هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
zeinab dehghani خوشحالم از آشنایی باهات:)
-
sina bigdeli میپری
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari من ی پرندم ولی ترس از پرواز دارم
-
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کلیپ آقای قمشه ای رو دیدی که میگه هیچ وقت هیچ آرزویی در وجود شما خلق نمیشه مگر که راهش برای شما هموار باشه پس بدون که میشه
-
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari نمیدونم
اگ اعتماد ب نفس اینا داشتم الان...))
هعی -
@roghayeh-eftekhari من ی پرندم ولی ترس از پرواز دارم
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli حالا میبینیم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط Zahra.tg انجام شده
دختر پاییز
رُمَیصا
ممنونم ازتون:))
همینطوری -
sina bigdeli عه ی عه ی مثل اینکه کاسب به دنیا اومدی
احیانا با عمه ویلی اینا شراکت نداری ؟نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@First
اره ی نسبت خیلی دوری دارم
کی هس این ک گفتی؟ -
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii الان باید یه مملکت جدا در اختیار من و تو میبود هعی لعنت به تواضع
-
sina bigdeli لازم نکرده خودمون مجهزیم
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii تارف کردم بابا چ جدی گرفته
-
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ermia-Mirzakhani
تگ یهویی
الکی مثلا دلت خوش شه -
Brice همیشه توی تگ هام هستی
یادمه بهم یه قولی داده بودی مریم
امیدوارم که به آرزوت برسی -
sina bigdeli حالا میبینیم
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari طول میکشه بپرم شما برید خودم پریدم بهتون میگم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط Zahra.tg انجام شده
-
@Zahra-Zahraii تارف کردم بابا چ جدی گرفته
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط ari_14 انجام شدهsina bigdeli ن تروخدا جدی
-
@roghayeh-eftekhari طول میکشه بپرم شما برید خودم پریدم بهتون میگم
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli ما راحتیم شماام راحت باش
-
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این عمه چرا واقعا دیگه نمیاد؟
حقیقتا خیلی خوب بود
دلمان تنگه خدایی -
sina bigdeli ن تروخدا جدی
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii باش دیگه اصرار می کنی یدونه از این دوربینا ک عکس مشهد داره توش میدم بت باهاش بازی کنی
-
Sharllot موفق برگردی پیشمون
️
-
@Zahra-Zahraii باش دیگه اصرار می کنی یدونه از این دوربینا ک عکس مشهد داره توش میدم بت باهاش بازی کنی
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli بگیر برا خودت عمویی
-
@Saghi-Mortazavi کدوم عمه؟