هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
sina bigdeli هااا بریکلا من نخواستم برای دایی رو مشخص کنم ولی بچه زرنگی هستی اره دایی رو نمونه کار حساب کن  
- 
sina bigdeli جمعش کردم @امیرمسعود-جعفری   
- 
@امیرمسعود-جعفری   
- 
sina bigdeli بیارم یا نه؟!  با پیک رایگان با پیک رایگان 
- 
sina bigdeli بیارم یا نه؟!  با پیک رایگان با پیک رایگان yasin sheibak ها بیار  شوتی بیار معمولی ن شوتی بیار معمولی ن بار سقفی بار سقفی   
- 
yasin sheibak ها بیار  شوتی بیار معمولی ن شوتی بیار معمولی ن بار سقفی بار سقفی   sina bigdeli شوتی جاده شلوغه پلیس میگیره ولی حله  
- 
Gharibe Gomnam موافقی اسم رفع اشکال و ص/غ خودمونو بزاریم رفع مشکل  ؟ ؟
- 
@امیرمسعود-جعفری آفرین کمالم در تو اثر کرده   
- 
yasin sheibak ها بیار  شوتی بیار معمولی ن شوتی بیار معمولی ن بار سقفی بار سقفی   sina bigdeli باید پنو ماشین رو شارژ کنم تا اماده شه  
- 
sina bigdeli شوتی جاده شلوغه پلیس میگیره ولی حله  yasin sheibak بیار من حالیم نی این چیزا  
- 
yasin sheibak بیار من حالیم نی این چیزا  sina bigdeli ماشین اماده پروازه ستون شما امر کن  
- 
sina bigdeli باید پنو ماشین رو شارژ کنم تا اماده شه  yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: sina bigdeli باید پنو ماشین رو شارژ کنم تا اماده شه  یاسین    
 خودتی   
 تست کردی احیانا   خودت نیستیا خودت نیستیا
- 
@امیرمسعود-جعفری آفرین کمالم در تو اثر کرده   sina bigdeli دهنت آبگوشت چون میدونم خیلی دوست داری 
- 
yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: sina bigdeli باید پنو ماشین رو شارژ کنم تا اماده شه  یاسین    
 خودتی   
 تست کردی احیانا   خودت نیستیا خودت نیستیاsina bigdeli جاننن کی من 
- 
sina bigdeli ماشین اماده پروازه ستون شما امر کن  yasin sheibak خو صب برسون دستم دیه  
- 
سلام، به پند این پیر کنکور گوش بدین  هرچقدر چک کردین اطلاعات ثبت نامیو، تو این ساعات اخر مونده بازم یه چک دیگه بکنین :| هرچقدر چک کردین اطلاعات ثبت نامیو، تو این ساعات اخر مونده بازم یه چک دیگه بکنین :|
- 
yasin sheibak خو صب برسون دستم دیه  sina bigdeli تمامه ستون  
- 
sina bigdeli دهنت آبگوشت چون میدونم خیلی دوست داری @امیرمسعود-جعفری ابگوش برا من مث خرمالو برا جمشیده ملعون  
- 
sina bigdeli جاننن کی من yasin sheibak ن بابا ت ک اصن نیاز نداری   

|
 |

شعردانه
شعردانه