Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. متمرکز نبودن و نداشتن برنامه
فارسی دوازدهم|نی نامه
HakoH
سلام سلام خانوم خوبین 🦦 توی مصرع لیک کس را دید جان دستور نیست را حرف اضافه هست یا فک اضافه چون هر دو تاش و میشه در نظر گرفت اگه حرف اضافه بگیریم به معنی برای اگه فک اضافه میشه دستور دیدن جان کسی @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
ادبیات و زبان فارسی
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
دبیر
C
سلام بچه ها دبیرای ماز کدوم بهترن برای هر درس برای دانش اموزی که ضعیفه پشت کنکوری تجربی.
سوال مشاوره ای
سوال حسابان
HakoH
میشه اینو حل کنین نقطه ای روی خط y=2xکه مجموع فاصله های ان تا مبدا و نقطه a(2.4)fvhfv 5 fhan
حسابان
!!!لطفا کمکم کنید!!!
00MUZAN000
سلام دوستان.وقتتون بخیر.بنده تازه با آلا آشنا شدم و هنوز با ساختار آلاخونه آشنایی کامل ندارم.بنابراین اگه دیدین جایی سوتی دادم منو ببخشین.اما خب موضوع اصلی این نیست.دلم میخواست از افراد با تجربه یه راهنمایی ای بگیرم .بنده امسال دهم بودم و خب بخاطر وضعیت کشور و دلایل دیگه امسال نتونستم خوب و کامل برا کنکور دهم رو ببندم.معلمام هم خیلی خوب درس نمیدن و من همه جا دنبال فیلم آموزشی بودم تا با آلا آشنا شدم و خب یکم وضعیتم بهتره.معلما هم آروم درس میدن هم بعضی جاهارو درس نمیدن هم خیلی کم نکته میگن و کلا من امسال به نظرم از مدرسه خیلی کم بازدهی داشتم.خودمم یکم تنبلی کردم نخوندم.میخوام تابستون دهم رو مرور کنم و تست بزنم ولی خب دوتا مشکل برام پیش اومد:1.خیلی برای فیلم آموزشی دیدن و فهمیدن مفاهیم وقت کم دارم (چون تابستون دلم میخواد فقط تست بزنم)2.مدرسمون این آخر سالی داره اذیت میکنه و با یه عالمه امتحان و کلاسای بیخود و برنامه و.... خیلی وقتمو گرفته.تازه الان امتحانای نوبت هم یکم دیگه شروع میشه و برا اونا هم باید بخونم.آزمون های آزمایشی هم که انقد مدرسه بد درس داد که یک افت خیلی شدید داشتم . سردرگم شدم.نمیدونم اولویت هامو چطوری بچینم.برنامه ریزیم چطوری باشه.اول از چی شروع کنم تو این تایم کم.مثلا تا میام درس بخونم نمیدونم از چی شروع کنم.یه ربع فکر میکنم از چی شروع کنم فقط.انگیزم و اعتماد به نفسم به شدت پایینه.خیلی از دست خودم عصبانی و ناراحتم.همه اینا هر روز منو سردرگم تر میکنه.لطفا کسایی که تجربه دارن یه کمک ریزی بهم بکنن.ببخشید وقتتونو گرفتم ممنون میشم کمکم کنید.با تشکر.
سوال مشاوره ای
به بچه های تجربی کمک میکنم
ForuharF
سلام دوستان سعید هستم از سال 99 با آلاخونه آشنا شدم و 1403 کنکور دادم الان دانشجو کارشناسی زیست شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه مازندران هستم اگه بچه های تجربی نیاز به کمک داشتن، خوشحال میشم کمک کنم @تجربیا
سوال مشاوره ای
کنکور دوباره حین تحصیل
6
سلام عزیزان .من هنرستانی بودم و در امتحانات نهایی شرکت کردم تا سابقه تحصیلی ایجاد شه برام و کنکور بدم و کنکور هم دادم ولی سراسری قبول نشدم. با شرط معدل اومدم شمسی پور تهران کاردانی و ترم ۲ هستم. اگر بخوام دوباره کنکور ریاضی بدم باید چیکار کنم؟
سوال مشاوره ای
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
چگونه در دوران دانشجویی درس بخوانیم
RoverR
سلام و درود بر همه دانشجویان آلاخونه دوستان من از وقتی کنکورم تموم شده یک بار هم نشده که واقعا درس بخونم اصلا یادم رفته که درس خوندن چه شکلیه ترم اول هم که کلا مجازی شد امتحاناتمون باعث شد بدتر از درس فاصله بگیرم به قول یه دوستی اون قسمت از مغزم که مربوط به درس خوندنه رو از دست دادم اصلا هم هیچی برام مهم نیست انگار نه انگار قراره من امتحان بدم هیچکدوم از تکالیفم رو هم انجام نمی دم از اول ترم یه ذره هم درس نخوندم تو یه کلاس هم حاضر نبودم ( فیزیکی حاضر بودم ) یعنی گوش نمی دادم راهی برای بازگشت به صراط درس و مشق و تکلیف بهم یاد بدین شما چطوری بالاخره درس خوندین فکر نمی کردم یه روزی درس خوندن انقدر برام دشوار بشه @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @f.nalist @هویججج @Maaah @Nilay @_-Psycho-_ @blue @mahdi.ek @Michael-Vey @Hhh-Hh و باقی دانشجویان درس خوان عزیز
دانشگاهی
گسسته|مربع لاتین
HakoH
Topic thumbnail image
گسسته
فیزیک دهم|تبدیل یکا
HakoH
Topic thumbnail image
فیزیک
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
فقط برای خودم!
HakoH
این تاپیک برای دل خودمه چون 1405 کنکور دارم خواستم بعد از این 2 سال که کنکور دارم تلاشمو بکنم اگه صعنتی شریف در اومدم که هیچ در نیومدم برم بمیرم من از سگ کمترم اگه شریف در نیام... پ.ن ممنون میشم بعد دوسال یه ریپی بزنی و بهم تبریک بگی ک.ه سگ شدم یا قبول شدم !
مشاوره تحصیلی
گسسته |پخش کردن مداد
HakoH
به چند طریق می توان ۵ مداد متفاوت را بین ۳ نفر توزیع کرد به شرط آن که به هر نفر حداقل ۱ مداد داده باشیم؟ @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
گسسته
فیزیک دهم|چگالی
HakoH
Topic thumbnail image
فیزیک
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
فیزیک
R
سلاام من یه سوال داشتم خط مماسی که برای منحنی نمودار مکان_زمان میکشیم طولش چطوری تغییر میکنه، مثلا بعضی جاها بیشتره بعضی جاها کمتر این چطور مشخص میشه؟
فیزیک
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای

