هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امروز معلم ریاضیمون میگفت
خوبه دیگه کتابتون داره تموم میشه، دیگه ریاضی نمیخونین تو دانشگاه و اینا
راحت میشین
و من اولین جوابم این بود: قطعا افسردگی میگیرم -
pouya hosein pour آره ی دخترخاله بزرگتر از خودم بیشتر ندارم برا همی
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii کل فامیل منم از همشون یدونه هس
اسمشونم یادم نیس
-
@Zahra-Zahraii کل فامیل منم از همشون یدونه هس
اسمشونم یادم نیس
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour شما پسرا همینین
-
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اونم درس شیرین هندسه
-
امروز معلم ریاضیمون میگفت
خوبه دیگه کتابتون داره تموم میشه، دیگه ریاضی نمیخونین تو دانشگاه و اینا
راحت میشین
و من اولین جوابم این بود: قطعا افسردگی میگیرمنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker هوممم
-
اونم درس شیرین هندسه
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker اینو موافق نیستم
-
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقا جان یه سوال دارم
ما امروز کلاس فیزیولوژی داشتیم تایم آخر اینترنت قطع شد رفتیم داخل واتساپ برای سوال و جواب سوال و جواب به این صورت هست که فقط استاد اجازه ارسال ویس داره
وسط پرسش و پاسخ عصبانی شد گفت همه تون ساکت شید دیگه نمی خوام صدای هیچ کدومتون رو بشنوم به نظرتون میشه ویزیت کرد یا محتاج دعا هست فقط -
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Miss-Joker اینو موافق نیستم
حتی هندسه دوازدهم؟
-
pouya hosein pour شما پسرا همینین
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii
شما دخترا هم همینین
حتی فک کنم تاریخ تولد گلزار هم بدونید
-
آقا جان یه سوال دارم
ما امروز کلاس فیزیولوژی داشتیم تایم آخر اینترنت قطع شد رفتیم داخل واتساپ برای سوال و جواب سوال و جواب به این صورت هست که فقط استاد اجازه ارسال ویس داره
وسط پرسش و پاسخ عصبانی شد گفت همه تون ساکت شید دیگه نمی خوام صدای هیچ کدومتون رو بشنوم به نظرتون میشه ویزیت کرد یا محتاج دعا هست فقطنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهElham Hoseni نه به نظرم قطع امید کردن
-
آقا جان یه سوال دارم
وسط پرسش و پاسخ عصبانی شد گفت همه تون ساکت شید دیگه نمی خوام صدای هیچ کدومتون رو بشنوم به نظرتون میشه ویزیت کرد یا محتاج دعا هست فقطنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهElham Hoseni
دکترا خودشون ب دکتر نیاز دارن -
@Zahra-Zahraii
شما دخترا هم همینین
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Zahraii
شما دخترا هم همینین
-
@Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Miss-Joker اینو موافق نیستم
حتی هندسه دوازدهم؟
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker اوووییی
کلا از مخروط و اینا اط بچگی بدم میومد
از اینا ک مگفت چند تا مکعب توشه -
Elham Hoseni
دکترا خودشون ب دکتر نیاز دارننوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii از اینا کم نیست حالا می خوام تو قالب ماجرای من و استادم چاپش کنم
-
@Zahra-Zahraii
شما دخترا هم همینین
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour ن دیگ دراین حد
از دوستام فراتر نمیدونم -
pouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Zahraii
شما دخترا هم همینین
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker یاد ارمیا خوش
اونم چاقو میکشید -
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی من دوس داشتم یه جلسه هم که شده
گسسته میداشتم
ببینم چیه -
@Zahra-Zahraii از اینا کم نیست حالا می خوام تو قالب ماجرای من و استادم چاپش کنم
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهElham Hoseni اره میره پرفروش ترینا
-
Elham Hoseni نه به نظرم قطع امید کردن
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker قطع امید از ما بهترین حالت ممکنه از نظرش
-
pouya hosein pour ن دیگ دراین حد
از دوستام فراتر نمیدونمنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii تلاش کنید بیشتر بدونید