هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Mohammad Afshar اها موفق باشین
@Saghi-Mortazavi بهمچنین شما
ترم دو شدم ولی هنوز دانشگاه مجازی
میترسم مدرکم مجازی بگیرم -
@roghayeh-eftekhari
هن یعنی چی
-
-
@Infinitie-A ببین ما میگیم یه حسی داریم که اینجوریه که وقتی توسط یکی دیده میشیم خیلی حس خوبی بهمون میده ، تا اینجا حله؟
@roghayeh-eftekhari بله
-
@Saghi-Mortazavi بهمچنین شما
ترم دو شدم ولی هنوز دانشگاه مجازی
میترسم مدرکم مجازی بگیرمMohammad Afshar
اعع شما که بومی هستین هم حضوری نیس؟
برام سوال بود که مهندسی ها حضوری هستن یا نه
علوم پزشکی اکثرا میرن -
خیلیی خوشحال شدم بچه های قدیم
بچه های جدید موفق باشید
بعد از ۲۱ رو اومدم حالم خوب شد دوباره ومیرم ولی اینجا همیشه خونه و خانواده منه شب بخیر رفقا -
@roghayeh-eftekhari بله
-
Mohammad Afshar
اعع شما که بومی هستین هم حضوری نیس؟
برام سوال بود که مهندسی ها حضوری هستن یا نه
علوم پزشکی اکثرا میرن@Saghi-Mortazavi نه کلا مجازی تا قبل عید اعلام کردن همه رشته ها حتی دروس عملی هم داریم مجازی برگزار میشه
-
@Infinitie-A خب حالا یه چیزیم داریم که خیلی سخت به دست میاد که همون تسلط پیدا کردن روی افکار خواسته ها و... است ، اینم حله؟
@roghayeh-eftekhari درسته
-
@Saghi-Mortazavi نه کلا مجازی تا قبل عید اعلام کردن همه رشته ها حتی دروس عملی هم داریم مجازی برگزار میشه
Mohammad Afshar اهه که اینطور
-
بچه های جدید موفق باشید
بعد از ۲۱ رو اومدم حالم خوب شد دوباره ومیرم ولی اینجا همیشه خونه و خانواده منه شب بخیر رفقاMohammad Afshar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بچه های جدید موفق باشید
بعد از ۲۱ رو اومدم حالم خوب شد دوباره ومیرم ولی اینجا همیشه خونه و خانواده منه شب بخیر رفقاآلا رو دوست دارم چون بهم یاد داد داخل اجتماع چجوری رفتار کنم وبهم کمک کرد بزرگتر از تصوراتم فکر کنم مکفق باشید آلاییون شب خوش
-
@roghayeh-eftekhari درسته
@Infinitie-A خب حالا من میگم اون حس اولیه با حس دومیه ترکیب بشه ، میشه یه مسیر محکم رو به خدا
ببین ما فقط میخوایم دیده بشیم و این حس خوبی بهمون میده
این درحالتی که آزاد باشه برای خودش قطعا ما فقط با دیده شدن توسط افراد جامعه خوشحال میشیم!
اما اگه از حالت عادت و .... بیاییم بیرون و خودمون و اطرافمون و خوب و بدو... رو بشناسیم میتونیم روی افکارمون تسلط پیدا کنیم
اونموقع است که با دیده شدن توسط خدا خوشحال میشیم
اینجوری که اینجا توی این مورد اون حسه اوله ام میاد کمک تسلط
و اینجوری که درصد لغزش میاد پایین
یعنی یجوری مثل یه مولد یا پشتیبان کار میکنه
حله؟ -
"رو صحنه گل دوم اگه برید جاش وایسید میفهمید اون مسیر هندانوویچ تا توپ رو باید اسنپ بگیرید تا به توپ برسید بعد از اون بدبخت چه توقعی دارید؟
Sajjad
TwittSport"
-
@Infinitie-A خب حالا من میگم اون حس اولیه با حس دومیه ترکیب بشه ، میشه یه مسیر محکم رو به خدا
ببین ما فقط میخوایم دیده بشیم و این حس خوبی بهمون میده
این درحالتی که آزاد باشه برای خودش قطعا ما فقط با دیده شدن توسط افراد جامعه خوشحال میشیم!
اما اگه از حالت عادت و .... بیاییم بیرون و خودمون و اطرافمون و خوب و بدو... رو بشناسیم میتونیم روی افکارمون تسلط پیدا کنیم
اونموقع است که با دیده شدن توسط خدا خوشحال میشیم
اینجوری که اینجا توی این مورد اون حسه اوله ام میاد کمک تسلط
و اینجوری که درصد لغزش میاد پایین
یعنی یجوری مثل یه مولد یا پشتیبان کار میکنه
حله؟@roghayeh-eftekhari اشتباهه
-
ولی ببخشید من دوباره شارژ گوشیم داره میاد پایین
-
امشب نمیتونم حرف بزنم
-
عذر میخوام فعلا خداحافظ
-