متمرکز نبودن و نداشتن برنامه
-
زینب نجفی مرسی عزیزم امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم
-
سلام بچه ها من پایه یازدهم تجربی هستم
برنامه خاصی ندارن طبق قلم چیه هم پیش نمیرم فقط میتونم به تکالیف مدرسم برسم بنظرتون چکار کنم تا بتونن به برنامه قلم چیم برسمزینب نجفی
سلام
شخصی سازیش کن!
اول ببین چرا نمیرسی، دلایلشو کامل پیدا کن و بنویس و بعدش تک تکشون رو برسی کن، مثلا ببین کدوم قسمت این برنامه تداخل داره با زندگی روزانت و مدرست که باعث میشه نرسی برنامه رو تموم کنی...بعدش تغییرش بده بزارش یه قسمت دیگه یا هرکاری که فکر میکنی درسته...
یه بازه مشخصی از زمانت رو بزار برای تکالیفت و بگو تو همین nساعت باید تکالیف مربوط به مدرسه اجرا بشه...
یا کلا برنامه مخصوص به خودت رو بنویس، مثل قلمچی یه بازه زمانی تعیین کن براش ولی به دلخواه خودت و برنامههای روزانت همه چیزش رو بچین و برنامهریزی کن...
"شروع از نو" رو ببین حالا یا قسمت مشاورهای یا برنامهریزیش و یا هردوش، هرکدوم که فکر میکنی بیشتر به دردت میخوره.
موفق باشی🍃🤍 -
NYSH HMT به رویاهات فکر میکنی؟
براشون تلاش میکنی؟
چقدر برات مهمن
اذیت داداشت مهم تره یا رویات
وقتی به این فکر کنی که 1تست بیشتر 1لغت بیشتر تو رو یه قدم بهش نزدیک میکنه شک نکن شروع به تلاش میکنی
نه سروصدا مهمه نه هیچ چیز دیگه
برنامه اجرا نکردنت یا برنامت به اندازه توانت نیست
یا جزئی نیست
یا برنامه فقط برای رفع تکلیف نوشتی؟Asmaa Kianii
ممنونم
امیدوارم به اهدافتون برسین🤍 -
NYSH HMT
قربان تو، بازم سوالی داشتی حتما بپرس عزیزم🤍Mellor Text
چشم
موفق باشین -
زینب نجفی
سلام
شخصی سازیش کن!
اول ببین چرا نمیرسی، دلایلشو کامل پیدا کن و بنویس و بعدش تک تکشون رو برسی کن، مثلا ببین کدوم قسمت این برنامه تداخل داره با زندگی روزانت و مدرست که باعث میشه نرسی برنامه رو تموم کنی...بعدش تغییرش بده بزارش یه قسمت دیگه یا هرکاری که فکر میکنی درسته...
یه بازه مشخصی از زمانت رو بزار برای تکالیفت و بگو تو همین nساعت باید تکالیف مربوط به مدرسه اجرا بشه...
یا کلا برنامه مخصوص به خودت رو بنویس، مثل قلمچی یه بازه زمانی تعیین کن براش ولی به دلخواه خودت و برنامههای روزانت همه چیزش رو بچین و برنامهریزی کن...
"شروع از نو" رو ببین حالا یا قسمت مشاورهای یا برنامهریزیش و یا هردوش، هرکدوم که فکر میکنی بیشتر به دردت میخوره.
موفق باشی🍃🤍Mellor Text
من چند روز اصلا تمرکز ندارم
نمیتونم درس بخونم
نمیدونم دلیلش چیه **** -
Mellor Text
نمیتونم درس بخونم
نمیدونم دلیلش چیه ****زینب نجفی
سال چندم هستید ؟ -
Mellor Text
نمیتونم درس بخونم
نمیدونم دلیلش چیه ****زینب نجفی
طی چند روز گذشته اتفاقی چه کوچیک یا بزرگ نیوفتاده که به هر دلیلی ذهنت رو مشغول کنه؟
یه حس بد یا یه حالت عجیب غریبی رو برات ایجاد کنه؟
میخوای درس بخونی ولی حس و حال درس خوندن نداری؟ یا میری میشینی پای کتابات تا درس رو شروع کنی ولی میبینی ۱ ساعت گذشته ولی تو هیچ کاری نکردی جز زل زدن به دیوار!؟ یا شروع میکنی و میخونی ولی وسطش خسته میشی ول میکنی؟ یا کلا نمیتونی بری سمت کتابا؟
تمرکز نداشتنت رو برام تعریفش کن، چه حالتی برات ایجاد کرده؟ -
زینب نجفی
طی چند روز گذشته اتفاقی چه کوچیک یا بزرگ نیوفتاده که به هر دلیلی ذهنت رو مشغول کنه؟
میخوای درس بخونی ولی حس و حال درس خوندن نداری؟ یا میری میشینی پای کتابات تا درس رو شروع کنی ولی میبینی ۱ ساعت گذشته ولی تو هیچ کاری نکردی جز زل زدن به دیوار!؟ یا شروع میکنی و میخونی ولی وسطش خسته میشی ول میکنی؟ یا کلا نمیتونی بری سمت کتابا؟
تمرکز نداشتنت رو برام تعریفش کن، چه حالتی برات ایجاد کرده؟Mellor Text
نه اتفاق خاصی برام نیافتاده
حس حال درس خوندن ندارم -
زینب نجفی
تمرکز نداشتنت رو برام تعریفش کن، چه حالتی برات ایجاد کرده؟Mellor Text
فکر میکنم انگیزم از دست دادم 😢 -
زینب نجفی
سال چندم هستید ؟Konkur Hero
یازدهم تجربی -
Mellor Text
فکر میکنم انگیزم از دست دادم 😢زینب نجفی کدوم رشته دانشگاهی رو میخواید ؟
ازمون میرید ؟ -
Mellor Text
نه اتفاق خاصی برام نیافتاده
حس حال درس خوندن ندارمزینب نجفی
یکم به خودت استراحت بده، در حد چند روز به درس فکر نکن.
