هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Infinitie-A هم آره هم نه!!
گاهی حتی نظرش برات قابل احترامم نیست ( انقدر که برات بی معنی و پوچه )
ولی لازمه بحث نکنی و تایید کنی!!نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی لازمه بحث نکنی و تایید کنی!!یعنی شما نظر هیتلر مبنی بر اینکه یهودیان آلمان، سبب ضعف آلمان توی جنگ جهانی اول شدن، و به همین دلیل باید کشته بشن، رو نظر محترمی میدونید؟ علاوه بر این، آیا با این نظر مخالفت هم نمیکنید؟ تاییدش هم میکنید؟
-
@F-Seif-0
and me ://نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@F-Seif-0
and me ://خودم ریختم کرک و پرم موند
-
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
HOWWWWWWWWWWWWWW?
-
sina bigdeli بله امروز میرم بیشتر هم میکنم دیگه هیچ غلطی نکنه تو هارد میریزم میبریم جنگ
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
-
@Masoumeh-Shokrollahi اع
نه تازگیاس، قبلنا مادربزرگ بودی خو
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A وقتی تو از لفظ مادربزرگ استفاده میکنی
دلم میخواد سرمو بکوبم تو دیوار
اخهه با چه منطقی منو مامان بزرگ خودت میدونی -
@Infinitie-A
اصلا کسی که اهل بحث باشه خب وقتی که نمیخواد هیچ جوره قبول بکنه بحث کردن اعصاب ادمو خورد میکنهنوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A
اصلا کسی که اهل بحث باشه خب وقتی که نمیخواد هیچ جوره قبول بکنه بحث کردن اعصاب ادمو خورد میکنهقرار نیست هم اینطور باشن خانم محترم
هستند کسانی که برای رسیدن به تفکر درست، بحث میکنن و نه برای برتری جویی نسبت به طرف دیگر! -
@Saghi-Mortazavi شاید
هیچی از هیچکس بعید نیس
خب منتظرم عیدیم بیادنوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی وقتی میای درمورد اینکه چه لباسی بخری/بپوشی
ازم میپرسی
حس خیلی فوق العاده ای میگیرم ازت :)) -
@yasin-sheibak
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli مرض چه حالی هم میکنه بی ادب
-
خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی لازمه بحث نکنی و تایید کنی!!یعنی شما نظر هیتلر مبنی بر اینکه یهودیان آلمان، سبب ضعف آلمان توی جنگ جهانی اول شدن، و به همین دلیل باید کشته بشن، رو نظر محترمی میدونید؟ علاوه بر این، آیا با این نظر مخالفت هم نمیکنید؟ تاییدش هم میکنید؟
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A
من مخالفت میکنم ولی بحث تو هر موقعیتی و با هرکسی نه... -
نیم ساعت طول کشید بکشم
نیم ساعت طول کشید اپلود کنم
-
یکی از چیزایی که ذره ایی توش استعداد ندارم نقاشیه
-
sina bigdeli مرض چه حالی هم میکنه بی ادب
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak یاسین همش فک میکنم بعد اینکه با تیر بزنن تو مخت چجوری میشه
-
@Saghi-Mortazavi هممم
خوبه بازنوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Saghi-Mortazavi هممم
خوبه بازآره دیگه با تاخیر ما اینیم دیگه
-
@yasin-sheibak یاسین همش فک میکنم بعد اینکه با تیر بزنن تو مخت چجوری میشه
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli تا اون چن ثانیه که زندم تورو میزنم که جهنم تنها نباشم
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A
اصلا کسی که اهل بحث باشه خب وقتی که نمیخواد هیچ جوره قبول بکنه بحث کردن اعصاب ادمو خورد میکنهقرار نیست هم اینطور باشن خانم محترم
هستند کسانی که برای رسیدن به تفکر درست، بحث میکنن و نه برای برتری جویی نسبت به طرف دیگر!نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A
من نمیگم برای برتری جویی
مثلا
بعضی ادما باهاشون بحث میکنی میدونی طرف نمیخواد قبول کنه داستان همون حضرت موسی و قوم بنی اسرائیل قبول نمیخوان بکنن
اینارو نمیشه هیچ جوره متقاعد کرد -
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اما دوست دارم
-
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط Masoumeh.sh انجام شده
@Saghi-Mortazavi واییی ساقییی
رفتیی برگه اوردی مداد رنگی اوردی هویج کشیدی🥲
دمت گرم خواهر🥲
چقدم گشنگو تپلیه🥲 -
sina bigdeli تا اون چن ثانیه که زندم تورو میزنم که جهنم تنها نباشم
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
مجتبی از قلم نیوفتع
-
amirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تو این روزا نمیدونی...
برگام ریخت :|
اهنگ شادمهر؟؟؟
دقیقن قبل اینک پستتو بخونم پلی شد :|نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@F-Seif-0 اره خودشه
اهنگ قشنگیه :)))