هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@امیرمسعود-جعفری آهان خداروشکر
-
mahsaaa rezaeeereplied to mahsaaa rezaeee on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahsaaa rezaeee چیی بگمممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
مهشید حسن زاده 0replied to _Aram_ on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار بهدابه خودت,تو دعاکن گوشیم روشن شه
-
AmirBarsamreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
یه کلیپ دیدم میگفت دخترایی که اینطورین از بمب اتم خطرناک تر هستند -
Galadrielreplied to mahsaaa rezaeee on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahsaaa rezaeee من رسمی کلن بلد نیستم :|
گوگل کن -
مهشید حسن زاده 0replied to mahsaaa rezaeee on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahsaaa rezaeee تبریک
باباخب نسبت طرفو بگو! -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Galadriel on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0
خوبم مرسی
اولین رادیو ۱ اسفند میاد بیرون ولی امروز با خاک یکسان شدم خیییلی سخته فاطی -
میگه که
بی اعتمادم کن به همه دنیا یا اینکه با من بااااااااااااااااااااااااااش -
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to mahsaaa rezaeee on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
روز مرد مبارک
-
mahsaaa rezaeeereplied to Galadriel on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0 چیزی نداش ی مش چرت:/
پعف -
Galadrielreplied to fateme.shafeie on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh الهییییییییی
بگی گوشش کنممممممممممممممممم
دیگ کنکور چی؟ -
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Galadriel on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0
خوشا...
-
مهشید حسن زاده 0replied to Mr. Perfect on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Perfect وااا رقیه بنده خدا کجاش خودشیفتست,کسیکه حقیقتش ایده آله چکار کنه؟
خودش ذاتا خوبه میدونین؟
پ.ن:خودشیفته ی حسود -
از اول این جملتتتتت
فهمیده بودم زووووود
عشقای قبل از تو سوتفاهم بود -
حس میکنم اولش مثل آهنگ مثل عمو زنجیر باف مسیح و ارشه
-
mahsaaa rezaeeereplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 استاده طرف
-
اونقددددددددددد میخوامتتتت
همه باهات بد شننننننن
با حسرت هرروز از کنار ما رد شن -
مهشید حسن زاده 0replied to AmirBarsam on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری چه کلیپ مفیدیییی!
آفرین آفرین خیلی خوبه انقد از حقایق خبر دارینا -
mahsaaa rezaeeereplied to Mr. Perfect on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Perfect خیلی شیک و مجلسی
231729/1000113