هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Maryam Nateqiنوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۴:۵۷ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده
حس بدیه بهت بگن این کار رو انجام نده و الان پشیمون باشی از اینکه حرف شون رو گوش ندادی اما با این حال نمیتونستی تصمیم دیگه ای بگیری
ولی بازم شکر میتونست بدتر باشه -
Reyhaneh Moradireplied to Sara_R on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sara_R در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Reyhaneh Moradi
اینا دیگ روی ما اثر نداره
امیکرون چطوری شروع میشه؟(تا حالا کرونا نگرفتم نمدونم چطوریه)
اخیی
نمیدونم والا من که با گلو شروع شد هنوزم ادامه داره...
بدن درد در حد معتاد درحال ترک، سوزش گلو، عفونت گلو، سرفه، عطسه، آبریزش.
بقیش رو هم هنوز برای من رو نکرده.
#unlimited_version -
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to Reyhaneh Moradi on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reyhaneh Moradi
معتادم نشدم ببینم معتاد در حال ترک چه حالیه
مرسی🥺
من سوزش گلو پیدا کردم
نمدونم چیه -
Gharibe Gomnamreplied to Sara_R on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sara_R
شک نکن خود ناکسشه -
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam نگو:/
-
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to mohammadhassan on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط Sara_R انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Reyhaneh Moradireplied to Sara_R on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Reyhaneh Moradireplied to Sara_R on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reyhaneh Moradi
معتادم نشدم ببینم معتاد در حال ترک چه حالیه
مرسی🥺
من سوزش گلو پیدا کردم
نمدونم چیه
شربت دیفن هیدرامین کامپاند خوبه، روی من که جواب داد...
شلغم هم اگر مزه ش رو تحمل کنی، جوابه.
پخته شده، خام رنده شده... -
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to Reyhaneh Moradi on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reyhaneh Moradi اها مرسی
هوم شلغم دوس دارمولی من نمیخوام قبول کنم
تلقین میکنم
من اصن سوزش گلو ندارم ندارم ندارم ندارم
شوک بهم وارد شده عقلم سر جاش نیس -
Gharibe Gomnamنوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط Gharibe Gomnam انجام شده
@roghayeh-eftekhari
عزیزدلم
یه خاطره تعریف کردم برو ببین
خودت گفته بودی -
Reyhaneh Moradireplied to Sara_R on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reyhaneh Moradi اها مرسی
هوم شلغم دوس دارمولی من نمیخوام قبول کنم
تلقین میکنم
من اصن سوزش گلو ندارم ندارم ندارم ندارم
شوک بهم وارد شده عقلم سر جاش نیس
اولش منم مثل تو بودم تا اینکه اُمیکرون از رو رف، خودش اومد بیرون دوتا چک زد بهم گفت به خودت بیا دختر -
-
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to Reyhaneh Moradi on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reyhaneh Moradi بخواد به من چک بزنه یجوری چکش میزنم بفهمه نباید بیاد طرفم
-
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to chichak am on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط Sara_R انجام شده
chichak am کاش فقط همین بود
میرم اون وسطاش
تازه اون قسمتی ک خالی کردم
پر میشه
چرا؟
چون از روش گذشته یادم رفته -
Gharibe Gomnamreplied to Sara_R on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sara_R
بچه آرومی میخوری -
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam چی؟
-
Sara_R
آره به این اشاره ای نکرده -
Gharibe Gomnamreplied to Sara_R on ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sara_R
بهت نمیخوره چک بزنی در گوش کسی -
اینم از اون آثار عصبی شدن تو سال کنکوره؟
-
229921/1000113