{دقت کن که فقط چند روز استراحت، نزار کار به ماه بکشه چون عادت میکنی هرکاری رو انجام بدی غیر درس خوندن و برگشتن به حالت قبلت چندان آسون نیست.}
طی این چند روز کارایی که خوشحالت میکنن و دوست داری رو انجام بده هرچقدر کوچیک ولی انجام بده. هرکاری بکن تا روحیه بگیری و حس و حالت برگرده. نزار طولانی مدت تو این حالت دپرس و بی حوصلگی بمونی...و یه روز قبل اینکه بخوای دوباره بری شروع کنی به درس خوندن، یه کاغذ و قلم بردار، شروع کن به نوشتن اینکه چرا میخوای درس بخونی؟با هربار جواب دادنت باز هم از خودت بپرس چرا به خاطراین دلیل میخوام درس بخونم؟
هی از خودت بپرس، تا زمانی که دوباره برای مغزت یادآوری بشه و درک کن که چرا داری درس میخونی... مغزمون فراموش کارِ و باید چند وقت یکبار بهش یادآوری کنيم دلیل هر کارمون چیه! به خصوص کاری مثل درس خوندن که زیاد باب میل بعضیامون نیست!
حتی اگر تونستی دلیل و هدفت رو بنویس بزار جایی که تو دیدیت باشه تا بعد از شروع کردنت، هر روزی که بلند میشی برنامت رو جلو ببری و درساتو بخونی، ببینیش یا حتی برای خودت بخونش تا ملکه ذهنت بشه...وقتی داری درس میخونی با لذت بخون، شاید از بعضی درسا رو دوست نداشته باشی و مشکل داشته باشی باهاشون، هممون همینطوری هستیم...ولی سعی کن ازشون خوشت بیاد، سعی کن باهاشون دوست بشی!اینطوری درس خوندن برات راحت تر میشه و بعد مدتی حس بدی بهت نمیده...
درس خوندنتو کم کم ببر جلو، یه دفعه خودت رو تو درس غرق نکن چون ممکنه تهش خسته بشی طوری که ۱ ماه مونده به کنکورت دستت بکشی از خوندن و انگار که شارژت ته کشیده باشه...
پس استمرار داشته باش ولی آروم آروم برو جلو تا فشار زیادی بهت وارد نشه...
بزار آهسته و پیوسته مهر درسها به دلت بشینن🤭به خودت سخت نگير، خودتو دوست داشته باش و مطمئن باش رسیدن به آرزوهات دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره چون باباباهات و تنهات نمیذاره (من به خدام میگم بابا!).
موفق باشی قشنگم🍃🤍
-
زینب نجفی
{دقت کن که فقط چند روز استراحت، نزار کار به ماه بکشه چون عادت میکنی هرکاری رو انجام بدی غیر درس خوندن و برگشتن به حالت قبلت چندان آسون نیست.}
طی این چند روز کارایی که خوشحالت میکنن و دوست داری رو انجام بده هرچقدر کوچیک ولی انجام بده. هرکاری بکن تا روحیه بگیری و حس و حالت برگرده. نزار طولانی مدت تو این حالت دپرس و بی حوصلگی بمونی...و یه روز قبل اینکه بخوای دوباره بری شروع کنی به درس خوندن، یه کاغذ و قلم بردار، شروع کن به نوشتن اینکه چرا میخوای درس بخونی؟با هربار جواب دادنت باز هم از خودت بپرس چرا به خاطراین دلیل میخوام درس بخونم؟
هی از خودت بپرس، تا زمانی که دوباره برای مغزت یادآوری بشه و درک کن که چرا داری درس میخونی... مغزمون فراموش کارِ و باید چند وقت یکبار بهش یادآوری کنيم دلیل هر کارمون چیه! به خصوص کاری مثل درس خوندن که زیاد باب میل بعضیامون نیست!
