آیا بعد از کنکور و به طور کلی پایان تحصیل به فعالیت خود در انجمن آلاء ادامه می دهید؟
-
سلام
تا وقتی بتونم کمکی هرچند کوچک بکنم میمونم به پاس زحمات بی منت دوستان مخصوصا اقا سهراب و اقای شاهرخی
موفق باشید خداقوت -
sm1376 حتما منم هستم درسته از مخاطبان جدیدم اما ایده فوق الاده خوبی داره این سایت...امیدوارم این ایده به آموزش پرورشمون هم سرایت بکنه....همه باهم دست در دست هم کمک میکنیم که ایده های اینچنینی تبدیل به درخت های تنومندی بشن و از دل این ایده هاست که بچه ها به اوج موفقیت میرسن...و کشورمونهم موفق و پایدارتر خواهد شد....به امید این روز..
-
sm1376 حتما منم هستم درسته از مخاطبان جدیدم اما ایده فوق الاده خوبی داره این سایت...امیدوارم این ایده به آموزش پرورشمون هم سرایت بکنه....همه باهم دست در دست هم کمک میکنیم که ایده های اینچنینی تبدیل به درخت های تنومندی بشن و از دل این ایده هاست که بچه ها به اوج موفقیت میرسن...و کشورمونهم موفق و پایدارتر خواهد شد....به امید این روز..
mehran pax در آیا بعد از کنکور و به طور کلی پایان تحصیل به فعالیت خود در انجمن آلاء ادامه می دهید؟ گفته است:
ممنون از نظرت با حرفات موافقم به جز اون قسمت آموزش و پرورش
-
سلام
تا وقتی بتونم کمکی هرچند کوچک بکنم میمونم به پاس زحمات بی منت دوستان مخصوصا اقا سهراب و اقای شاهرخی
موفق باشید خداقوت -
سلام
موفق باشید خداقوت@alireza.yousefi75yahoo.com در آیا بعد از کنکور و به طور کلی پایان تحصیل به فعالیت خود در انجمن آلاء ادامه می دهید؟ گفته است:
سلام
موفق باشید خداقوتمنم دقیقاعین گفته های داداش علیرضا.
-
منم حتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــما هستم و اگه بتونم در پیشرفتش کمک میکنم!!
-
سلام
منم تا آخرش هستم...چون من کسایی که بهم محبت میکنن مخصوصا کسایی که نمیشناسنم ،هیچ وقت فراموش نمیکنم.... -
آلا رفیق نیمه راه نبوده که ما بعد اینکه کارمون تموم شد فراموشش کنیم...انشاالله اگه خدا یاریم کنه تا اخر عمر در حد توانم واسش هر کاری که لازم باشه انجام میدم...
-
ممنون از sm1376 بابت این موضوع جالب و ممنون از همه ی @دانش-آموزان-آلاء که اینقدر به آلاء لطف دارند .
ان شاالله که همه ی شما آلایی های عزیز به بالاترین مدارج تحصیلی و علمی برسید و راه آلاء را ادامه دهید . امیدوارم روزی آلاء به کمک شما عزیزان به تمام اهداف خود دست پیدا کند . ما بی صبرانه منتظر یاری شما عزیزان هستیم
موفق باشید -
سلام
انشاالله ک تموم بچه ها ب هرچی ک میخوان برسن و همه رو در بالاترین درجه های علمی ببینیم .....بقیه رو نمیدونم ولی خود من هرجا ک قبول بشم تازه کارم با انجمن شروع میشه و همه باهم باید انجمن و ب بهترین شکل ممکن دربیاریم ..........ب امید این روزا -
سلام
انشاالله ک تموم بچه ها ب هرچی ک میخوان برسن و همه رو در بالاترین درجه های علمی ببینیم .....بقیه رو نمیدونم ولی خود من هرجا ک قبول بشم تازه کارم با انجمن شروع میشه و همه باهم باید انجمن و ب بهترین شکل ممکن دربیاریم ..........ب امید این روزاzeynab.khanoom
دقیقا منم با زینب موافقم
الان که از آلا استفاده میکنم درگیر درسو کنکور و مدرسه و امتحانم نمیتونم کمک کنم اما سال بعد اگه خدا بخوادو قبول شدم
اون موقع هر چقدر که میتونم کمک میکنم تازه از اون موقع کمکا شروع میشه.... -
sm1376
وقتم زیاد تر میشه و هرکمکی که بتونم انجام میدم حتما پایداریم -
در اين مورد حتما بايد با دكترم مشورت كنم.دكتر ايسان
-
با سلام
نمیدونم کیا رو یادمه!!کیا منو یادشونه!!ا
پارسال که تو جو کنکور بودم آلاءزیاد میومدم
یادمه که کل کنکورمو با فیلمای آلاء پیش رفتم و خداروشکر کمک بزرگی بود برام
از وقتی مدل سایت عوض شد من گیج زدمو اصن نتونستم سرو ته این سایتو بیابم
تا دکتر شدنم زیاد مونده اما من هرگز فراموش نمیکنم الا رو ایشالا تا ده سال دیگه آلاء پابرجا بمونه و من بتونم کمک کنم در حد توانم اون موقع
این قولیه که به آقا سهرابم دادم
اقا سهراب نمیدونم ببینین این پیامو یا نه
من به یادتونم
هر جای این دنیام باشم بلاخره یه روز دینمو ادا میکنم
و این فقط در حد حرف نیست
کاش میشد سلام یه دانش اموز که یه روز تو اوج نا امیدی اقای پازوکی عزیز اقای رمضانی گل و اقای شا میزاده مهربون امید به زندگی و درس خوندن دادن بهم و برسونین
همه بچه های مهربون ک پارسال کلی حرف میزدیم با هم
کسایی که اشکالامو میگفتن
و salour دوست خوبم و دوست بی معرفتی که نمیدونم کجاس چی شد ک بیخبر رفت ..کلی کمکم کرد و یادم نمیره:)
به یادتونم
هرچند مجازی:)
قربان شما
Sara