدست انجام میدم -
sina bigdeli ن دوز اول اوکیه با دوم
استارزنکا یکم دردسر داره سینوفارم بزنی بهتره من هر3 سینوفارم زدم ولی کلا دوزسوم اذیت میکنه
اصلا بهتر نشده کلا کارامو با یدست انجام میدمنوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii اهان
خب چرا دکتر نمیری؟یا رفتی؟
جدی بگیرش ی وقت مشکل نشه بعدا -
@zahra-zahraii اهان
خب چرا دکتر نمیری؟یا رفتی؟
جدی بگیرش ی وقت مشکل نشه بعدانوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli رفتم قرص داد میخورم
نمیدونم مث چی میترسم بمونه اینجوری -
امیر داداش رفتی؟یا هستی؟
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli کچل شدم
خوبه ما ریاضی دبستان رو حضوری خوندیم -
sina bigdeli رفتم قرص داد میخورم
نمیدونم مث چی میترسم بمونه اینجورینوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii ای بابا
ینی دستت حس نداره -
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm سلام چطوری
چرا قرص میخورم دستمم مچ بند بسته ولی خوب نمیشهههوای خدا
چ قرصی -
@zahra-zahraii ای بابا
ینی دستت حس ندارهنوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli هوم 2تا انگشتام
-
sina bigdeli کچل شدم
خوبه ما ریاضی دبستان رو حضوری خوندیمنوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری کچل کچل کلاچه
داستانت چیه با ریاضی؟ -
@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm سلام چطوری
چرا قرص میخورم دستمم مچ بند بسته ولی خوب نمیشهههوای خدا
چ قرصی -
sina bigdeli هوم 2تا انگشتام
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii ببین شوخی بردار نیس ی تهران یا مرکز استانتون پیش یه دکتر خوب برو همین جوری قرص نخور
-
@zahra-zahraii ببین شوخی بردار نیس ی تهران یا مرکز استانتون پیش یه دکتر خوب برو همین جوری قرص نخور
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli اره باید یکار کنم
بزا این هفته بگزره
9 روزه الان)) -
sina bigdeli اره باید یکار کنم
بزا این هفته بگزره
9 روزه الان))نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii هاا؟9 روز؟
ببین ت خونت مباهه
بابا پاشو برو پیش ی دکتر خوب عکس بگیره شاید از تاندوناشه -
0-0ftm بهم گفت 30 روزB1 بخور تا ببینم چ میشه
همکار مامانمه متخصص مغزواعصابه
اگ خوب نشد میرم پیش یکی دیگ))نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm بهم گفت 30 روزB1 بخور تا ببینم چ میشه
همکار مامانمه متخصص مغزواعصابه
اگ خوب نشد میرم پیش یکی دیگ))🥲آها
امیدوارم زود زود خوب خوب بشی️