هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@roghayeh-eftekhari رقیه خانوم این دوستمون دیشب دنبال بحث بود پیدا نکرد یعنی بحث خوابید الان داره باتو بحث میکنه حال میکنه  
- 
@roghayeh-eftekhari من وسط پلیس و زندان بزرگ شدم چی فک کردی   
 گفتی شد@Masoumeh-Shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari من وسط پلیس و زندان بزرگ شدم چی فک کردی   
 گفتی شدنه بابا نکشیمون یار جنگی   
 گفتم اگر شد
 به من چه چشمای تو فقط شدو دیدن  
- 
@Masoumeh-Shokrollahi منو هروقت میبینن میگن 
 طولی رشد نکردی ولی عرض ماشاالله  yasin sheibak یکم مراعات    
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Masoumeh-Shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A گلای بهشتی ۶ ساعت بیشتر نمیخوابن 
 ولی بعضیا هستن از ۲۴ ساعت ۲۳ ساعت و ۳۰ دیقه شو خوابن حالا اشاره مستقیمی به کسی نمیکنم  @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Masoumeh-Shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A گلای بهشتی ۶ ساعت بیشتر نمیخوابن 
 ولی بعضیا هستن از ۲۴ ساعت ۲۳ ساعت و ۳۰ دیقه شو خوابن حالا اشاره مستقیمی به کسی نمیکنم  عالییییییی        وایییی وایییی    
 تازه کم گفتی    ۲۳ ساعت و ۵۹ دقیقه شو میخوابن ۲۳ ساعت و ۵۹ دقیقه شو میخوابن      
 اشاره مستقیم نمیکنم من اصلا @roghayeh-eftekhari    از هم اکنون هر دوتاتون بلاک   بر طبل شادانه بکوب    
 منو این همه خوشبختی محاله  بلاکت میکنم ها   الان با بعدا؟   
 میخوام وقتی اینکارو کردی، جشن بگیرم  
- 
@roghayeh-eftekhari    موضوع مهمی نبود موضوع مهمی نبود
 بعدا با هم صحبت میکنیم راجع بهش
- 
yasin sheibak یکم مراعات    @Masoumeh-Shokrollahi خوب اشتیام خوبه تقصیر منه؟؟  
- 
@Masoumeh-Shokrollahi بیشتر تیکه بود به زبون نمیشد استیکر فرستادم   yasin sheibak این چه تکیه ایه؟   

- 
yasin sheibak این چه تکیه ایه؟   
   @Masoumeh-Shokrollahi میخواستم به زبون میگفتم اینجا نمیشه گفت دیه معذرت  
- 
@roghayeh-eftekhari چون تو گفتی    
- 
@Masoumeh-Shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari من وسط پلیس و زندان بزرگ شدم چی فک کردی   
 گفتی شدنه بابا نکشیمون یار جنگی   
 گفتم اگر شد
 به من چه چشمای تو فقط شدو دیدن  @roghayeh-eftekhari یار جنگیه من شلوار پلنگیه من 
 شلوار پلنگی ندارم برام برا ولنتاین بگیر
 من که یار جنگیتممم🥺 
 وایسا پیدا میکنم اخرش میفرستم  
- 
yasin sheibak این چه تکیه ایه؟   
   @Masoumeh-Shokrollahi حال تو که بچه ناف زندان هستی بگو ببینم نقشه زندان رو تتو زدی یا نه این کار خیلی رایجه اونجا   
- 
@Masoumeh-Shokrollahi خوب اشتیام خوبه تقصیر منه؟؟  yasin sheibak نه واقعا   
- 
@roghayeh-eftekhari 
 بمیرم واست بیا بغل خواهرت که مورد ظلم واقع شدی مرگ بر ظلم مرگ بر...  
- 
@Masoumeh-Shokrollahi میخواستم به زبون میگفتم اینجا نمیشه گفت دیه معذرت  yasin sheibak افرین به کارای بدت فک کن 
- 
@roghayeh-eftekhari خدا چقد امروز به من لطف داره خدایا شکرت  
- 
yasin sheibak نه واقعا   @Masoumeh-Shokrollahi    
- 
@roghayeh-eftekhari رقیه خانوم این دوستمون دیشب دنبال بحث بود پیدا نکرد یعنی بحث خوابید الان داره باتو بحث میکنه حال میکنه  yasin sheibak کارشه  
- 
@roghayeh-eftekhari 
 رقیه گوشتو بیار میخوام یه سوال بپرسم ازت
- 
yasin sheibak افرین به کارای بدت فک کن @Masoumeh-Shokrollahi باشع نسل مارو شما زجر کش میکنید  

|
 |

شعردانه
شعردانه