هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker خود درگیری داری ؟   به پیام من ریپ زدی به پیام من ریپ زدی اره کمال همنشینیت اثر کرد   
 صلاح دونستم
 بات نان اف یور بیزینس  شات آپ بیب    اول تو    
 بی تو هرگز تو بیشتر از فاطمه اثر گرفتی تا من    
 اول تو 0-0ftm فاطی 
 فاطی بیا ببین که مار در آستین پرورش دادی
 فاطی نگا چی میگه
 فاطی بلاکش کن
     @Saghi-Mortazavi  من هر چیم شده از تاثیرات تو بوده من هر چیم شده از تاثیرات تو بوده  عملا من فقط غیر مستقیم همانند پلی بین شما دوتام عملا من فقط غیر مستقیم همانند پلی بین شما دوتاملوچ بعدی وارد میشود     وقتی یک لوچ، همرو مثل خودش میبینه   من ایینتم قدرمو بدون    #وقتی توهم داری و فک میکنید آیینه ای #وقتی توهم داری و فک میکنید آیینه ای#وقتی نمیخوای واقعیت هارو قبول کنی   #وقتی اینقد توهم زدی ک واقعیتو حتی لحظه ای نمیتونی تشخیص بدی #وقتی بقیه رو تو توهم میبینی  #دلم سوخت باشه هر چی تو میگی  ️ ️ #وقتی کم میاری    #وقتی محبتاتو نمیفهممن  ️ ️ #وقتی توهم زدی مهربونی   #وقتی بقیه رو تو توهم میبینی  درصورتی ک خودت توهم زدی درصورتی ک خودت توهم زدی#وقتی حرفی کع زدی جواب به خودتم هس    #وقتی حالت خوب نیس و چرت میگی   #وقتیی گیراییت پایین اومده جواب نداری بدی   @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker خود درگیری داری ؟   به پیام من ریپ زدی به پیام من ریپ زدی اره کمال همنشینیت اثر کرد   
 صلاح دونستم
 اول تو 0-0ftm فاطی 
 فاطی نگا چی میگه
 فاطی بلاکش کن
     @Saghi-Mortazavi  من هر چیم شده از تاثیرات تو بوده من هر چیم شده از تاثیرات تو بوده  عملا من فقط غیر مستقیم همانند پلی بین شما دوتام عملا من فقط غیر مستقیم همانند پلی بین شما دوتاملوچ بعدی وارد میشود     وقتی یک لوچ، همرو مثل خودش میبینه   من ایینتم قدرمو بدون    #وقتی توهم داری و فک میکنید آیینه ای #وقتی توهم داری و فک میکنید آیینه ای#وقتی نمیخوای واقعیت هارو قبول کنی   #وقتی اینقد توهم زدی ک واقعیتو حتی لحظه ای نمیتونی تشخیص بدی #وقتی بقیه رو تو توهم میبینی  #دلم سوخت باشه هر چی تو میگی  ️ ️ #وقتی کم میاری    #وقتی محبتاتو نمیفهممن  ️ ️ #وقتی توهم زدی مهربونی   #وقتی بقیه رو تو توهم میبینی  درصورتی ک خودت توهم زدی درصورتی ک خودت توهم زدی#وقتی حرفی کع زدی جواب به خودتم هس    #وقتی حالت خوب نیس و چرت میگی   #وقتیی گیراییت پایین اومده جواب نداری بدی   #وقتم با ارزش تر از این حرفاش حاجی   
- 
Kosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker 
 اگه انسان باشن باید سجده کنی  تو میخوای سجده کنی راحت باش تو میخوای سجده کنی راحت باش@Miss-Joker 
 من جلو اینه بخودم سجده میکنم نگران نباش  
- 
هشتگو زخمی کردید   @danial-hosseiny نع هنو سالمه 
- 
@Miss-Joker 
 وقتی میگم حرررررف بزنید. برای همین میگم        ️ ️@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker 
