آرایه تناقض تضاد مناظره شخصیت بخشی
-
Elham Hoseni مناظره زیر مجموعه ای از تشخیص نیست؟؟؟؟؟من ی جایی دیدم الان نگفتین شک کردم
Mahan Xodayi 2 نه فک نکنم
مناظره میشه گفت و گوی دو انسان یا غیر انسان
ولی تشخیص میشه صفات انسانی رو به غیر انسان جاندار بدیم
جانبخشی یا شخصیت بخشی میشه به جای موجودات بی جان مثل سنگ رود صحبت کنیم
من تا این حد میدونم -
Elham Hoseni مناظره زیر مجموعه ای از تشخیص نیست؟؟؟؟؟من ی جایی دیدم الان نگفتین شک کردم
Mahan Xodayi 2
مناظره در لغت خودش به معنیِ گفتگوئه.
حالا مهم نیست که بین دو شخصیتِ انسانی یا غیرانسانی باشه...
در حالت کلی هرکجا گفتگویی رخ داد، ما مناظره داریم. مناظره هم یک جور آرایهٔ ادبی نیست. صرفا در توضیح اشعار به کار میره. جوری که مثلا میگیم: «پروین توی اشعارش زیاد از مناظره استفاده میکنه و درواقع حرفش رو در قالب گفتگوی مابین دو شخصیت به مخاطب میزنه... مثل شعر سیر و پیازش و یا محتسب و مست و امثالهم.»
حالا اگه هر سمتی از این گفتگو، شخصیتی قرار داشت که به خودی خود توان حرف زدن نداره، ولی توی شعر ما داره حرف میزنه، اونوقته که ما علاوه بر مناظره، تشخیص و شخصیتبخشی هم داریم. -
Mahan Xodayi 2
در حالت کلی هرکجا گفتگویی رخ داد، ما مناظره داریم. مناظره هم یک جور آرایهٔ ادبی نیست. صرفا در توضیح اشعار به کار میره. جوری که مثلا میگیم: «پروین توی اشعارش زیاد از مناظره استفاده میکنه و درواقع حرفش رو در قالب گفتگوی مابین دو شخصیت به مخاطب میزنه... مثل شعر سیر و پیازش و یا محتسب و مست و امثالهم.»
حالا اگه هر سمتی از این گفتگو، شخصیتی قرار داشت که به خودی خود توان حرف زدن نداره، ولی توی شعر ما داره حرف میزنه، اونوقته که ما علاوه بر مناظره، تشخیص و شخصیتبخشی هم داریم.@danial-hosseiny خیلی ممنون 🙏🌷
-
Ali Taghi
خواهش میکنم♥ -
Mahan Xodayi 2
حالا اگه هر سمتی از این گفتگو، شخصیتی قرار داشت که به خودی خود توان حرف زدن نداره، ولی توی شعر ما داره حرف میزنه، اونوقته که ما علاوه بر مناظره، تشخیص و شخصیتبخشی هم داریم.@danial-hosseiny دقیقا، منظورم بخش مناطره غیر انسانیش بود....
ممنونم:) -
@danial-hosseiny دقیقا، منظورم بخش مناطره غیر انسانیش بود....
ممنونم:)Mahan Xodayi 2
خواهش میکنم ماهان جان♥ -
سلام لطفا تفاوت این آرایه ها رو برام بگید
تناقض و تضاد چه فرقی داره
مناظره و شخصیت بخشی چه فرقی دارهAli Taghi
دوست من لطفا وقتی سؤالی رو میپرسی، حالت تاپیک رو بذار روی حالت سؤال. بعد هم که سؤالت حل شد، بذارش رو حالت «سؤال حل شده». اینجوری زمان بقیه برای جواب دادن به سؤالاتی که از قبل حل شدن، تلف نمیشه.
ممنونم ازت♥ -
Ali Taghi
دوست من لطفا وقتی سؤالی رو میپرسی، حالت تاپیک رو بذار روی حالت سؤال. بعد هم که سؤالت حل شد، بذارش رو حالت «سؤال حل شده». اینجوری زمان بقیه برای جواب دادن به سؤالاتی که از قبل حل شدن، تلف نمیشه.
ممنونم ازت♥@danial-hosseiny چشم ببخشید
-
Ali Taghi
ممنونم ازت♥@danial-hosseiny ببخشید یادم میدید
نمیدونم باید چجوری ثبت کنم که حل شده
بازم ببخشید -
A Ali Taghi marked this topic as a question on
-
A Ali Taghi marked this topic as a regular topic on
-
-
A Ali Taghi marked this topic as a regular topic on
-
Ali Taghi
اولا که نیازی به عذرخواهی نیست مرد جوان♥🤝🏻
ثانیا اون بالای تاپیکت، یه علامتی هست شبیه چرخ دندهس. علامتِ تنظیماته.
روی اون کلیک میکنی، روی گزینهٔ «به عنوان سؤال بپرس» کلیک میکنی، بعد اگه سؤالت حل شده، دوباره روی تنظیمات میزنی و اینبار گزینهٔ «علامتگذاری به عنوان موضوع حل شده» رو انتخاب میکنی. -
-
A Ali Taghi has marked this topic as solved on
-
Ali Taghi
اولا که نیازی به عذرخواهی نیست مرد جوان♥🤝🏻
ثانیا اون بالای تاپیکت، یه علامتی هست شبیه چرخ دندهس. علامتِ تنظیماته.
روی اون کلیک میکنی، روی گزینهٔ «به عنوان سؤال بپرس» کلیک میکنی، بعد اگه سؤالت حل شده، دوباره روی تنظیمات میزنی و اینبار گزینهٔ «علامتگذاری به عنوان موضوع حل شده» رو انتخاب میکنی.@danial-hosseiny خیلی ممنون گزینه حل شده رو انتخاب کردم 🙏🙏🌷🌷🌷
-
Ali Taghi
ممنونم ازت♥🤝🏻 -
Mahan Xodayi 2 سلام وقتتون بخیر
اگر مناظره بین دو انسان باشه که خیر مثل مناظره بیت محتسب و مست (فارسی ۱۲)اما برخی از مناظره ها مثل اشعار پروین اعتصامی بین نخ و سوزن یا سیر و پیاز هست که در اون قسمت می توان آن بخش رو جانبخش تلقی کرد