هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
amir ahmadi الحمدالله
چه خبر@roghayeh-eftekhari سلامتی
-
@roghayeh-eftekhari سلامتی
amir ahmadi سلامت باشی
-
amir ahmadi سلامت باشی
@roghayeh-eftekhari تندرست باشی
-
-
@Infinitie-A آقا من طومار نمینویسم که منو چه به این کارا
مثل بچه های دیگه دارم تودلی مینویسم تا یخورده خالی شم همین@roghayeh-eftekhari ببخشید شارژ گوشیم تموم شد
الان زدم تو شارژ
اها اوکی
️
-
@roghayeh-eftekhari تندرست باشی
amir ahmadi سرزنده باشی
-
amir ahmadi سرزنده باشی
-
@roghayeh-eftekhari ببخشید شارژ گوشیم تموم شد
الان زدم تو شارژ
اها اوکی
️
-
amir ahmadi فقط چون گناه داری باشه
-
amir ahmadi فقط چون گناه داری باشه
@roghayeh-eftekhari
-
@Infinitie-A سوالامو نمیپرسم ازت
چون خب نمیشه حذف کرد و دلیل قانع کننده ای برای حذفشونم ندارم پس درنتیجه نگم بهتره
یجوری بالاخره به جواب میرسم
فقط امیدوارم جواب ضد اون چیزی که میخوام نباشه!@roghayeh-eftekhari من که نفهمیدم
بپرس اع -
Mehrsa 14 هیچی نفهمیدم
اون ظرف چی بود
باز خوبه یکی پیدا شد جواب دادamir ahmadi
بالاخره ممنون که وقت گذاشتین.من خودمم از دست سوالام کلافم. آره خداروشکر. همین مونده بپرسم چرا تو صفحه ۷۰ کتاب اینو گفت ۶۹ نگفت
️
ظرف حکایتش اینه.... شما فک کن میخوای بری تخم مرغ بپزی....مواد لازم.ظرف.تخم مرغ. آب
به گفته کتاب درسیم تا ۷۵ درجه بیشتر حق نداری دما داشته باشی. پس روغن زیتون کنسله.
حالا ظرفو که رو شعله میذاریم توش آب میریزیم تخم مرغو میندازیم توش....اگه ظرف مثلا فلزیه ظرفیت گرمایی اش کم تر باشه غذا زودتر میپزه چون تو این سامانه (تخم مرغ اینا) گرمای کمتری جذب میکنه و میرسه گرمای ما به آب که تخم مرغ بپزه.
اینجوری نوشتنی سخته من خودمم چند بار میخونم -
@roghayeh-eftekhari من که نفهمیدم
بپرس اع