 وقتی میگم حرررررف بزنید. برای همین میگم        ️ ️نه واقعا کشفیات بزرگی بود برای من به شخصه   
 شاید باورتون نشه ولی خیلی ذوق کردم  
- 
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker خود درگیری داری ؟   به پیام من ریپ زدی به پیام من ریپ زدی اره کمال همنشینیت اثر کرد   
 صلاح دونستم
 اول تو 0-0ftm فاطی 
 فاطی نگا چی میگه
 فاطی بلاکش کن
     @Saghi-Mortazavi  من هر چیم شده از تاثیرات تو بوده من هر چیم شده از تاثیرات تو بوده  عملا من فقط غیر مستقیم همانند پلی بین شما دوتام عملا من فقط غیر مستقیم همانند پلی بین شما دوتاملوچ بعدی وارد میشود     وقتی یک لوچ، همرو مثل خودش میبینه   من ایینتم قدرمو بدون    #وقتی توهم داری و فک میکنید آیینه ای #وقتی توهم داری و فک میکنید آیینه ای#وقتی نمیخوای واقعیت هارو قبول کنی   #وقتی اینقد توهم زدی ک واقعیتو حتی لحظه ای نمیتونی تشخیص بدی #وقتی بقیه رو تو توهم میبینی  #دلم سوخت باشه هر چی تو میگی  ️ ️ #وقتی کم میاری    #وقتی محبتاتو نمیفهممن  ️ ️ #وقتی توهم زدی مهربونی   #وقتی بقیه رو تو توهم میبینی  درصورتی ک خودت توهم زدی درصورتی ک خودت توهم زدی#وقتی حرفی کع زدی جواب به خودتم هس    #وقتی حالت خوب نیس و چرت میگی   #وقتیی گیراییت پایین اومده جواب نداری بدی   #وقتم با ارزش تر از این حرفاش حاجی   0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker خود درگیری داری ؟   به پیام من ریپ زدی به پیام من ریپ زدی اره کمال همنشینیت اثر کرد   
 صلاح دونستم
 اول تو 0-0ftm فاطی 
 فاطی نگا چی میگه
 فاطی بلاکش کن
     @Saghi-Mortazavi  من هر چیم شده از تاثیرات تو بوده من هر چیم شده از تاثیرات تو بوده  عملا من فقط غیر مستقیم همانند پلی بین شما دوتام عملا من فقط غیر مستقیم همانند پلی بین شما دوتاملوچ بعدی وارد میشود     وقتی یک لوچ، همرو مثل خودش میبینه   من ایینتم قدرمو بدون    #وقتی توهم داری و فک میکنید آیینه ای #وقتی توهم داری و فک میکنید آیینه ای#وقتی نمیخوای واقعیت هارو قبول کنی   #وقتی اینقد توهم زدی ک واقعیتو حتی لحظه ای نمیتونی تشخیص بدی #وقتی بقیه رو تو توهم میبینی  #دلم سوخت باشه هر چی تو میگی  ️ ️ #وقتی کم میاری    #وقتی محبتاتو نمیفهممن  ️ ️ #وقتی توهم زدی مهربونی   #وقتی بقیه رو تو توهم میبینی  درصورتی ک خودت توهم زدی درصورتی ک خودت توهم زدی#وقتی حرفی کع زدی جواب به خودتم هس    #وقتی حالت خوب نیس و چرت میگی   #وقتیی گیراییت پایین اومده جواب نداری بدی   #وقتم با ارزش تر از این حرفاش حاجی   #دور شو پس حاجیه    
- 
@Saghi-Mortazavi 
 عه. خب پس من زخمی شدم. شما ادامه بدید.
- 
yasin sheibak افسر  @Saghi-Mortazavi کی هس 
- 
@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker 
 وقتی میگم حرررررف بزنید. برای همین میگم        ️ ️نه واقعا کشفیات بزرگی بود برای من به شخصه   
 شاید باورتون نشه ولی خیلی ذوق کردم  @Miss-Joker 

خوشحالم. خوشحالم. 
