هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اخه پدر من چرا حذف کردی تلگرامو
همه اکانتام پرید -
اخه پدر من چرا حذف کردی تلگرامو
همه اکانتام پریدKonkur Hero خیلییی بدههه))
-
قراره انجمن شلوغ بشه
-
-
یه جا خوندم میگفت
فصل مشترک عشق و عقل تنهایی است -
-
یه جا خوندم میگفت
فصل مشترک عشق و عقل تنهایی استGharibe Gomnam راس گفته
-
atena abolhasani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani آخخخخ من چرا اینو ندیدم
️
اصلا از فکر اینکه حدودا یک ساعت پیش آنلاین بودی و میتونستی همون موقع جواب این پیامم رو بدی اینقدر تو حرصم که نمیدونم چی بگم دیگه:/چه جالب شده پیام دادنمون
ولی من هربار میخوام سلام کنم
خب سلامشک نکن توهم باید یه چیو متوجه بشی !
چون چندبار پاکش کردم که نفرستمش ولی آخر باری دلمو زدم به دریا و تایپش کردمخب بگم که من هنوزم نفهمیدم جریان چیه!
درمورد خستگیت.... پس تو فرق میکنی با من
من از همونام که نمیفهمم تعطیلاتشون چطو شد چرا زود تموم شد بسکه سرمو شلوغ پلوغ میکنم .
پ.ن : یعنی هنوزم تو استراحتی؟ چقدر دانشگاه خوبه پسخب الان تو آخریش موندم، چی بهت بگم زینب جان؟
چشم سعی میکنم انجامش بدمولی بدون تاحالا اینکارو نکردم فرمولی چیزی نداره؟
این دعای آخرت خیلی خیلی قشنگ بود
همت توهم بلند
پ.ن : که بلند هست! از این خستگیِ استراحتت معلومهسلااااااااام اتنا
چطوری دختر!؟
چون از پیام قبلی ک بهت دادم خیلی میگذره؛قشنگ یه دور از اول احوال بگیرم
اقا این ماجرا پیامای منو تو حالتیه ک هرسری باید برگردم عقب تا یادم بیاد چی میگفتم ک تو اینو گفتیوخب ولی بازهم گاهن نمیفهمم چیشد که رسیدیم به این حرفا و الان چی باید بگم
میدونم ک توهم ایجور میشیدیگه ک هیعی هیعی
عزیزووووم اصلن حرص این موردا ک من زود یادیر جواب بدم رو نخور
چون بعد اون سری تگ کردنت یه دور اومدم دوتا پست گذاشتم و رفتم و جواب نداده بودم تگت رو..ببخشید.
واتفاقن اینکه تو اون دوتا پستم رو لایک کرده بودیومن وقتی دیدم اینقدر خجالتتتت کشیدمممم و به خودم گفتم زینبی خاک خاک خاک.
جواب بچه مردم رو ندادی و همیجور ول کردی و رفتی!؟
بگذریم..الان هم اینجا نشستم که بستمو تموم کنم
الان یه دور برگشتم عقب که بفهمم چی بوده ک باید میفهمیدم ک دیدم ماجرا شعر بوده..
خب شعر الانم که رو تخته نوشتم اینه...
پ.ن:اشتراک شعر باشوما
تو با این مردمِ کوته نظر در چاهِ کنعانی
به مصر آ تا پدید آیند یوسف را خریداران
....
