هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
Gharibe Gomnam برم فردا صبح بیام ویبره برم؟  @Saghi-Mortazavi 

رشته دانشگاهی چی دوست داری؟
 ۱ 
 فردا بیا ولی من نمیام 
- 
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری علیک دارم منشنارو حواب میدم خوبین ؟ @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری علیک دارم منشنارو حواب میدم خوبین ؟ به من چه   الحمدالله، شما خوبی؟ 
- 
ساقی شبا کلا نرمال نیستی  
- 
@Saghi-Mortazavi 

رشته دانشگاهی چی دوست داری؟
 ۱ 
 فردا بیا ولی من نمیام Gharibe Gomnam 
 عا خب اینو نمیگم به کسی 
 چرا نرو شمعدونی ها دق میکنن
- 
@danial-hosseiny 
 والا سایتون سنگین شده گفتم شاید دلخورین Elham Hoseni 
 نه واللا... سایهم کلا وزنی نداره.
- 
Gharibe Gomnam 
 عا خب اینو نمیگم به کسی 
 چرا نرو شمعدونی ها دق میکنن@Saghi-Mortazavi 

مهندسی کامپیوتر دوست داشتم 
- 
ساقی شبا کلا نرمال نیستی  Gharibe Gomnam این 24 ساعتس 
- 
Gharibe Gomnam این 24 ساعتس @Saghi-Mortazavi 

شبا دوزش میره بالا
- 
@Saghi-Mortazavi 

مهندسی کامپیوتر دوست داشتم Gharibe Gomnam اونم تورو دوس داشت  
 اشکال نداره گذاشت رفت لیاقتتو نداشت 
- 
@Saghi-Mortazavi 

شبا دوزش میره بالاGharibe Gomnam از فشار زیاده 
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری علیک دارم منشنارو حواب میدم خوبین ؟ به من چه   الحمدالله، شما خوبی؟ @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری علیک دارم منشنارو حواب میدم خوبین ؟ به من چه   الحمدالله، شما خوبی؟ اره خوبم خداروشکر 
- 
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری علیک دارم منشنارو حواب میدم خوبین ؟ به من چه   الحمدالله، شما خوبی؟ اره خوبم خداروشکر @سجاد-ذوالفقاری شکر 
- 
Gharibe Gomnam از فشار زیاده @Saghi-Mortazavi 
 الهی
- 
Gharibe Gomnam اونم تورو دوس داشت  
 اشکال نداره گذاشت رفت لیاقتتو نداشت @Saghi-Mortazavi 
 شایدم من نداشتم
- 
- 
@Narjes-Hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: VID_20220211_221442_014.mp4 
 مار در حین جراحی مغز ویولن می نوازد
 در سال 2013، داگمار ترنر، نوازنده ویولن، دچار تومور مغزی شد. این زن تحت عمل جراحی بزرگی قرار گرفت و در طی آن ممکن بود توانایی خود را در نواختن ویولن از دست بدهد در حین عمل، داگمار چندین آهنگ از مالر و گرشوین را اجرا کرد. این به جراحان کمک کرد تا به بخشهایی از مغز که مسئول مهارتهای خوب او بودند آسیب نرسانند در حین عمل، داگمار چندین آهنگ از مالر و گرشوین را اجرا کرد. این به جراحان کمک کرد تا به بخشهایی از مغز که مسئول مهارتهای خوب او بودند آسیب نرسانندSharllot 
 @sania-Andiravan
 @سجاد-ذوالفقاری
 @Saghi-Mortazavi
 گناه دارید  @Narjes-Hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Narjes-Hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: VID_20220211_221442_014.mp4 
 مار در حین جراحی مغز ویولن می نوازد
 در سال 2013، داگمار ترنر، نوازنده ویولن، دچار تومور مغزی شد. این زن تحت عمل جراحی بزرگی قرار گرفت و در طی آن ممکن بود توانایی خود را در نواختن ویولن از دست بدهد در حین عمل، داگمار چندین آهنگ از مالر و گرشوین را اجرا کرد. این به جراحان کمک کرد تا به بخشهایی از مغز که مسئول مهارتهای خوب او بودند آسیب نرسانند در حین عمل، داگمار چندین آهنگ از مالر و گرشوین را اجرا کرد. این به جراحان کمک کرد تا به بخشهایی از مغز که مسئول مهارتهای خوب او بودند آسیب نرسانندSharllot 
 @sania-Andiravan
 @سجاد-ذوالفقاری
 @Saghi-Mortazavi
 گناه دارید  خیلی جالب بود حقیقتاا خیلی خوشم از اینا میاد 
- 
@Saghi-Mortazavi 
 شایدم من نداشتمGharibe Gomnam ن شک نکن اون نداشت 
 سر نوشت ادم از کنارش رد نمیشه
 حتما صلاح بود
- 
amir ahmadi 
 @سجاد-ذوالفقاری
 @Narjes-Hashemi
 میشه راجع به کتابهای نشر الگو و خیلی سبز و مبتکران و گاج یه توضیحی بدین لطفا؟
 و اینکه ادبیات موضوعی چه کتابی رو بگیرم اخرش؟
 و اینکه راجع به اختصاصیا و عمومیا هرکدومم اگر تونستین ممنون میشم یه توضیح کوتاه بدینGharibe Gomnam 
 خوب من تاخیر داشتم ببخشیدولی همون فیلمای که امیر فرستاد پیشمهاد منم هست اینجوری خوتون همه ویژگیاشو میفهمی و لنتخاب میکنی 
- 
واللا مورچه چیه که کلهپاچش چی باشه! 

|
 |

شعردانه
شعردانه