- 
@Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker 
 اونی کع داری میری جاده خاکیه من همه راهارو رفتم    واسه همین از منم اوضات بدتره؟ واسه همین از منم اوضات بدتره؟
 اعتراف نکن
 جلو جمع راضی نیستم  #وقتی خودت اعتراف میکنی اوضات داغونه  @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker 
 اونی کع داری میری جاده خاکیه من همه راهارو رفتم    واسه همین از منم اوضات بدتره؟ واسه همین از منم اوضات بدتره؟
 اعتراف نکن
 جلو جمع راضی نیستم  #وقتی ساقی اعتراف میکنه اوضاش داغونه  سااقی چرا اعتراف میکنی 🥲  
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker خود درگیری داری ؟   به پیام من ریپ زدی به پیام من ریپ زدی اره کمال همنشینیت اثر کرد   
 صلاح دونستم
 اول تو 0-0ftm فاطی 
 فاطی نگا چی میگه
 فاطی بلاکش کن
     @Saghi-Mortazavi  من هر چیم شده از تاثیرات تو بوده من هر چیم شده از تاثیرات تو بوده  عملا من فقط غیر مستقیم همانند پلی بین شما دوتام عملا من فقط غیر مستقیم همانند پلی بین شما دوتاملوچ بعدی وارد میشود     وقتی یک لوچ، همرو مثل خودش میبینه   من ایینتم قدرمو بدون    #وقتی توهم داری و فک میکنید آیینه ای #وقتی توهم داری و فک میکنید آیینه ای#وقتی نمیخوای واقعیت هارو قبول کنی   #وقتی اینقد توهم زدی ک واقعیتو حتی لحظه ای نمیتونی تشخیص بدی #وقتی بقیه رو تو توهم میبینی  #دلم سوخت باشه هر چی تو میگی  ️ ️ #وقتی کم میاری    #وقتی محبتاتو نمیفهممن  ️ ️ #وقتی توهم زدی مهربونی   #وقتی بقیه رو تو توهم میبینی  درصورتی ک خودت توهم زدی درصورتی ک خودت توهم زدی#وقتی حرفی کع زدی جواب به خودتم هس    #وقتی حالت خوب نیس و چرت میگی   #وقتیی گیراییت پایین اومده جواب نداری بدی   #وقتم با ارزش تر از این حرفاش حاجی   #دور شو پس حاجیه    @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker خود درگیری داری ؟   به پیام من ریپ زدی به پیام من ریپ زدی اره کمال همنشینیت اثر کرد   
 صلاح دونستم
 اول تو 0-0ftm فاطی 
 فاطی نگا چی میگه
 فاطی بلاکش کن
     @Saghi-Mortazavi  من هر چیم شده از تاثیرات تو بوده من هر چیم شده از تاثیرات تو بوده  عملا من فقط غیر مستقیم همانند پلی بین شما دوتام عملا من فقط غیر مستقیم همانند پلی بین شما دوتاملوچ بعدی وارد میشود     وقتی یک لوچ، همرو مثل خودش میبینه   من ایینتم قدرمو بدون    #وقتی توهم داری و فک میکنید آیینه ای #وقتی توهم داری و فک میکنید آیینه ای#وقتی نمیخوای واقعیت هارو قبول کنی   #وقتی اینقد توهم زدی ک واقعیتو حتی لحظه ای نمیتونی تشخیص بدی #وقتی بقیه رو تو توهم میبینی  #دلم سوخت باشه هر چی تو میگی  ️ ️ #وقتی کم میاری    #وقتی محبتاتو نمیفهممن  ️ ️ #وقتی توهم زدی مهربونی   #وقتی بقیه رو تو توهم میبینی  درصورتی ک خودت توهم زدی درصورتی ک خودت توهم زدی#وقتی حرفی کع زدی جواب به خودتم هس    #وقتی حالت خوب نیس و چرت میگی   #وقتیی گیراییت پایین اومده جواب نداری بدی   #وقتم با ارزش تر از این حرفاش حاجی   #دور شو پس حاجیه    هر وقت بخوام دور میشم بزرگوار  
- 
افسر حاجیتونه 
- 
@F-Seif-0 
 تحمل چی؟ @danial-hosseiny یه دوستی داشتم 
 دوست نه
 همکلاسیم بود
 تقلب کرد تو کنکور و نذاشتن انتخاب رشته کنه
 حالا نمیدونم یهو چیشده که استوری گذاشته و جشن گرفته که پزشکی قبول شده :))
 من حسود نیستم
 خیلی از دوستام امسال قبول شدن و من از ته قلبم براشون خوشحالم
 ولی این ادم
 حتی تو یک سالش اندازه کل سال 10 و 11 و 12 من تلاش نکرد
 و اصلا عدالت نبود توش
 اصلا نبود
 هرکسی رو هم ببخشم تو زندگیم
 کسایی که امسال تقلب کردن رو نمیبخشم
- 
@Miss-Joker 
 من جلو اینه بخودم سجده میکنم نگران نباش  Kosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker 
 من جلو اینه بخودم سجده میکنم نگران نباش  بیا پایین منبر   
