هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
pouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Reyhaneh Moradi حال این سخنتان مرا ز فکری برد؟ به راستی شیخ کیست؟ شیخ مردی ست عاقل و از بزرگان روزگار 
 ریاست قبیله را به عهده دارد و در جمع به راستی که افتاده ترین است.الان جا داره بگم چه برایمان آورده ای مارکو؟  Reyhaneh Moradi فک نمایم در جواب باید بگویم عصاره سیر تموم شده بود ،جواز تاسیس کارخانه تولید شامپو سیر پررنگ رو آوردم ز برایتان  
- 
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm 
 در هر حال خواب دارم     نتیجه گیری:توام انسانی پس نتیجه گیری:توام انسانی پس 
- 
Reyhaneh Moradi فک نمایم در جواب باید بگویم عصاره سیر تموم شده بود ،جواز تاسیس کارخانه تولید شامپو سیر پررنگ رو آوردم ز برایتان  pouya hosein pour 
 چگونه از شهرداری جواز کسب نمودید؟
 بگویید زیرا من نیازمتد هستم 
- 
- 
pouya hosein pour 
 بگویید زیرا من نیازمتد هستم Gharibe Gomnam به سهولتی که مانند خوردن سنگ آتشین (ماگما) تجربه می نماییم  
- 
Reyhaneh Moradi فک نمایم در جواب باید بگویم عصاره سیر تموم شده بود ،جواز تاسیس کارخانه تولید شامپو سیر پررنگ رو آوردم ز برایتان  pouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Reyhaneh Moradi فک نمایم در جواب باید بگویم عصاره سیر تموم شده بود ،جواز تاسیس کارخانه تولید شامپو سیر پررنگ رو آوردم ز برایتان  یا سیر یا هیچی   
- 
pouya hosein pour 
 بگویید زیرا من نیازمتد هستم Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: pouya hosein pour 
 بگویید زیرا من نیازمتد هستم چه برای فروش اورده ای مارکو؟ 
- 
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm انسان بودن خودت تو هاله ی ابهامه بعد تشخیص انسانیت برا دیگرانم میدی؟   خیلی اسکلی   میخواستم بگم بین فرشته و انسان بودنت مونده بودم ک خرابش کردی میخواستم بگم بین فرشته و انسان بودنت مونده بودم ک خرابش کردی
   بله .اینطوری قشنگه بله .اینطوری قشنگه
- 
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: pouya hosein pour 
 بگویید زیرا من نیازمتد هستم چه برای فروش اورده ای مارکو؟ Reyhaneh Moradi ۱۰۰۰ عدد جواز تاسیس کارخانه سیر را  
- 
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm هر چقدم اسکل باشم از تو بیشتر نیستم   
 اعععع ارهههه تو راس میگی  چرا خیلی بیشتر از منی   اینو همه میدونن همههه اینو همه میدونن همههه
  خوبه ک فهمیدی خوبه ک فهمیدی
- 
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm همه جرئت داره بیاد شهادت بده ببینم این همه کیه    
 ایشه  همه افتخار نمیده بیاد   اینجا جنبه حضورشو ندارع اینجا جنبه حضورشو ندارع
   همون ایشه همون ایشه0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm همه جرئت داره بیاد شهادت بده ببینم این همه کیه    
   همون ایشه همون ایشهخااااوع   مامانم اینا مامانم اینا  نکشیمون نکشیمون  
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm همه جرئت داره بیاد شهادت بده ببینم این همه کیه    
   همون ایشه همون ایشهخااااوع   مامانم اینا مامانم اینا  نکشیمون نکشیمون  @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm همه جرئت داره بیاد شهادت بده ببینم این همه کیه    
   همون ایشه همون ایشهخااااوع   مامانم اینا مامانم اینا  نکشیمون نکشیمون    روش فک میکنم ...شایدم کشتم روش فک میکنم ...شایدم کشتم   
- 
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm همه جرئت داره بیاد شهادت بده ببینم این همه کیه    
   همون ایشه همون ایشهخااااوع   مامانم اینا مامانم اینا  نکشیمون نکشیمون    روش فک میکنم ...شایدم کشتم روش فک میکنم ...شایدم کشتم   
- 
Reyhaneh Moradi ۱۰۰۰ عدد جواز تاسیس کارخانه سیر را  pouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Reyhaneh Moradi ۱۰۰۰ عدد جواز تاسیس کارخانه سیر را  اون لبخند ملیح توی تبلیغ رو حیف نمیتونم اجرا کنم  
- 
سلام 

|
 |

شعردانه
شعردانه