-
Narges Azadmanesh اوهوم خوب اگ گپی پستی چیزی گذاشتین منم درجریان بزارین🥺
Sara rezaee 0
از کجا پیدات کنمکه بخوام بهت خبر بدم
-
Sara rezaee 0
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNarges Azadmanesh شما گفتی هر وقت بخای بیدار میشی، میشه بپرسم ساعت چند میخوابید؟،
-
Narges Azadmanesh شما گفتی هر وقت بخای بیدار میشی، میشه بپرسم ساعت چند میخوابید؟،
عباس زنگارکی
اگر پای قولم وسط باشه هر زمانی که بگن بیدار میشم
وگرنه منم این مشکل رو جدیدا پیدا کردم در عدم بیدار شدن -
Sara rezaee 0
Narges Azadmanesh زیر همین پست
-
اما خواب شیرینه
چه میشه کردنوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شدهAlireza Varamanzar آره ولی وقتی به این فکر کنی که ۲۵ سال از تمام عمرت تو خواب سپری میشه کم کم روبه تلخی میره
-
Alireza Varamanzar آره ولی وقتی به این فکر کنی که ۲۵ سال از تمام عمرت تو خواب سپری میشه کم کم روبه تلخی میره
@Ali-Valicheki
موافقم
من هیچ وقت ظهر ها نمیخوام
مگر اینکه خیلی خسته باشم
چطوری حساب کردید ٢۵ سال از عمرمون به خواب میگذره؟ -
Alireza Varamanzar آره ولی وقتی به این فکر کنی که ۲۵ سال از تمام عمرت تو خواب سپری میشه کم کم روبه تلخی میره
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ali-Valicheki
بله درسته حرف شما -
@Ali-Valicheki
موافقم
من هیچ وقت ظهر ها نمیخوام
مگر اینکه خیلی خسته باشم
چطوری حساب کردید ٢۵ سال از عمرمون به خواب میگذره؟Narges Azadmanesh iv
هر کس روزی 8 ساعت بخواب، میشه یک سوم هر روز و اگه به طور متوسط 75 سال عمر کنه میشه 25 سال -
Narges Azadmanesh iv
هر کس روزی 8 ساعت بخواب، میشه یک سوم هر روز و اگه به طور متوسط 75 سال عمر کنه میشه 25 سالmohammadreza hatami
آخه آمار جهانی میانگین خواب هر فرد رو بیشتر از ٨ ساعت اعلام کرده -
سلام بچه ها خوبین؟
من جدیدا به یه مشکل مسخره برخوردم که هرکاری میکنم حل نمیشه
صبحا گوشیمو میزارم رو ساعت ۴ تا ۵ صبح و از تختم خیلی دورش میکنم که بیدار شم حتما ولی همین که زنگ میخوره خاموشش میکنم و میگیرم میخابم تاااا ساعت ۸ هرکاری میکنم نمیدونم چطور حلش کنم بعد که از خواب دیر بیدار میشم خیلی بیحالم و اصلااا حوصله درس خوندن ندارم تا ساعت ۲ ظهراز وقتی امتحانای دی شروع شدهه تا الان اینطوریم
میشه لطفا اگ میدونین راهشو بهم بگید؟
خیلی دارم اذیت میشم🥺@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-همخوانینوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSara rezaee 0
اگه بهم بگی چند ساعت میخوابی، میتونیم درستتر باهم صحبت کنیم. -
Sara rezaee 0
اگه بهم بگی چند ساعت میخوابی، میتونیم درستتر باهم صحبت کنیم.@danial-hosseiny شیش یا هفت ساعت
-
سلام بچه ها
صبحتون بخیر
من حاضر
میخوام ببینم کی دیگه بیدار میشه
الان ساعت ٧:۴١
این تأخیر هم متأسفانه به دلیل مسواک....... -
@danial-hosseiny شیش یا هفت ساعت
Sara rezaee 0
سلام سارا خانم
چطوری عزیزم؟ -
Sara rezaee 0
سلام سارا خانم
چطوری عزیزم؟Narges Azadmanesh سلاااا عاالیی بالاخره تونستم ساعت ۴ بیدار شم
تو چطوری
-
Narges Azadmanesh سلاااا عاالیی بالاخره تونستم ساعت ۴ بیدار شم
تو چطوری
Sara rezaee 0 ساعت چند میخوابی؟
-
Narges Azadmanesh سلاااا عاالیی بالاخره تونستم ساعت ۴ بیدار شم
تو چطوری
Sara Rezaee
ممنون منم خوبم
خداروشکر
ان شاء الله بهتر از روز های قبل میشی -
@danial-hosseiny شیش یا هفت ساعت
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط S.daniyal hosseiny انجام شدهSara rezaee 0
خب من با اجازهت اینقدر دیر جواب دادی که رفتم گزارشاتو خوندم.
معمولا توی گزارشایی که دادی، ساعت خوابت روی چهار یا پنج ساعته.