- 
@Saghi-Mortazavi 
 عه. خب پس من زخمی شدم. شما ادامه بدید.@danial-hosseiny امر دیگه ؟ 
- 
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker 
 اعتراف نکن
 جلو جمع راضی نیستم  #وقتی ساقی اعتراف میکنه اوضاش داغونه  سااقی چرا اعتراف میکنی 🥲  @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker 
 اعتراف نکن
 جلو جمع راضی نیستم  #وقتی ساقی اعتراف میکنه اوضاش داغونه  سااقی چرا اعتراف میکنی 🥲  تو اعتراف کردی عمویی  
- 
@Saghi-Mortazavi کی هس yasin sheibak بگرد و پیدا کن 
- 
Kosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker 
 من جلو اینه بخودم سجده میکنم نگران نباش  بیا پایین منبر   @Miss-Joker 
 فتوا ندادم ک هنو 
- 
@Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker 
 اعتراف نکن
 جلو جمع راضی نیستم  #وقتی ساقی اعتراف میکنه اوضاش داغونه  سااقی چرا اعتراف میکنی 🥲  تو اعتراف کردی عمویی  @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker 
 اعتراف نکن
 جلو جمع راضی نیستم  #وقتی ساقی اعتراف میکنه اوضاش داغونه  سااقی چرا اعتراف میکنی 🥲  تو اعتراف کردی عمویی  پیامو ببین 
 نزن زیر حرفت  
- 
@امیرمسعود-جعفری 
 دیوان خواجه حافظ شیرازی؟ 
- 
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker خود درگیری داری ؟   به پیام من ریپ زدی به پیام من ریپ زدی اره کمال همنشینیت اثر کرد   
 صلاح دونستم
 اول تو 0-0ftm فاطی 
 فاطی نگا چی میگه
 فاطی بلاکش کن
     @Saghi-Mortazavi  من هر چیم شده از تاثیرات تو بوده من هر چیم شده از تاثیرات تو بوده  عملا من فقط غیر مستقیم همانند پلی بین شما دوتام عملا من فقط غیر مستقیم همانند پلی بین شما دوتاملوچ بعدی وارد میشود     وقتی یک لوچ، همرو مثل خودش میبینه   من ایینتم قدرمو بدون    #وقتی توهم داری و فک میکنید آیینه ای #وقتی توهم داری و فک میکنید آیینه ای#وقتی نمیخوای واقعیت هارو قبول کنی   #وقتی اینقد توهم زدی ک واقعیتو حتی لحظه ای نمیتونی تشخیص بدی #وقتی بقیه رو تو توهم میبینی  #دلم سوخت باشه هر چی تو میگی  ️ ️ #وقتی کم میاری    #وقتی محبتاتو نمیفهممن  ️ ️ #وقتی توهم زدی مهربونی   #وقتی بقیه رو تو توهم میبینی  درصورتی ک خودت توهم زدی درصورتی ک خودت توهم زدی#وقتی حرفی کع زدی جواب به خودتم هس    #وقتی حالت خوب نیس و چرت میگی   #وقتیی گیراییت پایین اومده جواب نداری بدی   #وقتم با ارزش تر از این حرفاش حاجی   #دور شو پس حاجیه    هر وقت بخوام دور میشم بزرگوار  0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker خود درگیری داری ؟   به پیام من ریپ زدی به پیام من ریپ زدی اره کمال همنشینیت اثر کرد   
 صلاح دونستم
 اول تو 0-0ftm فاطی 
 فاطی نگا چی میگه
 فاطی بلاکش کن
     @Saghi-Mortazavi  من هر چیم شده از تاثیرات تو بوده من هر چیم شده از تاثیرات تو بوده  عملا من فقط غیر مستقیم همانند پلی بین شما دوتام عملا من فقط غیر مستقیم همانند پلی بین شما دوتاملوچ بعدی وارد میشود     وقتی یک لوچ، همرو مثل خودش میبینه   من ایینتم قدرمو بدون    #وقتی توهم داری و فک میکنید آیینه ای #وقتی توهم داری و فک میکنید آیینه ای#وقتی نمیخوای واقعیت هارو قبول کنی   #وقتی اینقد توهم زدی ک واقعیتو حتی لحظه ای نمیتونی تشخیص بدی #وقتی بقیه رو تو توهم میبینی  #دلم سوخت باشه هر چی تو میگی  ️ ️ #وقتی کم میاری    #وقتی محبتاتو نمیفهممن  ️ ️ #وقتی توهم زدی مهربونی   #وقتی بقیه رو تو توهم میبینی  درصورتی ک خودت توهم زدی درصورتی ک خودت توهم زدی#وقتی حرفی کع زدی جواب به خودتم هس    #وقتی حالت خوب نیس و چرت میگی   #وقتیی گیراییت پایین اومده جواب نداری بدی   #وقتم با ارزش تر از این حرفاش حاجی   #دور شو پس حاجیه    هر وقت بخوام دور میشم بزرگوار  #زودتر بخواه وقت مارو نگیر   

|
 |

شعردانه
شعردانه