خب درنورد خستگی..اره بابا من بچه خیلی خوب و قانعی اماصن کمالات از من میباره..یه نصف روز هم بهم بگی زینبی برو استراحت کن؛بسمه
وخب من چون معمولن یکی از راه های مشغول کردن خودم رو درس میدونم؛تایمایی ک هیج درسی نداشته باشم اذیت میشم و اونوقت هی مینالم از بی درسی و از اونطرف وقتی همش درسا آوار رو سرم هستن،مینالم از زیادی درس
کلن اخرش معلوم نیس با خودم چند چندم
یه دور باید تایم استراحتمو باهات هماهنگ کنم ببینم چیکارامیکنی!؟
اون خطی ک نوشتی تو اخریش موندی رو نفهمیدمباید دوباره بگی چیو نفهمیدی ک من بفهمم
پ.ن:ما مثل همیشه ارادت داریمبه دوستی مثل اتنا ک دیگه بیشتررررر
بیا و از اوضاع احوال جدیدت هم منو خبر دار کن:")zeinab dehghani سلاااااااممممم زینب
صبح دیروز پیامت رو دیدم و از اونجایی که زیاد میزون نبودم گفتم بذارم برای یه فرصت دیگه قرار نیست که همش غر بزنم
️
پ.ن : لطفا الان نرو بین پیامای قبلی که بگردی ببینی کجا غر زدم چون نزدم!ولی خب حس کردم تو بعضی هاشون یه رد پایی از اثراتش هست !
بگذریم .
الان که دارم این متن رو تایپ میکنم باید بگم خیلییی خیلیی حالم خوبه
و شاید بخاطر این باشه که بلاخره متوجه شدم جریان اون شعره چیه
پ.ن : جریانی نیستفقط مفهومش رو با دل و جون حس کردم چون بیشتر وقتا صرفا فهمیدن کافی نیست .
خب اینجا بذار منم بهت بگم عزیزوووووممممم اصلا بابت دیر جواب دادنت خجالت نکش منی که اون دوتا پیامت رو لایک کردم دیدم یه جا نوشته بودی که حوصله ی جواب دادن نداری . خب کاملا به جا بود چون زوری که نیست
اهم! از اینکه به استراحت کردن قانعی حسودیم شد://
من خودم جنبه ی استراحت کردن ندارم
صحبت از استراحت شد.... خب تایم استراحت تو کی میشه؟ من مثلا پنجشنبه های بعد از آزمونم (ماز میدم) تایم استراحت دارم یا مثلا ظهرها . صبح های زودم میتونم باشم . دیگه توهم بگو ساعت های آزادتو با هم هماهنگ کنیمنمیخواد نمیخواد اونو بکل فراموش کن اصلا
زمانی از تایپش پشیمون شدم که مهلت ویرایش گذشته بود. مسئله ی مهمی هم نبود حالا.
پ.ن : ببخش شعری نداشتم در جواب بنویسمحالا هروقت که از اون حال خوب کناش مثل قبلی پیدا کردم حتما تگت میکنم.
گفته بودی از اوضاعم خبردارت کنم خب اوضاعم تقریبا خوبه تازگیا یه محدودیت ذهنی رو در خودم درمان کردم و حالم خیلی بهتر شده
دیگه بقیشم سپردم دست خدا.
تو چطوری؟ مطمئنا دیگه خسته ی استراحت نیستیو خب لابد میخوای تا قبل از اینکه درسا آوار شن رو سرت از ترم جدیدت لذت ببری
بهترین کار همینه اصلا
پ.ن : امیدوارم درست باشه پیشبینیم
پ.ن آخری! : شما لطف داری که️
منم از این دوستی بسیارررر خرسندم️
-
امان از دست کسی که به تازگی از پ.ن استفاده نکرده و میخواد جبران کنه
-
عاقل مباش تا غم ديوانگان خوري / ديوانه باش تا غم تو عاقلان خورند
-
عاقل مباش تا غم ديوانگان خوري / ديوانه باش تا غم تو عاقلان خورند
sina bigdeli حق!!
-
sina bigdeli حق!!
@yasin-sheibak
من از دل و دل از من ديوانه گريزان / ديوانه نديديم ز ديوانه گريزد -
sina bigdeli حق!!
@yasin-sheibak
من از دل و دل از من ديوانه گريزان / ديوانه نديديم ز ديوانه گريزد -
@yasin-sheibak
من از دل و دل از من ديوانه گريزان / ديوانه نديديم ز ديوانه گريزدsina bigdeli بزن کف قشنگ