ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
22ستاره اره گلم فردا ساعت 8تا ده فیزیک 10:30تا 12:30زیست بعدش نماز وناهار واستراحت تا دو، 14تا 16شیمی،16:30تا 18:30ریاضی،20تا21:30ادبیات
@afshani خیلی عالیه عزیزم ایشالله که موفق باشی
-
fatemeh201678 به هرچی فک کنی سرت میاد این ذهنت ازاد کن
22ستاره اوهوم
-
@afshani بزن رو قسمت پاسخ هست ابی بالاش نوشته پاسخ تو یه کادر ابیه بعد اون قسمت هست که تایپ میکنی بالای اون چندتا 11 تا شکلا ریز هستن یکی مونده به اخری رو بزن تو شکلکا پوشهات میان تو هر کدوم از پوشهات که عکسه هستنوبزن و اینجور میشه فرستاد
-
@afshani بزن رو قسمت پاسخ هست ابی بالاش نوشته پاسخ تو یه کادر ابیه بعد اون قسمت هست که تایپ میکنی بالای اون چندتا 11 تا شکلا ریز هستن یکی مونده به اخری رو بزن تو شکلکا پوشهات میان تو هر کدوم از پوشهات که عکسه هستنوبزن و اینجور میشه فرستاد
-
@afshani دستت درد نکنه عزیزم بالاخره تونستی عکس بفرستی من خودم ده روز در گیر این بودم ببینم چه جوری بفرستم عکس
-
22ستاره مررررررررسی که گفتی گلم خواستم چندروز پیش بفرستم ولی بلد نبودم این برنامه مال دوستان الایی شما که میرین کانون خیلی خوبه ولی منم روش میخونم فقط با کمی تغییر
@afshani ایشاللهه که عزیزم به تمام خواستهای زندگیت برسی
-
@afshani دستت درد نکنه عزیزم بالاخره تونستی عکس بفرستی من خودم ده روز در گیر این بودم ببینم چه جوری بفرستم عکس
-
@afshani خواهش میکنم عزیزم خوب شد که یاد گرفتی ممنون بابت برنامهه
-
@afshani مرسی عزیزم بابت اطلاعات خوبت
-
مرسی گلم البته من روزی چهارصفحه میخونم زیست چون خیلی مهمه برنامه سوگند خانم که فرستادم من خودم ظهر از ساعت دو شروع می کنم تا ده نهایتش تمام ولی سوگندخانم از ساعت 16شروع میکنن ظهرا ولی برای شما که میرین کانون برنامه اش عالیه
@afshani منم با برنامه ای پیش میرم که قبلا فرستادم اونم خوب بود
-
@afshani شبت پر از ستاره عزیزم
-
از این به بعد فقط بیام منم 4 شنبه ها میام حالا که برنامم درست شده دیگه رو روالم میام بهتون سر میزنم
-
از این به بعد فقط بیام منم 4 شنبه ها میام حالا که برنامم درست شده دیگه رو روالم میام بهتون سر میزنم
-
@afshani همچنین عزیزممممممممم