حتی اگر تونستی دلیل و هدفت رو بنویس بزار جایی که تو دیدیت باشه تا بعد از شروع کردنت، هر روزی که بلند میشی برنامت رو جلو ببری و درساتو بخونی، ببینیش یا حتی برای خودت بخونش تا ملکه ذهنت بشه...وقتی داری درس میخونی با لذت بخون، شاید از بعضی درسا رو دوست نداشته باشی و مشکل داشته باشی باهاشون، هممون همینطوری هستیم...ولی سعی کن ازشون خوشت بیاد، سعی کن باهاشون دوست بشی!اینطوری درس خوندن برات راحت تر میشه و بعد مدتی حس بدی بهت نمیده...
درس خوندنتو کم کم ببر جلو، یه دفعه خودت رو تو درس غرق نکن چون ممکنه تهش خسته بشی طوری که ۱ ماه مونده به کنکورت دستت بکشی از خوندن و انگار که شارژت ته کشیده باشه...
بزار آهسته و پیوسته مهر درسها به دلت بشینن🤭به خودت سخت نگير، خودتو دوست داشته باش و مطمئن باش رسیدن به آرزوهات دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره چون باباباهات و تنهات نمیذاره (من به خدام میگم بابا!).
موفق باشی قشنگم🍃🤍
Mellor Text ماشالله به این پشتکار
-
Asmaa Kianii
ممنونم
امیدوارم به اهدافتون برسین🤍NYSH HMT :cherry_blossom: :cherry_blossom: همچنین
-
Mellor Text ماشالله به این پشتکار
Konkur Hero
😅🤍 -
Mellor Text
فکر میکنم انگیزم از دست دادم 😢زینب نجفی
انگیزه تو همون چیزی که وقتی از خودت میپرسی چرا دارم درس میخونم؟ میاد تو ذهنت و تبدیل میشه به هدفت و آرزوت!
مغزت فراموش کرده که برای چی داشتین تلاش میکردین، باید یکم استراحت بدی به خودت و بعدش به صورت مستمر هدفت رو به خودت و ذهنت یادآوری کنی...
بعضیا هستن اینقدر این هدف رو میخوان و تو ناخودآگاهشون هک شده که به هیچ چیز دیگه ای کار ندارن و میرن تا برسن بهش و من همیشه غبطه میخورم به حالشون چون خودم تا حالا نتونستم به این شدت مغزمو تفهیم کنم تا اینطوری عمل کنم! امیدوارم تو بتونی به حالت اونا دچار بشی... -
سلام عزیزم
شما هنوز به درس خوندن عادت نکردی
باید خودتو موظف کنی به درس خوندن
و هر روز مثلا واسه خودت مشخص کنی که من باید ۳ ساعت مطالعه رو حتماااا حتماااا داشته باشم ولی سعی کن افزایشش بدی اما یک کف مشخص کن که ساعت درس خوندنت از اون پایین تر نیاد
درضمن اولش سخته قبول دارم ؛ ممکنه برنامت سنگین باشه و...
منطقی برنامه بریز
وقتی یه روز مثلا دیرتر بلندشدی نگو این برنامه دیگه بدرد نمیخوره و...
انجامش بده هرچی موند دورش خط بکش و تایمای خالیت جبرانش کن
تو هرشرایطی هر روز باید اون حداقل ساعت مطالعت رو لااقل داشته باشی
و اینکه ازاونجایی که امسال نهم هستین و انتخاب رشته یه دفتر داشته باش و تمام اهدافت رو بنویس و برای هر هدفت بنویس چرا
مثلا میخوای مهندس بشی بنویس چرا؟
۷ تا چرا بعد هرجوابت بنویس
و اینکه هرشب موقع خواب یه نگاه به هدفهات بنداز -
زینب نجفی
موفق باشی قشنگم🍃🤍
Mellor Text
ممنونم خیلی عالی بود
منم به خدا میگم بابا 🤭
من با بیشتر درس ها میکنم جور بخصوص ریاضی 🙂
با زبان میونه خوبی ندارم از پایه هفتم بدم از زبان میومد
میدونید چیه دوست عزیز من وضعیت درسیم خوبه درسامو خوب میخوندم
ولی چند روز تمرکز ندارم
شاید مال اینکه میگم اگه کنکور قبول نشم چکار کنم
استرسم خیلی زیاد اطرافیانم همش استرس میدن
فکر میکنم کسی درکم نمیکنه
منی که به دوستام انگیزه میدادم الا یکی باید به خودم انگیزه بده
نمیدونم چم شده 😔 -
زینب نجفی کدوم رشته دانشگاهی رو میخواید ؟
ازمون میرید ؟Konkur Hero
والا جمعه دادم
خوب نبود اولین آزمونم بود
انشاالله آزمون بعدی جبران میکنم -
Mellor Text
ممنونم خیلی عالی بود
منم به خدا میگم بابا 🤭
من با بیشتر درس ها میکنم جور بخصوص ریاضی 🙂
با زبان میونه خوبی ندارم از پایه هفتم بدم از زبان میومد
میدونید چیه دوست عزیز من وضعیت درسیم خوبه درسامو خوب میخوندم
ولی چند روز تمرکز ندارم
شاید مال اینکه میگم اگه کنکور قبول نشم چکار کنم