هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
pouya hosein pourreplied to M Tg on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg نه دیگه الان دختر بابا شدم
-
@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg
خانم ناظم گفت نزدیکهی تایپیک بزن امشب
باز میکنیم چتتو -
-
pouya hosein pourreplied to -Dr_Ugger- on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@first بل دارمش منم
کاش یه جایی تو انجمن بود که کتابخانه عمومی میشد
مثلا همه پی دی اف هاشونو میاوردن اونجا
بعد مثل کتابخانه تو قفسه ها چیده میشد و...
هرکس خواست راحت به دستش بیاره
حمایت کنید به دست مدیر برسه -
@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg هیچی گفتم صفحه هارو بهم بگی مستقیم ازونجا شروع کنی به لایک کردن خودم پیداش میکنم ........
ولش کن دادا
سرت درد میگیره
چت میخوام واس چی
یه تایپیک بزنید شلوغش میکنیم امشب چت زهرا و پویا باز میشه -
تو چت مگه چی میدن انقد مهم شده
-
M Tgreplied to pouya hosein pour on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg خیلی از حقایق هس ها که رخ نما نشده
برا سامورایی ها ک ژاپنه خیلی زود حقایق برملا میشه
-
-Dr_Ugger-replied to M Tg on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط -Dr_Ugger- انجام شده
M Tg هیچی گفتم صفحه هارو بهم بگی مستقیم ازونجا شروع کنم به لایک کردن خودم پیداش میکنم ........
-
pouya hosein pourreplied to M Tg on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg خیلی از حقایق هس ها که رخ نما نشده
-
M Tgreplied to pouya hosein pour on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour ی تایپیک زیست بزنید الان یکی تون یا تو یا زری امتیاز بدیم امشب باز شه چتتون
-
-Dr_Ugger-replied to pouya hosein pour on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour
pdf کمپبل اصلی نسخه 2020 شودارم اگه میخوای برات آپلود میکنم خیلی خفنه رو سر فصلاش کلیک میکنی موضوعاشو برات میاره .... مجموعا هر هفت جلدش رو هم یه کتاب کردن با شکلای فوق العاده.... -
M Tgreplied to pouya hosein pour on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg نه دیگه
ولی سعی میکنم بگمتکمیل پرونده رو اعلاممیکنم
-
pouya hosein pourreplied to M Tg on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg نه دیگه
ولی سعی میکنم بگم -
pouya hosein pourreplied to M Tg on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg اگه المپیاد رو بگید که میدونم وضعم چی شده ولی نه یه چیز های پر ارزش تر از المپیاد دستمه
اونو تکمیل میکنم -
شعرم میگی؟
-
M Tgreplied to pouya hosein pour on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
M Tgreplied to pouya hosein pour on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-tgنه کی گفته کمپبل خوندم؟
از سیس بعدش مشخص میشه اینا همش
-
من هر کتابی بیاد دستم میخونم
-
pouya hosein pourreplied to M Tg on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-tgنه کی گفته کمپبل خوندم؟
پست 780620 از 1000113