متمرکز نبودن و نداشتن برنامه

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
48 دیدگاه‌ها 8 کاربران 973 بازدیدها 7 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Mellor TextM Mellor Text

زینب نجفی
    سلام
    شخصی سازیش کن!
    اول ببین چرا نمیرسی، دلایلشو کامل پیدا کن و بنویس و بعدش تک تکشون رو برسی کن، مثلا ببین کدوم قسمت این برنامه تداخل داره با زندگی روزانت و مدرست که باعث میشه نرسی برنامه رو تموم کنی...بعدش تغییرش بده بزارش یه قسمت دیگه یا هرکاری که فکر میکنی درسته...
    یه بازه مشخصی از زمانت رو بزار برای تکالیفت و بگو تو همین nساعت باید تکالیف مربوط به مدرسه اجرا بشه...
    یا کلا برنامه مخصوص به خودت رو بنویس، مثل قلم‌چی یه بازه زمانی تعیین کن براش ولی به دلخواه خودت و برنامه‌های روزانت همه چیزش رو بچین و برنامه‌ریزی کن...
    "شروع از نو" رو ببین حالا یا قسمت مشاوره‌ای یا برنامه‌ریزیش و یا هردوش، هرکدوم که فکر میکنی بیشتر به دردت میخوره.
    موفق باشی🍃🤍

زینب نجفیز آفلاین
    زینب نجفیز آفلاین
    زینب نجفی
    دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Mellor Text
    من چند روز اصلا تمرکز ندارم
    نمیتونم درس بخونم
    نمیدونم دلیلش چیه ****

