هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi بله اما از روی هوا... هوا چرا هَپیما میری؟  
- 
@f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi بله اما از روی هوا... هوا چرا هَپیما میری؟  
- 
@f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ۲ بار ایلام اومدم 
 لباس سنتیهاتون رو خیلی دوست دارم
   چاکر شوما قابلتوووو ندارن بیا ور دار  
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: samin0-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: نمیدونم ولی حس بدی دارم  صدقه بذار ...    
- 
@f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ۲ بار ایلام اومدم 
   چاکر شوما قابلتوووو ندارن بیا ور دار  @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ۲ بار ایلام اومدم 
   چاکر شوما قابلتوووو ندارن بیا ور دار  لنسر میندازم پایین شما بهش وصل کنین میگیرم 
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یا دو رکعت نماز بخون عالیهههههه بلهههه....معجزه میکنه....      
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ۲ بار ایلام اومدم 
   چاکر شوما قابلتوووو ندارن بیا ور دار  لنسر میندازم پایین شما بهش وصل کنین میگیرم @f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ۲ بار ایلام اومدم 
   چاکر شوما قابلتوووو ندارن بیا ور دار  لنسر میندازم پایین شما بهش وصل کنین میگیرم خودتی  
- 
@f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ۲ بار ایلام اومدم 
   چاکر شوما قابلتوووو ندارن بیا ور دار  لنسر میندازم پایین شما بهش وصل کنین میگیرم خودتی  
- 
@f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi حرف بد نزدم که..  نفهمیدم گفتم اگه فحشه ب خودت برگرده بذا      
- 
@f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi حرف بد نزدم که..  نفهمیدم گفتم اگه فحشه ب خودت برگرده بذا      @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi حرف بد نزدم که..  نفهمیدم گفتم اگه فحشه ب خودت برگرده بذا         
 منظورم اون چیزی هستش که باهاش ماهیگیری میکنن
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi حرف بد نزدم که..  نفهمیدم گفتم اگه فحشه ب خودت برگرده بذا         
 منظورم اون چیزی هستش که باهاش ماهیگیری میکنن@f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi حرف بد نزدم که..  نفهمیدم گفتم اگه فحشه ب خودت برگرده بذا         
 منظورم اون چیزی هستش که باهاش ماهیگیری میکننبابا باکلاسسسس بابا خانوم دکتررر 
- 
samin0-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: نمیدونم برای بعضی مسائل هم هست . که قلبمم تیر میکشه    عخی میخوای بمیری شک نکن  
- 
@f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi حرف بد نزدم که..  نفهمیدم گفتم اگه فحشه ب خودت برگرده بذا         
 منظورم اون چیزی هستش که باهاش ماهیگیری میکننبابا باکلاسسسس بابا خانوم دکتررر @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi حرف بد نزدم که..  نفهمیدم گفتم اگه فحشه ب خودت برگرده بذا         
 منظورم اون چیزی هستش که باهاش ماهیگیری میکننبابا باکلاسسسس بابا خانوم دکتررر شرمنده نکنین مارو... 

|
 |

شعردانه
شعردانه