هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
sina bigdeli چایی دم داداش بیاتو تست کن فقط تا اخر شب بندری میزنی  yasin sheibak    نمونه کار داری یا آماتوری؟ نمونه کار داری یا آماتوری؟  
- 
@zahra-hamrang اخ اخ ریحانه خدا نکنه تاپیک بزنه yasin sheibak 

من تا مادامی که جوابمو نگیرم همینجور منشن میکنم 
- 
maryam111 یک سوال دیه اخر من نفهمیدم ازکجا امتیاز درسی رو بفهمم! yasin sheibak 
 هوم منم
- 
sina bigdeli نه موضوع ممنوعه  @امیرمسعود-جعفری ی کارو بلدی درست انجام بدی آیا    
- 
Gharibe Gomnam خسته نباشی  maryam111 
 سلامت باشی 
- 
yasin sheibak    نمونه کار داری یا آماتوری؟ نمونه کار داری یا آماتوری؟  sina bigdeli نمونه هم دارم شما درخواست به چه مدل میخوای  
- 
Gharibe Gomnam منم اصلا که نمیام  yasin sheibak 
 اصلا 
- 
yasin sheibak 

من تا مادامی که جوابمو نگیرم همینجور منشن میکنم Gharibe Gomnam بله بله  
- 
@امیرمسعود-جعفری ی کارو بلدی درست انجام بدی آیا    sina bigdeli آره همشو درست انجام میدم اون آخر یه حرف میزنم همش میترکه  
- 
sina bigdeli نمونه هم دارم شما درخواست به چه مدل میخوای  yasin sheibak خو از همونا ک ب دایی دادی   
- 
maryam111 یک سوال دیه اخر من نفهمیدم ازکجا امتیاز درسی رو بفهمم! yasin sheibak فعلا نمیشه 
- 
من برم فلاا دوستان 
- 
sina bigdeli آره همشو درست انجام میدم اون آخر یه حرف میزنم همش میترکه  @امیرمسعود-جعفری میشه جمش کرد یا چی؟ 
- 
من برم فلاا دوستان yasin sheibak 
 خداحافظ
- 
yasin sheibak خو از همونا ک ب دایی دادی   sina bigdeli هااا بریکلا من نخواستم برای دایی رو مشخص کنم ولی بچه زرنگی هستی اره دایی رو نمونه کار حساب کن  
- 
@امیرمسعود-جعفری میشه جمش کرد یا چی؟ sina bigdeli جمعش کردم 
- 
yasin sheibak فعلا نمیشه maryam111 هعی! 
- 
yasin sheibak 
 خداحافظGharibe Gomnam هستم فلا  
- 
sina bigdeli هااا بریکلا من نخواستم برای دایی رو مشخص کنم ولی بچه زرنگی هستی اره دایی رو نمونه کار حساب کن  
- 
sina bigdeli جمعش کردم @امیرمسعود-جعفری   

|
 |

شعردانه
شعردانه