رگ ها
-
Gharibe Gomnam گوگل کن
@Mr-Wick
اقای موقاری گفتن که مایع بین سلولی رابط بین یاخته و مویرگ هست -
@Mr-Wick
اقای موقاری گفتن که مایع بین سلولی رابط بین یاخته و مویرگ هستGharibe Gomnam پس مایع میان بافتی کیه
-
یعنی مثلا وسطشون قرار گرفته
قطعا نمیتونه یاخته باشه -
Gharibe Gomnam پس مایع میان بافتی کیه
@Mr-Wick
این سوال منم هست😑
که اقای موقاری از هردو اصطلاح استفاده کردن -
@Mr-Wick
این سوال منم هست😑
که اقای موقاری از هردو اصطلاح استفاده کردنGharibe Gomnam تو کدوم قسمته؟
-
Gharibe Gomnam تو کدوم قسمته؟
@Mr-Wick
برید تو صفرتاصد زیست دهم بعد تو فصل چهارم گفتار دوم قسمت چهارم یا پنجم -
@Mr-Wick
برید تو صفرتاصد زیست دهم بعد تو فصل چهارم گفتار دوم قسمت چهارم یا پنجمGharibe Gomnam دقیق تر میتونی بگی کدوم دقیقه؟😬
-
Gharibe Gomnam دقیق تر میتونی بگی کدوم دقیقه؟😬
@Mr-Wick
دقیقه ۹ به بعد -
چون با آپ اومدم نمیتونم لینک بدم
-
و گرنه میدادم
-
@Mr-Wick
دقیقه ۹ به بعدGharibe Gomnam باشه مرسی برم نکا کنم بیام
-
Marzieh Abouei در رگ ها گفته است:
@Zahra-Hamrang ببین میان یاخته ای ، ای داره میسه همون بین سلولی میانویاخته همون سیتوپلاسم هه
سیتوپلاسم بدون اندامک ها سیتوسل ههالان مایع میان بافتی کیه؟
مایع بین سلولی کیه؟
میدونیم میان یاخته همون سیتوپلاسمه
و میان یاخته ای همون بین سلولیه
مشکل میان بافتیه؟این کیه؟@Mr-Wick در رگ ها گفته است:
Marzieh Abouei در رگ ها گفته است:
@Zahra-Hamrang ببین میان یاخته ای ، ای داره میسه همون بین سلولی میانویاخته همون سیتوپلاسم هه
سیتوپلاسم بدون اندامک ها سیتوسل ههالان مایع میان بافتی کیه؟
مایع بین سلولی کیه؟
میدونیم میان یاخته همون سیتوپلاسمه
و میان یاخته ای همون بین سلولیه
مشکل میان بافتیه؟این کیه؟۱_ همون مایع بین سلولی که سلول ها تبادل اینا میکنن باهاش مثلا
۲_میان بافتی و میان سلولی هیچ فرقی نداره بالاخره بافتم یاخته ها تیم شدن دیگ!
۳_میان یاخته ای وقتی ای داره یعنی بین سلول هه
میان بافتیم که گفتم -
Marzieh Abouei مایع بین سلولی همون سیتوپلاسمه دیگه
@Mr-Wick اره بین سلولی همون سیتو هه
-
😑😑چرااا
-
@Mr-Wick
دقیقه ۹ به بعدGharibe Gomnam رفتم نگا کردم با این اوصاف باید همینو درنظر بگیریم گوگل موگل یوخدی!
