هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@zahra-zahraii    
- 
@zahra-zahraii چاغو زنجان ب گوش ت سلام میرسونه    
- 
@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg سخت شد    زراسه   
 کوسافه   
 ولش کن الان گلوکز مغز اومده پایین
- 
@zahra-zahraii چاغو زنجان ب گوش ت سلام میرسونه    sina bigdeli سلامت باشه 
 سلام منم برسون 
- 
@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg هاا 
 برا اون داداششم حتما دنبال دختر   اصن از ایناس ک جلو جلو اسم بچهاشونم انتخاب میکنن   
- 
M Tg من قصدم ادامه تحصیله شایعه پراکنی نکن  sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg من قصدم ادامه تحصیله شایعه پراکنی نکن  یس بیبی موافقم فعلا دیپلمو بگیر تا ببینیم چی میشه 
 خیلی کوشولویی نی نی جونم  
- 
خدایا اینا جونشون واس شوهر در میره گیر دادن ب من یه شوهر بده ب اینا راحت شم من 
- 
خدایا اینا جونشون واس شوهر در میره گیر دادن ب من یه شوهر بده ب اینا راحت شم من sina bigdeli کیییی ما؟؟  
- 
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg من قصدم ادامه تحصیله شایعه پراکنی نکن  یس بیبی موافقم فعلا دیپلمو بگیر تا ببینیم چی میشه 
 خیلی کوشولویی نی نی جونم  M Tg خب وقتی من کچولوعم 2 برار ت هستم ت میشی جاسوییچی  
- 
sina bigdeli کیییی ما؟؟  @zahra-zahraii مخصوصا ت  
- 
sina bigdeli کیییی ما؟؟  @zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: sina bigdeli کیییی ما؟؟  قشار خونش رفته بالا 
 چیزی نیست
 دارم به مرگ میرسونمش
 هزیون میگه
- 
@zahra-zahraii مخصوصا ت  sina bigdeli غلط کنم با هفت نسل قبلم    
- 
@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: sina bigdeli کیییی ما؟؟  قشار خونش رفته بالا 
 چیزی نیست
 دارم به مرگ میرسونمش
 هزیون میگه
- 
M Tg خب وقتی من کچولوعم 2 برار ت هستم ت میشی جاسوییچی  sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg خب وقتی من کچولوعم 2 برار ت هستم ت میشی جاسوییچی  خیلی بده جا سویچی الان داره انقد اذیتت میکنه ها 
 از قدیم گفتن فلفل نبین چ ریزه    
- 
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg خب وقتی من کچولوعم 2 برار ت هستم ت میشی جاسوییچی  خیلی بده جا سویچی الان داره انقد اذیتت میکنه ها 
 از قدیم گفتن فلفل نبین چ ریزه    M Tg  
 دلم نمیاد اذیتت کنم اخه
- 
sina bigdeli غلط کنم با هفت نسل قبلم    @zahra-zahraii بلاخره جونتون در میره دیگه    
- 
@zahra-zahraii بلاخره جونتون در میره دیگه    

|
 |

شعردانه
شعردانه