ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
fatemeh201678 اره شماها تجربی بودین اما من بعد چندسال دارم میخونم ورشته ام تجربی نبوده
@afshani ن من ریاضیم وچون پارسال جدی واس کنکورنخوندم امسال خیلی میترسم
-
fatemeh201678 نگران نکن خودتو نگرانی ها فقط دغدغه میشن برات
-
fatemeh201678 الهی ترس نداره شک نکن بخوای حتما موفق میشی
-
یه برنامه ای روزهای اول یکی از دوستان الایی فرستاد خیلی خوبه من رو ان میخونم البته من یکم تغییر میدم ولی نمیدونم چطور عکس میشه فرستاد براتون بفرستمش
@afshani بزن رو قسمت پاسخ هست ابی بالاش نوشته پاسخ تو یه کادر ابیه بعد اون قسمت هست که تایپ میکنی بالای اون چندتا 11 تا شکلا ریز هستن یکی مونده به اخری رو بزن تو شکلکا پوشهات میان تو هر کدوم از پوشهات که عکسه هستنوبزن و اینجور میشه فرستاد
-
fatemeh201678 نگران نکن خودتو نگرانی ها فقط دغدغه میشن برات
22ستاره همش استرس اینودارم ک نکنه اشتباه میخونم یاروزکنکور نتونم خوب ج بدم یاکلاتااون وقت ی مشکلی پیش بیاد
-
fatemeh201678 الهی ترس نداره شک نکن بخوای حتما موفق میشی
@afshani انشاا.. ک بشه چون دیگه نمیخوام واس سال بعدبمونم
-
22ستاره همش استرس اینودارم ک نکنه اشتباه میخونم یاروزکنکور نتونم خوب ج بدم یاکلاتااون وقت ی مشکلی پیش بیاد
fatemeh201678 به هرچی فک کنی سرت میاد این ذهنت ازاد کن
-
22ستاره اره گلم فردا ساعت 8تا ده فیزیک 10:30تا 12:30زیست بعدش نماز وناهار واستراحت تا دو، 14تا 16شیمی،16:30تا 18:30ریاضی،20تا21:30ادبیات
@afshani خیلی عالیه عزیزم ایشالله که موفق باشی
-
fatemeh201678 به هرچی فک کنی سرت میاد این ذهنت ازاد کن
22ستاره اوهوم
-
@afshani بزن رو قسمت پاسخ هست ابی بالاش نوشته پاسخ تو یه کادر ابیه بعد اون قسمت هست که تایپ میکنی بالای اون چندتا 11 تا شکلا ریز هستن یکی مونده به اخری رو بزن تو شکلکا پوشهات میان تو هر کدوم از پوشهات که عکسه هستنوبزن و اینجور میشه فرستاد
-
-
@afshani دستت درد نکنه عزیزم بالاخره تونستی عکس بفرستی من خودم ده روز در گیر این بودم ببینم چه جوری بفرستم عکس
-
22ستاره مررررررررسی که گفتی گلم خواستم چندروز پیش بفرستم ولی بلد نبودم این برنامه مال دوستان الایی شما که میرین کانون خیلی خوبه ولی منم روش میخونم فقط با کمی تغییر
@afshani ایشاللهه که عزیزم به تمام خواستهای زندگیت برسی
-
@afshani دستت درد نکنه عزیزم بالاخره تونستی عکس بفرستی من خودم ده روز در گیر این بودم ببینم چه جوری بفرستم عکس
-
@afshani خواهش میکنم عزیزم خوب شد که یاد گرفتی ممنون بابت برنامهه