هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قرارع اینستا کاربرای کمتر از ۱۳ سال رو حذف کنه پس با این حساب دیگه هیچ بارسایی تو اینستا نمیبینیم
به علاوه اینا فن پیج های پی اس جی و سیتی و نیوکاسل هم حذف میشن
-
@امیرمسعود-جعفری
تو جواب دادن مشکلی ندارم
جواب بدم مشکلات دیگر مثل بهمن آوار میشن
و گرنه همه میدونن هیچوقت تو جواب دادن کم نمیارمنوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam
خدا رحم کنه چون هر چی میگذره و جواب نمیدی بعدش یه جواب کوبنده تر در پیش هست
-
Gharibe Gomnam
خدا رحم کنه چون هر چی میگذره و جواب نمیدی بعدش یه جواب کوبنده تر در پیش هست
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری
قبلا میدادم
ولی هربار که دادم یه اتفاق فوق بد افتاد همه ریختن سر من حتی خانواده
ترجیح میدم فعلا لااقل به خاطر درسم و تمرکزم جواب ندم بعد کنکور دیگه انقدررر ساکت نمیشینم -
@Zahra-Zahraii ولی کاخ شاپور
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi هعییی
خدا قسمتت کنه -
@امیرمسعود-جعفری
قبلا میدادم
ولی هربار که دادم یه اتفاق فوق بد افتاد همه ریختن سر من حتی خانواده
ترجیح میدم فعلا لااقل به خاطر درسم و تمرکزم جواب ندم بعد کنکور دیگه انقدررر ساکت نمیشینمنوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam اونموقع دیگه تقریبا مستقل زندگی میکنی اگه شهر دیگه بیفتی واسه دانشگاه
-
Gharibe Gomnam اونموقع دیگه تقریبا مستقل زندگی میکنی اگه شهر دیگه بیفتی واسه دانشگاه
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری
بهترررر
از خدامههه -
@امیرمسعود-جعفری
بهترررر
از خدامهههنوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam خب منم همینو میگم
-
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
مجتبی ازاد مگه من بازیچه تو ام
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak شما برار خودمی
-
@yasin-sheibak شما برار خودمی
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد فدات تو هم براس خودمی
-
maryam111 سلام
رفع اشکال این هفته از چه درساییه ؟ ممنون -
amir ahmadi ببین خودش اینا رو میدونه به خودش گفتم فکر نکن با پاچه خواری کردن یه پست یا مقام تو انجمن بهت میدن
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط amir ahmadi انجام شده@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi ببین خودش اینا رو میدونه به خودش گفتم فکر نکن با پاچه خواری کردن یه پست یا مقام تو انجمن بهت میدن
-
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Then am I the monster? Yeah
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi تو ادمین؟
-
amir ahmadi تو ادمین؟
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii هعی روزگار
کجاس طراوت جوانی -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
داداشم میخواد بره
-
@Zahra-Zahraii هعی روزگار
کجاس طراوت جوانینوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
چر طوسی شدی -
داداشم میخواد بره
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fargol-Sh کجا
-
amir ahmadi
چر طوسی شدینوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii
شت...این بده
آسمونه -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii از خونه
-
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدااااا