هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
sina bigdeli وا کجا حسودی کردم   مال خودتو هفت نسل بعدت اصن مال خودتو هفت نسل بعدت اصن  @Saghi-Mortazavi من نمیگم بهشون توعم جوری رفتار نکن بفمن حسودی  باشه افرین باشه افرین
- 
@roghayeh-eftekhari نوچ  sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari نوچ  @Miss-Joker به خودت میسپرمش 
- 
@Saghi-Mortazavi من نمیگم بهشون توعم جوری رفتار نکن بفمن حسودی  باشه افرین باشه افرینsina bigdeli بیشین بابا  
- 
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari نوچ  @Miss-Joker به خودت میسپرمش @roghayeh-eftekhari ببخشید ولی من خیلی وقته منشن کردم شمارو ها!  
- 
yasin sheibak سلام 
 احوالاتت؟sina bigdeli فدات 
- 
@سجاد-ذوالفقاری 
 یکم از خودت بگو خودم ازت تعریف کنم       ️ ️
 چیکارت کنم تو رو   @danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری 
 یکم از خودت بگو خودم ازت تعریف کنم       ️ ️
 چیکارت کنم تو رو   نه فایده نداره خودت بعدا متوجه میشی 
- 
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari نوچ  @Miss-Joker به خودت میسپرمش @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari نوچ  @Miss-Joker به خودت میسپرمش مهم نیس   
- 
M Tg خداوند همراه صابرین هست 
- 
@roghayeh-eftekhari صحیح دلخوریت چیه 
- 
sina bigdeli بیشین بابا  @Saghi-Mortazavi ب واستادن مام حسودی می کنه ای خدا  
- 
sina bigdeli فدات yasin sheibak نشی ک سوتون 
- 
yasin sheibak نشی ک سوتون sina bigdeli فدایی داری پسر 
- 
@Saghi-Mortazavi ب واستادن مام حسودی می کنه ای خدا  sina bigdeli من حسود باشم اگر نه تو بروخود را باش بیکار   
- 
@roghayeh-eftekhari ببخشید ولی من خیلی وقته منشن کردم شمارو ها!  

|
 |

شعردانه
شعردانه