Konkur HeroK Mellor TextM 2 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • زینب نجفیز زینب نجفی

Mellor Text
      نمیتونم درس بخونم
      نمیدونم دلیلش چیه ****

Konkur HeroK آفلاین
      Konkur HeroK آفلاین
      Konkur Hero

زینب نجفی
      سال چندم هستید ؟

زینب نجفیز 1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • زینب نجفیز زینب نجفی

Mellor Text
        نمیتونم درس بخونم
        نمیدونم دلیلش چیه ****

Mellor TextM آفلاین
        Mellor TextM آفلاین
        Mellor Text
        دانش آموزان آلاء تجربی

زینب نجفی
        طی چند روز گذشته اتفاقی چه کوچیک یا بزرگ نیوفتاده که به هر دلیلی ذهنت رو مشغول کنه؟
        یه حس بد یا یه حالت عجیب غریبی رو برات ایجاد کنه؟
        میخوای درس بخونی ولی حس و حال درس خوندن نداری؟ یا میری میشینی پای کتابات تا درس رو شروع کنی ولی میبینی ۱ ساعت گذشته ولی تو هیچ کاری نکردی جز زل زدن به دیوار!؟ یا شروع میکنی و میخونی ولی وسطش خسته میشی ول میکنی؟ یا کلا نمیتونی بری سمت کتابا؟
        تمرکز نداشتنت رو برام تعریفش کن، چه حالتی برات ایجاد کرده؟

زینب نجفیز 2 پاسخ آخرین پاسخ
        0

زینب نجفی
          طی چند روز گذشته اتفاقی چه کوچیک یا بزرگ نیوفتاده که به هر دلیلی ذهنت رو مشغول کنه؟
          میخوای درس بخونی ولی حس و حال درس خوندن نداری؟ یا میری میشینی پای کتابات تا درس رو شروع کنی ولی میبینی ۱ ساعت گذشته ولی تو هیچ کاری نکردی جز زل زدن به دیوار!؟ یا شروع میکنی و میخونی ولی وسطش خسته میشی ول میکنی؟ یا کلا نمیتونی بری سمت کتابا؟

زینب نجفیز آفلاین
          زینب نجفیز آفلاین
          زینب نجفی

Mellor Text
          نه اتفاق خاصی برام نیافتاده
          حس حال درس خوندن ندارم

Mellor TextM 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1

زینب نجفی

زینب نجفیز آفلاین
            زینب نجفیز آفلاین
            زینب نجفی

Mellor Text
            فکر میکنم انگیزم از دست دادم 😢

Konkur HeroK Mellor TextM 2 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • Konkur HeroK Konkur Hero

زینب نجفی
              سال چندم هستید ؟

زینب نجفیز آفلاین
              زینب نجفیز آفلاین
              زینب نجفی

Konkur Hero
              یازدهم تجربی

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • زینب نجفیز زینب نجفی

Mellor Text

Konkur HeroK آفلاین
                Konkur HeroK آفلاین
                Konkur Hero

زینب نجفی کدوم رشته دانشگاهی رو میخواید ؟
                ازمون میرید ؟

زینب نجفیز 2 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • زینب نجفیز زینب نجفی

Mellor Text
                  نه اتفاق خاصی برام نیافتاده
                  حس حال درس خوندن ندارم

Mellor TextM آفلاین
                  Mellor TextM آفلاین
                  Mellor Text
                  دانش آموزان آلاء تجربی
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Mellor Text انجام شده

زینب نجفی
                  یکم به خودت استراحت بده، در حد چند روز به درس فکر نکن.
                  {دقت کن که فقط چند روز استراحت، نزار کار به ماه بکشه چون عادت میکنی هرکاری رو انجام بدی غیر درس خوندن و برگشتن به حالت قبلت چندان آسون نیست.}
                  طی این چند روز کارایی که خوشحالت میکنن و دوست داری رو انجام بده هرچقدر کوچیک ولی انجام بده. هرکاری بکن تا روحیه بگیری و حس و حالت برگرده. نزار طولانی مدت تو این حالت دپرس‌ و بی حوصلگی بمونی...

