هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
M Tg آره آخیی  ... ...
 انشالله ک امسال به چیزی ک میخوای برسی ...
 تو چی چندم بودم ؟   
- 
M Tg خوابت کافیه؟ 
- 
@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg چی شدی من جونم به خواب شب بستس 
 قشنگمیمیرم اگه شب نخوابم
- 
@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg چی شدی من جونم به خواب شب بستس 
 قشنگمیمیرم اگه شب نخوابمM Tg این بده چرا الان یکم استراحت نمیکنی؟ 
- 
M Tg آره آخیی  ... ...
 انشالله ک امسال به چیزی ک میخوای برسی ...
 تو چی چندم بودم ؟   
- 
@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg اوهه 
 همش تقصیر@sina-bigdeliاینه نزاش بخوابیم   اره دقیقا 
 ظهرم نزاشت
- 
M Tg خوابت کافیه؟ 
- 
@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg خوابت کافیه؟ دیشب خوب نخوابیدم 
 صبح هم نمیتونستم بخوابم
 خوابم نمیبرد درسم نمیتونستم بخونم
 الانم نمیخوام بخوابم ولی درسم نمیتونم بخونم
- 
_Sajjad_ هلو سجاد 
 چطوری؟
- 
@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg آره آخیی  ... ...
 انشالله ک امسال به چیزی ک میخوای برسی ...مرسی از دعای قشنگت تو چی چندم بودم ؟    من کلاس اول دبستان   M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: من کلاس اول دبستان ببین باور کن یادم نمیاد مغزم ماهیه یه هاله ای تو مغزم هست ولی نمیدونم درمورد چی حرف میزنی    
- 
از بسسسس سرفه کردم از بسسسسس سرفه کردم دارم خفه میشم 
- 
- 
@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg خوابت کافیه؟ دیشب خوب نخوابیدم 
 صبح هم نمیتونستم بخوابم
 خوابم نمیبرد درسم نمیتونستم بخونم
 الانم نمیخوام بخوابم ولی درسم نمیتونم بخونمM Tg الان خوابت نمیبره یا بخاطر درس میگی ؟ 
- 
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: من کلاس اول دبستان ببین باور کن یادم نمیاد مغزم ماهیه یه هاله ای تو مغزم هست ولی نمیدونم درمورد چی حرف میزنی    @first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: من کلاس اول دبستان ببین باور کن یادم نمیاد مغزم ماهیه یه هاله ای تو مغزم هست ولی نمیدونم درمورد چی حرف میزنی    راجب قرمه سبزی میگفتم 
 بعد ک سبزیو با گوشتا تفت دادی بگو خب
- 
M Tg الان خوابت نمیبره یا بخاطر درس میگی ؟ 
- 
خسته نشید یه موقع؟اسفنج دود کنید 
 از بس چت کردید  

|
 |

شعردانه
شعردانه