هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ی رب بعد جلو در باش دیر کنی رفتما
-
@F-Seif-0 اوهوم اهل اهنگ شاد نیستم خیلی بیشتر پاپ رو میپسندم
-
ی رب بعد جلو در باش دیر کنی رفتما
sina bigdeli باشه حله براس تو بیا
ابغوره هم دارم برات
-
@F-Seif-0 اوهوم اهل اهنگ شاد نیستم خیلی بیشتر پاپ رو میپسندم
-
sina bigdeli باشه حله براس تو بیا
ابغوره هم دارم برات
@yasin-sheibak ی شب بزار انسان گونه باشیم
-
من وقتی حالم بد باشه حدودا ۳ ۴ سالی هست دیگه اهنگ به هیچ عنوان حالمو خوب نمیکنه
-
@F-Seif-0 اوهوم
-
@yasin-sheibak ی شب بزار انسان گونه باشیم
sina bigdeli بابا ابغوره میارم بجای سس با سالاد بخوری
-
من وقتی حالم بد باشه حدودا ۳ ۴ سالی هست دیگه اهنگ به هیچ عنوان حالمو خوب نمیکنه
Gharibe Gomnam اهنگ نمیدونم والا
-
@Saghi-Mortazavi اوشون🥲🥲
-
Gharibe Gomnam اهنگ نمیدونم والا
@yasin-sheibak
؟؟؟ -
@Infinitie-A چی میکشی ک با دیوار رفیق میشی
متاسفم واسه مملکتی که جوونش تویی@Masoumeh-Shokrollahi
جنسم مخصوصه، مخصوص
منم متاسفم واسش -
@yasin-sheibak
؟؟؟Gharibe Gomnam من خوشم میاد یعنی اهنگ رو همیشه گوش میدم ولی تاثیر داره رو حال من هر اهنگ مثلا یهو فاز دپ گرفتم اهنگ شاد پلی میشه فاز میشه شاد
-
sina bigdeli بابا ابغوره میارم بجای سس با سالاد بخوری
@yasin-sheibak ت ک راس میگی لعوس
-
خانومِ_دوست_داشتنی
البته که میخوام بحث کنم
نکته ایی که شما در نظر نگرفتید اینه که موضوعات مهم و الکی رو جابجا گرفتید
جامعه انسانی، و در واقع انسان، یک موجود گوشه نشین و عزلت پسند نیست!
جامعه مثل یک کشتی میمونه! اگر شما ببینی یه نفر داره کشتیو سوراخ میکنه، نمیگی اینجا بزار تاییدش کنم که احیانا ناراحت نشه! چون میدونی این داره کشتیو سوراخ میکنه و غیر مستقیم قراره این عملش منجر به غرق شدن شما و احیانا عزیزان شما هم بشه!
یه مثال خیلی واضح بزنم
توی ماجرای کرونا، اگر شما وارد سوپرمارکت بشی و ببینی به نفر ماسک نزده و همون لحظه هم اون شخص سرفه و عطسه کنه، و احیانا به شما هم نزدیک باشه و به سمت شما هم عطسه کرده باشه، آیا اینجا شما به اون شخص تذکر نمیدی؟
قطعا برخورد میکنی! کرونا اومده! بیخود کرده بدون ماسک اومدی یه جای عمومی و داره تو سر و صورت مردم، عطسه و سرفه میکنه!
اگر سر کلاس درس دبیر کلاس به خاطر دو نفر که شیطنتشون زیاده، کلاس درس رو خشک و خشن جلو ببره و احیانا کل کلاس رو بندازه، شما اینجا با اون دونفر برخورد نمیکنی؟
قطعا برخورد میکنی!
دلیل این برخورد ها چیه؟ دلیلش اینه که چه بخوایم چه نخوایم، همچین رفتار ها و تفکراتی، سبب تاثیرگذاری روی کل جامعه میتونه بشه! و اگر کل جامعه هم نخوایم در نظر بگیریم، به خود ماها و خانواده ماها ضربه میزنه!
شمارو نمیدونم ولی من دوست ندارم از ناحیه اجتماع تاثیر اشتباهی بگیرم!@Infinitie-A
بببین آقای (ابوالفضل بودی اگه اشتباه نکنم درسته ؟؟)
حرف منو درست متوجه نشدی ، شایدم من جامع منظورمو نرسوندم!!
من نمیگم کلا بحث نکن از همون اول گفت بیا راه کج رو برو تو همون راه رو بری بی صحبت و منطق!!
من میگم از یه جایی به بعد لازمه هیچی نگی و سکوت کنی و یا تایید حتی!