و یه روز قبل اینکه بخوای دوباره بری شروع کنی به درس خوندن، یه کاغذ و قلم بردار، شروع کن به نوشتن اینکه چرا میخوای درس بخونی؟با هربار جواب دادنت باز هم از خودت بپرس چرا به خاطراین دلیل میخوام درس بخونم؟
                  هی از خودت بپرس، تا زمانی که دوباره برای مغزت یادآوری بشه و درک کن که چرا داری درس میخونی... مغزمون فراموش کارِ و باید چند وقت یکبار بهش یادآوری کنيم دلیل هر کارمون چیه! به خصوص کاری مثل درس خوندن که زیاد باب میل بعضیامون نیست!
                  حتی اگر تونستی دلیل و هدفت رو بنویس بزار جایی که تو دیدیت باشه تا بعد از شروع کردنت، هر روزی که بلند میشی برنامت رو جلو ببری و درساتو بخونی، ببینیش یا حتی برای خودت بخونش تا ملکه ذهنت بشه...

وقتی داری درس میخونی با لذت بخون، شاید از بعضی درسا رو دوست نداشته باشی و مشکل داشته باشی باهاشون، هممون همین‌طوری هستیم...ولی سعی کن ازشون خوشت بیاد، سعی کن باهاشون دوست بشی!اینطوری درس خوندن برات راحت تر میشه و بعد مدتی حس بدی بهت نمیده...
                  درس خوندنتو کم کم ببر جلو، یه دفعه خودت رو تو درس غرق نکن چون ممکنه تهش خسته بشی طوری که ۱ ماه مونده به کنکورت دستت بکشی از خوندن و انگار که شارژت ته کشیده باشه...
                  پس استمرار داشته باش ولی آروم آروم برو جلو تا فشار زیادی بهت وارد نشه...
                  بزار آهسته و پیوسته مهر درس‌ها به دلت بشینن🤭

به خودت سخت نگير، خودتو دوست داشته باش و مطمئن باش رسیدن به آرزوهات دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره چون باباباهات و تنهات نمیذاره (من به خدام میگم بابا!).

موفق باشی قشنگم🍃🤍

Konkur HeroK زینب نجفیز 2 پاسخ آخرین پاسخ
                  3

زینب نجفی
                    {دقت کن که فقط چند روز استراحت، نزار کار به ماه بکشه چون عادت میکنی هرکاری رو انجام بدی غیر درس خوندن و برگشتن به حالت قبلت چندان آسون نیست.}
                    طی این چند روز کارایی که خوشحالت میکنن و دوست داری رو انجام بده هرچقدر کوچیک ولی انجام بده. هرکاری بکن تا روحیه بگیری و حس و حالت برگرده. نزار طولانی مدت تو این حالت دپرس‌ و بی حوصلگی بمونی...

و یه روز قبل اینکه بخوای دوباره بری شروع کنی به درس خوندن، یه کاغذ و قلم بردار، شروع کن به نوشتن اینکه چرا میخوای درس بخونی؟با هربار جواب دادنت باز هم از خودت بپرس چرا به خاطراین دلیل میخوام درس بخونم؟
                    هی از خودت بپرس، تا زمانی که دوباره برای مغزت یادآوری بشه و درک کن که چرا داری درس میخونی... مغزمون فراموش کارِ و باید چند وقت یکبار بهش یادآوری کنيم دلیل هر کارمون چیه! به خصوص کاری مثل درس خوندن که زیاد باب میل بعضیامون نیست!
                    حتی اگر تونستی دلیل و هدفت رو بنویس بزار جایی که تو دیدیت باشه تا بعد از شروع کردنت، هر روزی که بلند میشی برنامت رو جلو ببری و درساتو بخونی، ببینیش یا حتی برای خودت بخونش تا ملکه ذهنت بشه...

وقتی داری درس میخونی با لذت بخون، شاید از بعضی درسا رو دوست نداشته باشی و مشکل داشته باشی باهاشون، هممون همین‌طوری هستیم...ولی سعی کن ازشون خوشت بیاد، سعی کن باهاشون دوست بشی!اینطوری درس خوندن برات راحت تر میشه و بعد مدتی حس بدی بهت نمیده...
                    درس خوندنتو کم کم ببر جلو، یه دفعه خودت رو تو درس غرق نکن چون ممکنه تهش خسته بشی طوری که ۱ ماه مونده به کنکورت دستت بکشی از خوندن و انگار که شارژت ته کشیده باشه...

