هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Sachlireplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی من فرق دارم
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to Sachli on ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari نمیدونم واللا
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to Sachli on ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari بله بله قطعا
-
Sachlireplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی حیف که حق گفتی وگرنه منفی میدادم
-
این پست پاک شده!
-
اگه من تونستم ی ایمیل بزنم
اسممو میزارم عباس -
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to M Tg on ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg هنوز نتونستی بزنی؟؟
-
یه قسمتی تو پروفایل اومده میشه فهمید کدوم پست ها امتیاز منفی گرفتن
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to AmirBarsam on ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط خانومِ_دوست_داشتنی انجام شده
@امیرمسعود-جعفری عه
کو؟؟
من فقط میفهمم کجا منفی دادم
یه بخش دیگم هست فکر کنم اونه ک میگی
ولی فقط ی کامنته!!
من بیشتر از یه منفی گرفتم تا حالا :// -
@امیرمسعود-جعفری از قبل بود
-
دیر یا زود
آسون یا سخت میگذره
فقط کم نیار -
M Tgreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی نه
تهش این شکلی میشه -
AmirBarsamreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی اون سه نقطه پروفایل رو بزن یه چیز انگلیسی نوشته بزن میاره
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to M Tg on ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg چه شکلی؟
-
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to M Tg on ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg تاریخ تولدتو درست میزنی؟؟
-
M Tgreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی نه ️
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to M Tg on ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg خب برو درست بزن :///
-
مهم ترین درسی که از مادربزرگم آموختم این بود:
اگر می خواهی چیزی را نابود کنی، اگر می خواهی صدمه و آسیبی به چیزی برسانی، کافی است آن را محدود کنی، کافی است آن را محصور کنی. آن وقت می بینی که خود به خود خشک می شود، پژمرده می شود و می میرد.الیف شافاک
-
یه زندگی عادی
یه مغز عادی
یه دغدغه عادی
یه شغل عادی
یه خانواده عادی
یه تفریح عادی
یه درس عادی
دوستای عادی
چرا چرا همش درگیریه؟!
اصلا چرا یه تابلو نمیزارن بدونیم کجای کاریم
چقد اخه دنیا گلابیه، چقد بی خرده