بدن انسان اینجوریه که ساعت خواب از شخصی به شخص دیگه متفاوته. من به شخصه اگه هفت ساعت نخوابم، واقعا تمرکز کافی رو ندارم. یکی شیش ساعت، یکی هشت ساعت، یکی...
حالا اگه این ساعت خوابمون درحالت کلی کمتر از چیزی بشه که باید، در بلند مدت تمرکزمون رو میاره پائین، بیحالی و بیرمقی بهمون میده و حتی ناامیدی رو هم به دنبال داره.
ساعت خواب کافی بدنت رو پیدا کن و به همون میزان بهش اجازه بده که بخوابه. با همون هفت ساعت امتحان کن و اگه دیدی میتونی، آروم آروم کمترش کن.
اگر فکر میکنی حالا اون دو ساعت خوابت رو کمتر کنی و به جاش درس بخونی چقدر برای خودت تأثیر داره و چقدر برد کردی و از این صحبتا، باید بهت بگم شاید تا روز کنکورت که تقریبا چهار ماه و نیم مونده بتونی 270 ساعت بیشتر از اونایی که هفت ساعت درس میخونن درس بخونی.
ولی درعین حال باید بگم تو در این صورت تمرکز خیلی خیلی کمتری نسبت به بقیه داری و حتی ممکنه همین کم خوابیدنت توی کل روند درسیت تأثیر منفی بذاره. -
-
سلام بچه ها خوبین؟
صبحا گوشیمو میزارم رو ساعت ۴ تا ۵ صبح و از تختم خیلی دورش میکنم که بیدار شم حتما ولی همین که زنگ میخوره خاموشش میکنم و میگیرم میخابم تاااا ساعت ۸ هرکاری میکنم نمیدونم چطور حلش کنم بعد که از خواب دیر بیدار میشم خیلی بیحالم و اصلااا حوصله درس خوندن ندارم تا ساعت ۲ ظهراز وقتی امتحانای دی شروع شدهه تا الان اینطوریم
@بچه-های-همخوانینوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط عباس زنگارکی انجام شدهSara rezaee 0 سلام، گفتین که گوشیو خاموش میکنید و دوباره میخوابید، این نرم افزار Alarmy حتی اگه گوشی رو خاموش روشن کنید بیخیال نمیشه، شاید مفید باشه براتون
البته من گوشیو خاموش روشن میکنم، خاموش کردن کامل رو تست نکردم -
Sara rezaee 0
خب من با اجازهت اینقدر دیر جواب دادی که رفتم گزارشاتو خوندم.
معمولا توی گزارشایی که دادی، ساعت خوابت روی چهار یا پنج ساعته.
بدن انسان اینجوریه که ساعت خواب از شخصی به شخص دیگه متفاوته. من به شخصه اگه هفت ساعت نخوابم، واقعا تمرکز کافی رو ندارم. یکی شیش ساعت، یکی هشت ساعت، یکی...
حالا اگه این ساعت خوابمون درحالت کلی کمتر از چیزی بشه که باید، در بلند مدت تمرکزمون رو میاره پائین، بیحالی و بیرمقی بهمون میده و حتی ناامیدی رو هم به دنبال داره.
ساعت خواب کافی بدنت رو پیدا کن و به همون میزان بهش اجازه بده که بخوابه. با همون هفت ساعت امتحان کن و اگه دیدی میتونی، آروم آروم کمترش کن.
اگر فکر میکنی حالا اون دو ساعت خوابت رو کمتر کنی و به جاش درس بخونی چقدر برای خودت تأثیر داره و چقدر برد کردی و از این صحبتا، باید بهت بگم شاید تا روز کنکورت که تقریبا چهار ماه و نیم مونده بتونی 270 ساعت بیشتر از اونایی که هفت ساعت درس میخونن درس بخونی.
ولی درعین حال باید بگم تو در این صورت تمرکز خیلی خیلی کمتری نسبت به بقیه داری و حتی ممکنه همین کم خوابیدنت توی کل روند درسیت تأثیر منفی بذاره.@danial-hosseiny مرسی ازت که وقت گذاشتی ممنون
️
️
-
سلام بچه ها خوبین؟
@بچه-های-همخوانینوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSara rezaee 0 سلام روزتون بخیر
توصیه می کنم حتما دوره شروع از نو رو ببینین آقای پژوهان فر کامل توضیح داده
شما اصطلاحا چراتون قوی نیست!یعنی هدفتون مشخص نیست و برنامه ریزی از فصلی به ماهانه و هفتگی و روزانه ندارین البته فصلی و ماهانه که با آزمون آزمایشیتونه و روزانه و هفتگی با خودتونه!حتما ویدیو های آقای پژوهانفر رو ببینین خیلی نیست
من می تونم بهتون نرم افزار معرفی کنم که بیدارتون کنه و مجبور شید برای قطع کردن آلارم کار مشخص انجام بدین ولی تا چراتون قوی نشه هرکاری کنین بازم سخته
حتما ببینین شروع از نو رو