هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
sina bigdeli 
 دیگه هر شبو مست و خرابم
 تو هم که نمیگیری سراغمو
 منم که همش حبس اتاقم
 نشستم که بگیری شمارمو
  @امیرمسعود-جعفری لاله چخبر ؟ 
- 
Gharibe Gomnam نه هر روز اومدن انجمن آسیب میزنه ناخودآگاه یعنی باعث میشه کششت بیشتر بشه 
 البته تجربه من اینه@roghayeh-eftekhari 
 عجب...
 شما اومدین چندروز میمونید؟
- 
البته میدونم ممکنه حوادث غیر مترقبه پیش بیاد   
 ولی پنجشنبه ها هممون مجازیم دوساعت بیایمGharibe Gomnam شک نداشته باش اون حوادث روز دوم رخ خواهد داد  
- 
Gharibe Gomnam شک نداشته باش اون حوادث روز دوم رخ خواهد داد  @roghayeh-eftekhari 

- 
@امیرمسعود-جعفری لاله چخبر ؟ sina bigdeli خبر هم که سلامتی چند روز پیش میدون لاله تظاهرات بود  
- 
@roghayeh-eftekhari 
 عجب...
 شما اومدین چندروز میمونید؟Gharibe Gomnam آها نکته ظریفی بود هنوز درموردش صحبت نکردیم  
- 
خب که اینطور 
- 
- 
یه بحثی هست 
 دوست دارم خودمو به چالش بکشم
- 
Gharibe Gomnam آها نکته ظریفی بود هنوز درموردش صحبت نکردیم  @roghayeh-eftekhari    
- 
@roghayeh-eftekhari    Konkur Hero 
 من معذرت میخوام 
- 
Konkur Hero ببینید اوکیه؟ 
- 
sina bigdeli خبر هم که سلامتی چند روز پیش میدون لاله تظاهرات بود  @امیرمسعود-جعفری عمو اشکان ردیف کن بنگ بنگ 
- 
یه جورایی اونکه مثلا اگه کارت انجام شد شب بیای بعد کشیده بشی سمت انجمن ولی نیای یه تمرینه  
- 
@امیرمسعود-جعفری عمو اشکان ردیف کن بنگ بنگ sina bigdeli   داره میرقصه و قر میده چشاش دل ما رو دریده داره میرقصه و قر میده چشاش دل ما رو دریده  
- 
sina bigdeli   داره میرقصه و قر میده چشاش دل ما رو دریده داره میرقصه و قر میده چشاش دل ما رو دریده  @امیرمسعود-جعفری من چرا اونو 2 تا میبینم  
- 
Konkur Hero ببینید اوکیه؟ Konkur Hero چی؟ 
- 
Konkur Hero چی؟ @roghayeh-eftekhari جزوه رو ندیدید؟ 
- 
بحثتون چیه؟ منم بپرانید در بحثتان 
- 
@roghayeh-eftekhari جزوه رو ندیدید؟ Konkur Hero نه والا چیزی نیست برای من که  

|
 |

شعردانه
شعردانه