هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Miss-Joker یه سوال بپرسم تو اینستا؟! 
- 
فاطی ویدیو جدید سوگنک دیدی 🥲 
- 
yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm بازم خوبه میفهمی من یک هم بلوچم هم سیستانی ولی تو خونه بلوچی حرف نزدن نمیفهمم بلوچی سختههه-_- 
 من فقط. محل بدنیا اومدنم اونجاس0-0ftm بلوچی سخته واقعا مثلا کردم کرتون کردی میشکه کرته ریختم میشه بریچتون ریختی بریز میشه بریچ کلا سخته قواعد خاص داره  
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker ارهههه🥲  دیشب قبل خواب دیشب قبل خواب
 رفتم یکی از ویدیوهای رازهای بزرگ شما رو هم دیدماره منم دیشب دیدم 
 خودش تنهایی بود اونو یا با مهرشاد؟ 
 فک کنم ندیدم
- 
@Miss-Joker اها! 
- 
0-0ftm اخرین با 5 6 سال پیش اومدم امسال اگه بشه میایم اونور 
 من جاده هاشو دوست دارمyasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm اخرین با 5 6 سال پیش اومدم امسال اگه بشه میایم اونور 
 من جاده هاشو دوست دارمهوم ب سلامتی 
 چیه جاده هارو دوس داری  
- 
0-0ftm بلوچی سخته واقعا مثلا کردم کرتون کردی میشکه کرته ریختم میشه بریچتون ریختی بریز میشه بریچ کلا سخته قواعد خاص داره  yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm بلوچی سخته واقعا مثلا کردم کرتون کردی میشکه کرته ریختم میشه بریچتون ریختی بریز میشه بریچ کلا سخته قواعد خاص داره    هنگ کردم هنگ کردم
- 
yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm اخرین با 5 6 سال پیش اومدم امسال اگه بشه میایم اونور 
 من جاده هاشو دوست دارمهوم ب سلامتی 
 چیه جاده هارو دوس داری  0-0ftm شوتی سواران جاده 
 بیشترین درصد همکاری در جاده های اونجاس سر پلیس و دوربین جاده باز اماده برا گاز دادن 
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker ارهههه🥲  دیشب قبل خواب دیشب قبل خواب
 فک کنم ندیدم@Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker ارهههه🥲  دیشب قبل خواب دیشب قبل خواب
 فک کنم ندیدمتنهایی 
 موهاش بلند بود
 مال ی سال پیش
 چقد فرق کردههه 
- 
0-0ftm شوتی سواران جاده 
 بیشترین درصد همکاری در جاده های اونجاس سر پلیس و دوربین جاده باز اماده برا گاز دادن yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm شوتی سواران جاده 
 بیشترین درصد همکاری در جاده های اونجاس سر پلیس و دوربین جاده باز اماده برا گاز دادن   به به به به
- 
yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm شوتی سواران جاده 
 بیشترین درصد همکاری در جاده های اونجاس سر پلیس و دوربین جاده باز اماده برا گاز دادن   به به به به0-0ftm منه پسر از چی جاده باید خوشم بیاد بنظرت   
- 
0-0ftm منه پسر از چی جاده باید خوشم بیاد بنظرت   yasin sheibak گفتم شاید از بیابوناش خوشت میاد   
- 
yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm شوتی سواران جاده 
 بیشترین درصد همکاری در جاده های اونجاس سر پلیس و دوربین جاده باز اماده برا گاز دادن   به به به به0-0ftm جاده های ما یکم بالا پایین زیاد داره از اونجایی هم که شلوغه دوربین زیاد داره  
- 
@Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker ارهههه🥲  دیشب قبل خواب دیشب قبل خواب
 فک کنم ندیدمتنهایی 
 موهاش بلند بود
 مال ی سال پیش
 چقد فرق کردههه 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker ارهههه🥲  دیشب قبل خواب دیشب قبل خواب
 فک کنم ندیدمتنهایی 
 موهاش بلند بود
 مال ی سال پیش
 چقد فرق کردههه یه دختره 
 اومده بود ازش بد گفته بود تو ویدیوش:| نمیدونم کی بود
 که اره قبلا ابروهاش پیوندی بوده
 یا همش صدا سازی میکنه و اینا
 کلی زده بودنش ملت  
- 
yasin sheibak گفتم شاید از بیابوناش خوشت میاد   0-0ftm بیابونش که دل ادمو میزنه مگر اینکه با تویوتا بری صحرا گردی 
- 
0-0ftm جاده های ما یکم بالا پایین زیاد داره از اونجایی هم که شلوغه دوربین زیاد داره  yasin sheibak اونجا خیلی قشنگه .اون جاده ها دیدن داره  
- 
یه بار اومدم زاهدان فقد 
 ولی خوب بود🥲 
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker ارهههه🥲  دیشب قبل خواب دیشب قبل خواب
 فک کنم ندیدمتنهایی 
 موهاش بلند بود
 مال ی سال پیش
 چقد فرق کردههه یه دختره 
 کلی زده بودنش ملت  @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker ارهههه🥲  دیشب قبل خواب دیشب قبل خواب
 فک کنم ندیدمتنهایی 
 موهاش بلند بود
 مال ی سال پیش
 چقد فرق کردههه یه دختره 
 کلی زده بودنش ملت    حقش بوده:|| حقش بوده:||
- 
@Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker ارهههه🥲  دیشب قبل خواب دیشب قبل خواب
 فک کنم ندیدمتنهایی 
 موهاش بلند بود
 مال ی سال پیش
 چقد فرق کردههه یه دختره 
 کلی زده بودنش ملت    حقش بوده:|| حقش بوده:||0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker ارهههه🥲  دیشب قبل خواب دیشب قبل خواب
 فک کنم ندیدمتنهایی 
 موهاش بلند بود
 مال ی سال پیش
 چقد فرق کردههه یه دختره 
 کلی زده بودنش ملت    حقش بوده:|| حقش بوده:||والا   
- 
0-0ftm بیابونش که دل ادمو میزنه مگر اینکه با تویوتا بری صحرا گردی yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm بیابونش که دل ادمو میزنه مگر اینکه با تویوتا بری صحرا گردی هوم  ...من با اون خونه خرابای تو راه داستان میسازم تو ذهنم:| ...من با اون خونه خرابای تو راه داستان میسازم تو ذهنم:|

|
 |

شعردانه
شعردانه