هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
sina bigdeli من پایینم فقط چون تو زیادی کوچولویی منو بزرگ میبینی فکر میکنی بالا نشستم @امیرمسعود-جعفری   داداش داداش
- 
0-0ftm آره دتری,خوشحال گشتم بسی ازدیدنت,چخبراااا   
 بگی سلامتی میبافمت مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm آره دتری,خوشحال گشتم بسی ازدیدنت,چخبراااا   
 بگی سلامتی میبافمت  منم همینطور منم همینطور
 بی خبر تو چخبر تو چخبر 
- 
@امیرمسعود-جعفری   داداش داداشsina bigdeli https://www.instagram.com/p/CZRYM7Fox2q/ 
 اینو ببین طرف یک به من چه خاصی تو صورتشه  
- 
sina bigdeli   عملکرد رونالدو این فصل بهتر از پپسی بوده عملکرد رونالدو این فصل بهتر از پپسی بوده@امیرمسعود-جعفری بشین بازی رو ببینم بعد صحبت می کنیم 
- 
Gharibe Gomnam من با کلاس درسمون یکیم ولی تو کارت نباشه خیلی البته اگه برا مدرسی میخونی باید برسونی... کتاب داری؟؟ اموزشی؟ yasin sheibak 
 اره دارم
 شیمی کل فصل ۲ رو تو دوجلسه تموم کرد
 واقعا موندم
- 
از وقتی متوجه ی چیزی شدم 
 دیگه حتی دلم نمیخواد برناممو جلو روم بنویسم
 نمیخوام برم استارت تایمرو بزنم بخونم
 نمیخوام با هیچکدومشون حرف بزنم 
 لعنت بهت ک دقت نکردی0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: از وقتی متوجه ی چیزی شدم 
 دیگه حتی دلم نمیخواد برناممو جلو روم بنویسم
 نمیخوام برم استارت تایمرو بزنم بخونم
 نمیخوام با هیچکدومشون حرف بزنم 
 لعنت بهت ک دقت نکردیو خب 
 تایم امروز رو حساب نمیکنم
 هیچیش مفید نبود
- 
مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm آره دتری,خوشحال گشتم بسی ازدیدنت,چخبراااا   
 بگی سلامتی میبافمت  منم همینطور منم همینطور
 بی خبر تو چخبر تو چخبر 0-0ftm سلامتیت    
- 
@Saghi-Mortazavi اگه قرار بود 70 سال زنده بمونم کردیش 50 جواب زن بچمو باید بدی تو   yasin sheibak 
 ۵۰ سالم خوبه  
 زن و بچتو بیار خودن باش صحبت میکنم مطمعنم بر جانم صلوات میفرسته   
- 
0-0ftm سلامتیت    
- 
yasin sheibak 
 اره دارم
 شیمی کل فصل ۲ رو تو دوجلسه تموم کرد
 واقعا موندمGharibe Gomnam چه کتابی؟ 
- 
@امیرمسعود-جعفری بشین بازی رو ببینم بعد صحبت می کنیم sina bigdeli رئال یا میبره یا مساوی میشه 
- 
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Narjes-Hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi هدفمون کجا باشه؟ 
 یه دیدی بزن تو موضوع هاش نقشه حمله رو هنوز برام توضیح ندادی که    فقط یه شعاره 
 حرص تا اخراجیت  @Narjes-Hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Narjes-Hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi هدفمون کجا باشه؟ 
 یه دیدی بزن تو موضوع هاش نقشه حمله رو هنوز برام توضیح ندادی که    فقط یه شعاره 
 حرص تا اخراجیت  نمیشه حرص باشه اخراجیت نباشه؟!     
- 
yasin sheibak 
 ۵۰ سالم خوبه  
 زن و بچتو بیار خودن باش صحبت میکنم مطمعنم بر جانم صلوات میفرسته   @Saghi-Mortazavi ساقی خیلی بدی خیلی   
- 
یه سریا یه جوری توضیح میدن که خود توضیحشون نیاز به توضیح داره  
- 
sina bigdeli https://www.instagram.com/p/CZRYM7Fox2q/ 
 اینو ببین طرف یک به من چه خاصی تو صورتشه  yasin sheibak ب هیچ جام نیستی بیشتر موج میزد   
- 
یه سریا یه جوری توضیح میدن که خود توضیحشون نیاز به توضیح داره  @danial-hosseiny   سنگین بود سنگین بود  
- 
yasin sheibak ب هیچ جام نیستی بیشتر موج میزد   
- 
Gharibe Gomnam چه کتابی؟ yasin sheibak 
 شیمی میکرو
 زیست خیلی سبز
 ریاضی خیلی سبز
 فیزیک خیلی سبز

|
 |

شعردانه
شعردانه