ریاضی
-
سلام چند سالی هست که لایق هیچ کتابی رو باز نکردم ولی برای گرفتن دیپلم باید ریاضی دوازدهم رو برج شیش امتحان بدم من هیچی یادم نمیاد لطفاً میشه راهنماییم کنید از کجا شروع کنم ویک دبیر ریاضی خوب بهم معرفی کنید تا فیلم تدریس ش رو ببینم
-
-
mr.vinyzo فقط دیپلم
-
mr.vinyzo فقط دیپلم
عشق پزشکی بودم الان بیست و چهار سالمه و همسر و بچه دارم دیگه الان وقت درس خواندنم نیست باید به فکر درآمد باشم
-
mr.vinyzo فقط دیپلم
Hesam Galavi فیلمای رایگان الا رو نگاه کنین برای برای فیزیک اقای یاری هندسه اقای کبریایی حسابان هم اقای ثابتی رو من پیشنهاد میدم
-
سلام چند سالی هست که لایق هیچ کتابی رو باز نکردم ولی برای گرفتن دیپلم باید ریاضی دوازدهم رو برج شیش امتحان بدم من هیچی یادم نمیاد لطفاً میشه راهنماییم کنید از کجا شروع کنم ویک دبیر ریاضی خوب بهم معرفی کنید تا فیلم تدریس ش رو ببینم
Hesam Galavi
سلام جناب وقتتون بخیر
اگر برای نمره خوب و صرفا قبولی نمیخواهید ریاضی دوازدهم جوری هست که نیازمند دونستن مباحث پایه مثل معادله و نامعادله و توان و روابط مثلثاتی و هندسه تحلیلی هست
اگر بر اینها مسلط هستید چه عالی فیلمهای نهایی استاد کرمی رو پیشنهاد میدم بنده
اگر هم مباحث پایه کلا یادتون رفته
یا باید فیلمهای نهایی تک به تک پایه های این استاد رو ببینید که خب با توجه به دغدغه شغلیتون زمان بره
یا هم فیلمهای همایش کنکور استاد کرمی رو ببینید که تخصصی بررسی کردن و زمان کمتری میبره