هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A من قول میدم هیچکی دیگه منشنتون نکنه    @roghayeh-eftekhari مگه نه ؟  اوکی بذار بره من چکارش دارم بهتره اصلا تودلی آروم میشه @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A من قول میدم هیچکی دیگه منشنتون نکنه    @roghayeh-eftekhari مگه نه ؟  خب شما میزنی زیر قولت   
 خانم افتخاری رو چیکار داری  چون من بیشتر از همه بچه هارو یاد میکنم  
- 
   ️ ️   ️ ️
- 
0-0ftm خاتون ندیدی ک دلت نیسان میخواد :))) خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm خاتون ندیدی ک دلت نیسان میخواد :))) نه عمدا ندیدم:((وگرن گرفتارش میشدم-_- 
- 

- 
@roghayeh-eftekhari آره آره تو بطورقطع سفیر شهادتی    مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari آره آره تو بطورقطع سفیر شهادتی    شکی هست؟  
- 
@N-n-good عزیزم    
 دانشجو شدی یا پشت رؤیایی؟؟خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @N-n-good عزیزم    
 دانشجو شدی یا پشت رؤیایی؟؟همون پشت رویا 
 تو چی
- 
خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm خاتون ندیدی ک دلت نیسان میخواد :))) نه عمدا ندیدم:((وگرن گرفتارش میشدم-_- 0-0ftm خیلی قشنگهههههههه 
 به حدی ک من دوشنبه این هفته تا دو و نیم شب بخاطرش بیدار موندم ://
 ولی خب داره اعصاب خورد کن میشه!!
 اما مطمئنم اگه بخوایی نگاه کنی همشو یه جا میبینی ، از اینس که دلت نمیخواد حین دیدنش از جات تکون بخوری!!
- 
خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @N-n-good عزیزم    
 دانشجو شدی یا پشت رؤیایی؟؟همون پشت رویا 
 تو چی@N-n-good منم در انتظار رسیدن به یار :))) 
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi تموم نشدن؟؟؟ 
 بلی  نه تازه دومیش دادیم  
 حالا چرا  چه جالب 
 چون کم پیدایی اها    
 درگیر امتحانیمسلامممم 
 چه دلم برات تنگ شده بود🥲  
 خوبی کوثر؟؟؟
 امتحانا خوب گذشتن؟
 گرچه الان دیگه ترم جدید شروع شده  سلام عزیزم 
 🥺 
 خداروشکر اره
 تو چه طوریایی؟شروع شده ولی فعلا تشکیل نمیشه چیزی  @kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi تموم نشدن؟؟؟ 
 بلی  نه تازه دومیش دادیم  
 حالا چرا  چه جالب 
 چون کم پیدایی اها    
 درگیر امتحانیمسلامممم 
 چه دلم برات تنگ شده بود🥲  
 خوبی کوثر؟؟؟
 امتحانا خوب گذشتن؟
 گرچه الان دیگه ترم جدید شروع شده  سلام عزیزم 
 🥺 
 خداروشکر اره
 تو چه طوریایی؟شروع شده ولی فعلا تشکیل نمیشه چیزی  الهی شکر 
 الحمدالله منم خوبم
 مگه مجازی نیست؟ 
- 
0-0ftm خیلی قشنگهههههههه 
 اما مطمئنم اگه بخوایی نگاه کنی همشو یه جا میبینی ، از اینس که دلت نمیخواد حین دیدنش از جات تکون بخوری!!خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm خیلی قشنگهههههههه 
 اما مطمئنم اگه بخوایی نگاه کنی همشو یه جا میبینی ، از اینس که دلت نمیخواد حین دیدنش از جات تکون بخوری!!  از همین میترسم از همین میترسم
 بخاطر همین کیدراما و هر چی سریاله رو گذاشتم کنار:/
 و خب یوتیوب داره جبران میکنه-_-
- 
خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm خیلی قشنگهههههههه 
 اما مطمئنم اگه بخوایی نگاه کنی همشو یه جا میبینی ، از اینس که دلت نمیخواد حین دیدنش از جات تکون بخوری!!  از همین میترسم از همین میترسم
 بخاطر همین کیدراما و هر چی سریاله رو گذاشتم کنار:/
 و خب یوتیوب داره جبران میکنه-_-0-0ftm یوتیوب مونه نابود کرده :// 
- 
0-0ftm یوتیوب مونه نابود کرده :// خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm یوتیوب مونه نابود کرده :// :|  بدیش اینه شما با لپتاپ اینا میری بدیش اینه شما با لپتاپ اینا میری
 اونجا از همین تایمرا ک بعد ی ساعت قفل میکنه پیدا کن بذار
 خوب نیس؟
- 
خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm یوتیوب مونه نابود کرده :// :|  بدیش اینه شما با لپتاپ اینا میری بدیش اینه شما با لپتاپ اینا میری
 اونجا از همین تایمرا ک بعد ی ساعت قفل میکنه پیدا کن بذار
 خوب نیس؟0-0ftm زدم بلاکش کردم :// 
 گشتم ، همچین افزونه ای ندیدم
- 
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm شاید باورش برات سخ باشه ولی گذاشتم بک گراند    وووششش    
- 
@Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari سیلام 
 هرچی مگی اینجا نگو  
 چییپی ویت بگم؟  
- 
0-0ftm زدم بلاکش کردم :// 
 گشتم ، همچین افزونه ای ندیدمخانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm زدم بلاکش کردم :// 
 گشتم ، همچین افزونه ای ندیدم:||| اسکل تر از من خودمم .میرم زمان تایمرو هی ده دقیقه ده دقیقه زیاد میکنم  صب کن. ی سرچ بزنم صب کن. ی سرچ بزنم

|
 |

شعردانه
شعردانه