هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Infinitie-A تازه الان؟
yasin sheibak حالا شما مثلا آن تایمی ناهارو ساعت ۱۲ ،۱ جمش میکنی؟
-
@Infinitie-A خودمونیم عصرونه میشه
من ساعت نهایت بشه 2 اونور تر نمیره
-
yasin sheibak حالا شما مثلا آن تایمی ناهارو ساعت ۱۲ ،۱ جمش میکنی؟
@Saghi-Mortazavi نه تا دو دیگه تموم میشه کلا 20 دقیقه هم طول نمیکشه تند خور هستم
بعد اصلا از دو بگذره نمیچسبه
-
دو ساعته دارم ویدئو صفر تا صد فصل 6 آقای موقاری رو نگاه میکنم ، واقعا حوصلم سر رفت ://
تصمیم گرفتم برم تورق ، بهتره انگار ://
کاش از اول همین کار رو میکردم:// -
@Saghi-Mortazavi نه تا دو دیگه تموم میشه کلا 20 دقیقه هم طول نمیکشه تند خور هستم
بعد اصلا از دو بگذره نمیچسبه
yasin sheibak
حالا یه روز نشه، مجبور شی دو به بعد بخوری چی میشه؟ -
yasin sheibak
حالا یه روز نشه، مجبور شی دو به بعد بخوری چی میشه؟@Saghi-Mortazavi تا فلا نشده ولی بشه کلا سیستم بهم میریزه
-
@Saghi-Mortazavi تا فلا نشده ولی بشه کلا سیستم بهم میریزه
yasin sheibak بابا منظم
-
yasin sheibak
حالا یه روز نشه، مجبور شی دو به بعد بخوری چی میشه؟@Saghi-Mortazavi رفته بودیم مسافرت خونه اشنا رفته بودیم بعد مامان و منو خانواده طرف میرفتن بازار(چابهار بازار های خوبی داره) بعد رفتن اومدن شام ساعت 2 شب خوردیم
-
yasin sheibak بابا منظم
@Saghi-Mortazavi فدا
-
yasin sheibak بابا منظم
@Saghi-Mortazavi ولی میریم تهران خونه ابجیم برنامه بهم میخوره همه چی سه ساعت میوفته اونور
-
@Saghi-Mortazavi رفته بودیم مسافرت خونه اشنا رفته بودیم بعد مامان و منو خانواده طرف میرفتن بازار(چابهار بازار های خوبی داره) بعد رفتن اومدن شام ساعت 2 شب خوردیم
-
@Saghi-Mortazavi رفته بودیم مسافرت خونه اشنا رفته بودیم بعد مامان و منو خانواده طرف میرفتن بازار(چابهار بازار های خوبی داره) بعد رفتن اومدن شام ساعت 2 شب خوردیم
yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Saghi-Mortazavi ولی میریم تهران خونه ابجیم برنامه بهم میخوره همه چی سه ساعت میوفته اونور
خوبه بازم
-
0-0ftm همه پاساژ هاشو رفتم
-
@Saghi-Mortazavi فدا
yasin sheibak اهم
-
خوبه بازم
@Saghi-Mortazavi
-
yasin sheibak اهم
@Saghi-Mortazavi معذرت...
-
@Saghi-Mortazavi معذرت...
yasin sheibak خواهش
-
yasin sheibak خواهش
@Saghi-Mortazavi چخبر؟