هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
خانومِ_دوست_داشتنی الان میاد میگه قانون عوض شده 3000 تا  sina bigdeli هعییی نگو    
 باور کن میرم رای منفی میدم
 روزی سه تا
 مثبتامم پس میگیرم
- 
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سمیه-صادقلو من انقد امتیاز دارم که میتونم چت 2-3 نفر رو باهاش باز کنم :| وقتی رفیق پولدار داری   
 خیلی جدیده ولی امتیازش از منی ک ریش سفید اینجام بیشتره M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سمیه-صادقلو من انقد امتیاز دارم که میتونم چت 2-3 نفر رو باهاش باز کنم :| وقتی رفیق پولدار داری   
 خیلی جدیده ولی امتیازش از منی ک ریش سفید اینجام بیشتره      
- 
@f-seif-0 مال منو باز کن بی زحمت  
- 
@f-seif-0 مال منو باز کن بی زحمت  خانومِ_دوست_داشتنی من گردنم داره میشکنه میشه فرداشب رو تو کار کنیم؟  
 فرداشب بیاین یه تاپیک باز میزنیم
- 
sina bigdeli هعییی نگو    
 باور کن میرم رای منفی میدم
 روزی سه تا
 مثبتامم پس میگیرم
- 
خانومِ_دوست_داشتنی من گردنم داره میشکنه میشه فرداشب رو تو کار کنیم؟  
 فرداشب بیاین یه تاپیک باز میزنیم@f-seif-0 حرفت دو پهلو بود:/ 
 ولی باشه
- 
@f-seif-0 حرفت دو پهلو بود:/ 
 ولی باشه
- 
امیر هستی یا رفتی 
- 
@danial-hosseiny 
 فکر نمی کنم نیاز به گفتن این باشه که پست قبلی حکم تبریک رو داشت 
 در کل
 موفق باشید @narjes-hashemi ممنونم  
- 
@f-seif-0 حرفت دو پهلو بود:/ 
 ولی باشهخانومِ_دوست_داشتنی نه دو پهلو نبود 
- 
ینی غیبت انقدر جذابه که می خواید زود وا کنید این چت رو  
- 
امیر هستی یا رفتی sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: امیر هستی یا رفتی با یک انگشت زغال شده خدافظی کرد از الا 
- 
ینی غیبت انقدر جذابه که می خواید زود وا کنید این چت رو  sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ینی غیبت انقدر جذابه که می خواید زود وا کنید این چت رو  کی گفته غیبت میکنیم تو چت؟؟ 
 اصلا
 اصلا
 ما فقط ذکر خیر
- 
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: امیر هستی یا رفتی با یک انگشت زغال شده خدافظی کرد از الا M Tg ن اون ور پی ام داد 
- 
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ینی غیبت انقدر جذابه که می خواید زود وا کنید این چت رو  کی گفته غیبت میکنیم تو چت؟؟ 
 اصلا
 اصلا
 ما فقط ذکر خیرM Tg کاملا مشخصه  
- 
M Tg کاملا مشخصه  
- 
M Tg بله این خیلی مشخص تر بود امروز  
- 
maryam111 خوبی؟! @narjes-hashemi خوبم مرسی 
 تو چطوری؟
- 
M Tg بله این خیلی مشخص تر بود امروز  sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg بله این خیلی مشخص تر بود امروز  حرف بدی زدم؟ 
- 
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg بله این خیلی مشخص تر بود امروز  حرف بدی زدم؟ M Tg ن  

|
 |