هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
M Tg
عجب -
کل آلا بسیج شدن ک بگن دهم نیستم
یکی میگفت راستشو بگو چندساله میخوای دهمو پاس کنی۱Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کل آلا بسیج شدن ک بگن دهم نیستم
یکی میگفت راستشو بگو چندساله میخوای دهمو پاس کنی۱با اون ی نفر موافقم
-
-
M Tg
عجبGharibe Gomnam چیزی نیست یخورده استرس و نگرانی میکشی
بعد یه مدتی روال میوفتی -
@zahra-hamrang
یه مسئله ای هم هست اینکه مثلا میدونم ولی تو اجرا به مشکل برمیخورم
مثلا نگاه کن
اگر من بخوام ترم اول و دوم رو باهم بخونم بلاخره یه تستی هم باید بزنم که
بعد داستان اونجاییع که موقع زدن تست تثبیت و سنجشی همه چیز قاطی میشهGharibe Gomnam ببین به نظرم تو الان جاهایی که خوب نخوندی رو فقط برا امتحان بخون که نمره بیاری تستو بیخیال
درسای ترم دوم رو عالی بخون کلی تست بزن
هنو خیلی وقت جلو راحت هست
تابستون کلیه، به نظر من ذهنتو خراب نکن که اون درسام موندهمن خودم اواخر دهمم بود که کرونا اومد منم اصلا درس نخوندم حتی تابستون زیستم کلا مونده بود
یازدهم بعد امتحانای نوبت اول یکی دو هفته کلا خالی بود وقتم زیست دهمو نشستم با صفرتاصد دیدم و تستاشو زدم. -
Gharibe Gomnam چیزی نیست یخورده استرس و نگرانی میکشی
بعد یه مدتی روال میوفتی -
@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg باید پیگیر شم
فعلا من برم عزیزم
مراقب خودت باش -
Gharibe Gomnam ببین به نظرم تو الان جاهایی که خوب نخوندی رو فقط برا امتحان بخون که نمره بیاری تستو بیخیال
درسای ترم دوم رو عالی بخون کلی تست بزن
هنو خیلی وقت جلو راحت هست
تابستون کلیه، به نظر من ذهنتو خراب نکن که اون درسام موندهمن خودم اواخر دهمم بود که کرونا اومد منم اصلا درس نخوندم حتی تابستون زیستم کلا مونده بود
یازدهم بعد امتحانای نوبت اول یکی دو هفته کلا خالی بود وقتم زیست دهمو نشستم با صفرتاصد دیدم و تستاشو زدم.@zahra-hamrang
فصل ۳ و ۴ بهم وصلن لامصب
اصلا این فصل ۳ رو بلنگی تو ۴ قفل میکنی واسه ریاضی -
یا الان تو فیزیک کار توان انرژی
سینوس و کسینوس داریم که تو فصل ۲ ریاضی بود -
@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg سخنی از دکتر هانیه
بگو برا هماهنگ کردن جلسات بعدی با منشیم هماهنگ کنه
-
-
@zahra-hamrang
فصل ۳ و ۴ بهم وصلن لامصب
اصلا این فصل ۳ رو بلنگی تو ۴ قفل میکنی واسه ریاضیGharibe Gomnam تو آلا اینهمه معلم خوب هست
میتونی بشینی شبی یکی یا دوتا ویدئو هاشو ببینی واسه فصل ۳ مطمئن باش خیلی پیشرفت میکنی اگه یه باکس شبانه بزاری -
Gharibe Gomnam تو آلا اینهمه معلم خوب هست
میتونی بشینی شبی یکی یا دوتا ویدئو هاشو ببینی واسه فصل ۳ مطمئن باش خیلی پیشرفت میکنی اگه یه باکس شبانه بزاری@zahra-hamrang
خود دبیرای آلا هم تست میزنن به نظرت اون جلسه هایی کع واسه ترم اول تست میزنن نبینم؟ -
@zahra-hamrang
خود دبیرای آلا هم تست میزنن به نظرت اون جلسه هایی کع واسه ترم اول تست میزنن نبینم؟Gharibe Gomnam نمیدونم بستگی به خودت داره واقعا
ولی از الان اینهمه فشار نیار به خودت
فقط مطلب رو بیاد بگیر
حالا ویدئو هار نگا کن اگهدیدی میتونی و وقت داری چه بهتر
بشین تستا رو هم بزن -
الان یه چیز دیگه اضافه شد
پست های جدید برای شما