باید همین که این گفت رو حساب کنیم هم مایع میان بافتی و هم مایع بین سلولی جفتش میشه یکی -
سلام من چندتا سوال دارم در رابطه با این مبحث
۱_مواردی که میتونن از مویرگ های منفذ دار عبورکنن بیشتر ، مولکولهای کوچک هستن پس اگر یه جا گفتن که
همه مولکول های کوچک میتونن از از مویرگهای منفذ دار عبور کنن غلطه؟ 🌿۲_آب مایع میان بافتی چه فرقی با مایع بین سلولی میکنه من این دوتا رو قاطی کردم باهم🌿
۳_علاوه بر مویرگ تو سرخرگ و سیاهرگ هم پلاسما داریم؟🌿
۴_چرا تو قسمت سرخرگی مویرگ اونجا پلاسما بیرون میریزه؟ اب نباید اونجا بیاد داخل؟ اخه غلظت داخل مویرگ به خاطر وجود پروتئین زیاد شده و درقسمت میان بافتی ما آب بیشتری نسبت به داخل مویرگ داریم پس اب مایع میان بافتی باید بیاد داخل دیگه ولی گفتن که به خاطر فشار تراوشی اب میریزه بیرون یعنی این فشار تراوشی از اون اختلاف فشار در دوطرف بیشتره؟ و با این حساب فشار تراوشی بیشتر دوست داره خون رو بریزه بیرون ولی فشار اسمزی جمع کنه تو خودش؟🌿🌿🌿
۵_بعد برای تبادل مویرگ با مایع بین بافتی در ارتباطه یا مایع بین سلولی؟ یا اول مایع بین سلولی بعد مایع بین بافتی؟😐🌿
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
راه-ابریشمی-ها-زیست
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمGharibe Gomnam در رگ ها گفته است:
۳_علاوه بر مویرگ تو سرخرگ و سیاهرگ هم پلاسما داریم؟
سلام بله داریم
-
سلام من چندتا سوال دارم در رابطه با این مبحث
۱_مواردی که میتونن از مویرگ های منفذ دار عبورکنن بیشتر ، مولکولهای کوچک هستن پس اگر یه جا گفتن که
همه مولکول های کوچک میتونن از از مویرگهای منفذ دار عبور کنن غلطه؟ 🌿۲_آب مایع میان بافتی چه فرقی با مایع بین سلولی میکنه من این دوتا رو قاطی کردم باهم🌿
۳_علاوه بر مویرگ تو سرخرگ و سیاهرگ هم پلاسما داریم؟🌿
۴_چرا تو قسمت سرخرگی مویرگ اونجا پلاسما بیرون میریزه؟ اب نباید اونجا بیاد داخل؟ اخه غلظت داخل مویرگ به خاطر وجود پروتئین زیاد شده و درقسمت میان بافتی ما آب بیشتری نسبت به داخل مویرگ داریم پس اب مایع میان بافتی باید بیاد داخل دیگه ولی گفتن که به خاطر فشار تراوشی اب میریزه بیرون یعنی این فشار تراوشی از اون اختلاف فشار در دوطرف بیشتره؟ و با این حساب فشار تراوشی بیشتر دوست داره خون رو بریزه بیرون ولی فشار اسمزی جمع کنه تو خودش؟🌿🌿🌿
۵_بعد برای تبادل مویرگ با مایع بین بافتی در ارتباطه یا مایع بین سلولی؟ یا اول مایع بین سلولی بعد مایع بین بافتی؟😐🌿
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
راه-ابریشمی-ها-زیست
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمGharibe Gomnam در رگ ها گفته است:
۵_بعد برای تبادل مویرگ با مایع بین بافتی در ارتباطه یا مایع بین سلولی؟ یا اول مایع بین سلولی بعد مایع بین بافتی؟
فرق دارن باهم؟
-
Gharibe Gomnam رفتم نگا کردم با این اوصاف باید همینو درنظر بگیریم گوگل موگل یوخدی!
باید همین که این گفت رو حساب کنیم هم مایع میان بافتی و هم مایع بین سلولی جفتش میشه یکی@Mr-Wick
این جانب هنگ! -
@Mr-Wick
این جانب هنگ!Gharibe Gomnam نه دیگه آقای موقاری بگه حله...جفتش یکیه
نمیدونم الان این کتابی که میخونیم رو تو دانشگاه اصلا قبولش دارن یا نه
قر و فر زیاد داره -
@Narjes-Hashemi
hamed bagheri 0
دکترای آینده
میشه اگر نظری دارین به زبان خیلی ساده بگید لطفا؟Gharibe Gomnam سلام ، در مورد سوالاتتون :
۱) خب میزان تقسیم بندی مولکول ها ، مبنای خاصی نداره و دست خودمونه / مثلا نمیشه گفت یه پلی پپتید تا فلان تعداد آمینواسید ریزه ، تا فلان تعدادش درشت مولکوله / پس بنظرم جمله ای که مطرح کردید« همه مولکول های ریز میتونن عبور کنن؟» اصن ارزش تستی در زیست نداره ، چون ملاک تقسیم بندی ریز و درشتی مولکول ها قاعده خاصی نداره