همون کشتی ، اون آقا داره میخشو میزنه ، تو حالا هی بیا بگو نزن ما میمیریم ، گوش نمیده که ، احمقه (بچهایی که قبلا داشتن بحث میکردن به خودتون نگیرین سوءتفاهم نشه یوقت ، دور از جون شما )
اون آدمی که ماسک نزده رو من هرچقدر بگم برو ماسکتو بزن ، احتمال اینکه بره بزنه خیلی کمه!!
چرا؟
چونکه اگه عقلش میرسید یا این موضوع براش مهم بود از همون اول میزد و اجازه نمیداد کار به تذکر برسه (چون موضوع مهمیه )
و آخر ، درباره اولین جملتون!
همونطور که زشتی و زیبایی نسبیه ، موضاعت مهم و الکی هم همینن!!
خیلی چیزا برای من مهم ان و برای شما پیش پا افتاده و غیر مهم!
همین باعث اختلاف نظر و عقیده میشه.
احتمال اینکه من با حرفم بخوام نظر کسیو عوض کنم کمتر از یک درصده!! شاید بگی یه درصدم خودش یه درصده و برای من به چشم میاد ، ولی باید بگم که 99 درصد از همین یک درصد ، اثری که از حرفا منو تو میگیرن لحظه ایه!
مثال خودتو ادامه میدم:
به فردی که ماسک نزده میری میگی کروناست ماسک بزن ، 99 درصد از اونایی که نزدن باهات بحث میکنن که آقا به شما ربطی نداره و فلان و بیسار
اون یک درصدیم که بحث نمیکنن ، صرفا برای اینکه کارشون راه بیوفته میره ماسکشو میزنه ، خریدشو میکنه ، بعد دوباره درش میاره! شاید اون لحظه تو فکر کنی که خب اوکی همه چی بخیر گذشت ، اما اون آدم توی یه مغازه بعدی بدون ماسک میره و... -
@yasin-sheibak ت ک راس میگی لعوس
-
Gharibe Gomnam من خوشم میاد یعنی اهنگ رو همیشه گوش میدم ولی تاثیر داره رو حال من هر اهنگ مثلا یهو فاز دپ گرفتم اهنگ شاد پلی میشه فاز میشه شاد
@yasin-sheibak
نه
من حالمو خوب نمیکنه اگه بد باشم -
@Saghi-Mortazavi اوشون🥲🥲
-
@Infinitie-A
بببین آقای (ابوالفضل بودی اگه اشتباه نکنم درسته ؟؟)
حرف منو درست متوجه نشدی ، شایدم من جامع منظورمو نرسوندم!!
من نمیگم کلا بحث نکن از همون اول گفت بیا راه کج رو برو تو همون راه رو بری بی صحبت و منطق!!
من میگم از یه جایی به بعد لازمه هیچی نگی و سکوت کنی و یا تایید حتی!
همون کشتی ، اون آقا داره میخشو میزنه ، تو حالا هی بیا بگو نزن ما میمیریم ، گوش نمیده که ، احمقه (بچهایی که قبلا داشتن بحث میکردن به خودتون نگیرین سوءتفاهم نشه یوقت ، دور از جون شما )
اون آدمی که ماسک نزده رو من هرچقدر بگم برو ماسکتو بزن ، احتمال اینکه بره بزنه خیلی کمه!!
چرا؟
چونکه اگه عقلش میرسید یا این موضوع براش مهم بود از همون اول میزد و اجازه نمیداد کار به تذکر برسه (چون موضوع مهمیه )
و آخر ، درباره اولین جملتون!
همونطور که زشتی و زیبایی نسبیه ، موضاعت مهم و الکی هم همینن!!
خیلی چیزا برای من مهم ان و برای شما پیش پا افتاده و غیر مهم!
همین باعث اختلاف نظر و عقیده میشه.
احتمال اینکه من با حرفم بخوام نظر کسیو عوض کنم کمتر از یک درصده!! شاید بگی یه درصدم خودش یه درصده و برای من به چشم میاد ، ولی باید بگم که 99 درصد از همین یک درصد ، اثری که از حرفا منو تو میگیرن لحظه ایه!
مثال خودتو ادامه میدم:
به فردی که ماسک نزده میری میگی کروناست ماسک بزن ، 99 درصد از اونایی که نزدن باهات بحث میکنن که آقا به شما ربطی نداره و فلان و بیسار
اون یک درصدیم که بحث نمیکنن ، صرفا برای اینکه کارشون راه بیوفته میره ماسکشو میزنه ، خریدشو میکنه ، بعد دوباره درش میاره! شاید اون لحظه تو فکر کنی که خب اوکی همه چی بخیر گذشت ، اما اون آدم توی یه مغازه بعدی بدون ماسک میره و...خانومِ_دوست_داشتنی از اون موقع داری تایپ میکنی؟