به خودت سخت نگير، خودتو دوست داشته باش و مطمئن باش رسیدن به آرزوهات دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره چون باباباهات و تنهات نمیذاره (من به خدام میگم بابا!).

موفق باشی قشنگم🍃🤍

Konkur HeroK آفلاین
                    Konkur HeroK آفلاین
                    Konkur Hero

Mellor Text ماشالله به این پشتکار

Mellor TextM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • NYSH HMTN NYSH HMT

Asmaa Kianii
                      ممنونم
                      امیدوارم به اهدافتون برسین🤍

Asmaa KianiiA آفلاین
                      Asmaa KianiiA آفلاین
                      Asmaa Kianii
                      دانش آموزان آلاء

NYSH HMT :cherry_blossom: :cherry_blossom: همچنین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0

Mellor Text ماشالله به این پشتکار

Mellor TextM آفلاین
                        Mellor TextM آفلاین
                        Mellor Text
                        دانش آموزان آلاء تجربی

Konkur Hero
                        😅🤍

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • زینب نجفیز زینب نجفی

Mellor Text

Mellor TextM آفلاین
                          Mellor TextM آفلاین
                          Mellor Text
                          دانش آموزان آلاء تجربی

زینب نجفی
                          انگیزه تو همون چیزی که وقتی از خودت میپرسی چرا دارم درس میخونم؟ میاد تو ذهنت و تبدیل میشه به هدفت و آرزوت!
                          مغزت فراموش کرده که برای چی داشتین تلاش میکردین، باید یکم استراحت بدی به خودت و بعدش به صورت مستمر هدفت رو به خودت و ذهنت یادآوری کنی...
                          بعضیا هستن اینقدر این هدف رو میخوان و تو ناخودآگاهشون هک شده که به هیچ چیز دیگه ای کار ندارن و میرن تا برسن بهش و من همیشه غبطه میخورم به حالشون چون خودم تا حالا نتونستم به این شدت مغزمو تفهیم کنم تا اینطوری عمل کنم! امیدوارم تو بتونی به حالت اونا دچار بشی...

0
                          • Gharibe GomnamG آفلاین
                            Gharibe GomnamG آفلاین
                            Gharibe Gomnam

سلام عزیزم
                            شما هنوز به درس خوندن عادت نکردی
                            باید خودتو موظف کنی به درس خوندن
                            و هر روز مثلا واسه خودت مشخص کنی که من باید ۳ ساعت مطالعه رو حتماااا حتماااا داشته باشم ولی سعی کن افزایشش بدی اما یک کف مشخص کن که ساعت درس خوندنت از اون پایین تر نیاد
                            درضمن اولش سخته قبول دارم ؛ ممکنه برنامت سنگین باشه و...
                            منطقی برنامه بریز
                            وقتی یه روز مثلا دیرتر بلندشدی نگو این برنامه دیگه بدرد نمیخوره و...
                            انجامش بده هرچی موند دورش خط بکش و تایمای خالیت جبرانش کن
                            تو هرشرایطی هر روز باید اون حداقل ساعت مطالعت رو لااقل داشته باشی
                            و اینکه ازاونجایی که امسال نهم هستین و انتخاب رشته یه دفتر داشته باش و تمام اهدافت رو بنویس و برای هر هدفت بنویس چرا
                            مثلا میخوای مهندس بشی بنویس چرا؟
                            ۷ تا چرا بعد هرجوابت بنویس
                            و اینکه هرشب موقع خواب یه نگاه به هدفهات بنداز

نقطه . سرخط

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0

زینب نجفی

موفق باشی قشنگم🍃🤍

زینب نجفیز آفلاین
                              زینب نجفیز آفلاین
                              زینب نجفی

