هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak من اگه بیست شده بودم کوه قلعه بزی رو فتح میکردم از خوشحالی حالا تو نه ناراحت نه خوشحال
@امیرمسعود-جعفری خدایی هیچ حسی نداره...تازه بد هم هست الان نوبت اول نمره این شده نوبت دوم هم باید این باشه خوب نوبت دوم سخت تره مخصوصا من که عربی مشکل دارم!
-
@امیرمسعود-جعفری خدایی هیچ حسی نداره...تازه بد هم هست الان نوبت اول نمره این شده نوبت دوم هم باید این باشه خوب نوبت دوم سخت تره مخصوصا من که عربی مشکل دارم!
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب از الآن برنامه ریزی کن تا آخر دهم درست بشه میدونم نوبت دوم سخت تره ولی من نوبت اول پایانی از ۴.۷۵ نمره داشتم تا ۱۳ و ۱۹
-
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب از الآن برنامه ریزی کن تا آخر دهم درست بشه میدونم نوبت دوم سخت تره ولی من نوبت اول پایانی از ۴.۷۵ نمره داشتم تا ۱۳ و ۱۹
@امیرمسعود-جعفری عربی حتما کلاس بر میدارم فارسی رو هم یک جوری میبرم سر میکنم دیگه!
-
@امیرمسعود-جعفری عربی حتما کلاس بر میدارم فارسی رو هم یک جوری میبرم سر میکنم دیگه!
-
@yasin-sheibak یه کتاب قرابت با دستور زبان بگیر
البته اینجوری که هر روز دارن یه حرفی میزنند همه درس ها رو باید خوند@امیرمسعود-جعفری دقیقا
-
sina bigdeli
عمو اشکان بنگ بنگ@امیرمسعود-جعفری گفتم نزار این جوجه موجه ها بزرگ بشن
-
@yasin-sheibak یه کتاب قرابت با دستور زبان بگیر
البته اینجوری که هر روز دارن یه حرفی میزنند همه درس ها رو باید خوند@امیرمسعود-جعفری پارت بعدازظهر تموم شه میرم ببین اینجا کتاب چی دارن بچه ها میگن نشر الگو و هامون خوبه!
-
@امیرمسعود-جعفری گفتم نزار این جوجه موجه ها بزرگ بشن
-
@امیرمسعود-جعفری پارت بعدازظهر تموم شه میرم ببین اینجا کتاب چی دارن بچه ها میگن نشر الگو و هامون خوبه!
-
@امیرمسعود-جعفری از کجا؟
-
@sania-Andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Miss-Joker
سلام عاطفه خوبی؟سلامم قربونت تو چطوری؟
-
@امیرمسعود-جعفری از کجا؟
-
@امیرمسعود-جعفری اره برم ببینم پیدا میشه!
-
@امیرمسعود-جعفری منظورم پارت صبح بود...
-
@امیرمسعود-جعفری اره برم ببینم پیدا میشه!
-
@امیرمسعود-جعفری منظورم پارت صبح بود...
-
@امیرمسعود-جعفری نه کلا تا برسه دستم طول میکشه همین الانم دیر شده نگرفتم کتاب رو!
-
-
sina bigdeli سلام دیو