Mellor Text
                              ممنونم خیلی عالی بود
                              منم به خدا میگم بابا 🤭
                              من با بیشتر درس ها میکنم جور بخصوص ریاضی 🙂
                              با زبان میونه خوبی ندارم از پایه هفتم بدم از زبان میومد
                              میدونید چیه دوست عزیز من وضعیت درسیم خوبه درسامو خوب میخوندم
                              ولی چند روز تمرکز ندارم
                              شاید مال اینکه میگم اگه کنکور قبول نشم چکار کنم
                              استرسم خیلی زیاد اطرافیانم همش استرس میدن
                              فکر میکنم کسی درکم نمیکنه
                              منی که به دوستام انگیزه میدادم الا یکی باید به خودم انگیزه بده
                              نمیدونم چم شده 😔

Gharibe GomnamG Mellor TextM 2 پاسخ آخرین پاسخ
                              2

ازمون میرید ؟

زینب نجفیز آفلاین
                                زینب نجفیز آفلاین
                                زینب نجفی

Konkur Hero
                                والا جمعه دادم
                                خوب نبود اولین آزمونم‌ بود
                                انشاالله آزمون بعدی جبران میکنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • زینب نجفیز زینب نجفی

Mellor Text
                                  ممنونم خیلی عالی بود
                                  منم به خدا میگم بابا 🤭
                                  من با بیشتر درس ها میکنم جور بخصوص ریاضی 🙂
                                  با زبان میونه خوبی ندارم از پایه هفتم بدم از زبان میومد
                                  میدونید چیه دوست عزیز من وضعیت درسیم خوبه درسامو خوب میخوندم
                                  ولی چند روز تمرکز ندارم
                                  شاید مال اینکه میگم اگه کنکور قبول نشم چکار کنم
                                  استرسم خیلی زیاد اطرافیانم همش استرس میدن
                                  فکر میکنم کسی درکم نمیکنه
                                  منی که به دوستام انگیزه میدادم الا یکی باید به خودم انگیزه بده
                                  نمیدونم چم شده 😔

Gharibe GomnamG آفلاین
                                  Gharibe GomnamG آفلاین
                                  Gharibe Gomnam

زینب نجفی
                                  ماروهم کسی درک نمیکنه
                                  فقط از دیروزت بهتر باش
                                  شده ۵ دقیقه

نقطه . سرخط

0

ازمون میرید ؟

زینب نجفیز آفلاین
                                    زینب نجفیز آفلاین
                                    زینب نجفی

Konkur Hero
                                    رشته پزشکی

Konkur HeroK 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • Gharibe GomnamG Gharibe Gomnam

زینب نجفی
                                      ماروهم کسی درک نمیکنه
                                      فقط از دیروزت بهتر باش
                                      شده ۵ دقیقه

زینب نجفیز آفلاین
                                      زینب نجفیز آفلاین
                                      زینب نجفی

Gharibe Gomnam
                                      🤧☹
                                      نظر ها بی خودیم میدن

Gharibe GomnamG 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      • زینب نجفیز زینب نجفی

Gharibe Gomnam
                                        🤧☹
                                        نظر ها بی خودیم میدن

Gharibe GomnamG آفلاین
                                        Gharibe GomnamG آفلاین
                                        Gharibe Gomnam

زینب نجفی
                                        به دزدان انرژی توجهی نکن

نقطه . سرخط

1

زینب نجفی
                                          انگیزه تو همون چیزی که وقتی از خودت میپرسی چرا دارم درس میخونم؟ میاد تو ذهنت و تبدیل میشه به هدفت و آرزوت!
                                          مغزت فراموش کرده که برای چی داشتین تلاش میکردین، باید یکم استراحت بدی به خودت و بعدش به صورت مستمر هدفت رو به خودت و ذهنت یادآوری کنی...
                                          بعضیا هستن اینقدر این هدف رو میخوان و تو ناخودآگاهشون هک شده که به هیچ چیز دیگه ای کار ندارن و میرن تا برسن بهش و من همیشه غبطه میخورم به حالشون چون خودم تا حالا نتونستم به این شدت مغزمو تفهیم کنم تا اینطوری عمل کنم! امیدوارم تو بتونی به حالت اونا دچار بشی...

زینب نجفیز آفلاین
                                          زینب نجفیز آفلاین
                                          زینب نجفی

Mellor Text
                                          ممنونم🙏

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه